Vilket väder vi fick igår, och idag skiner solen igen. Älskar man inte helger med sol? Känns som det laddar energidepåerna för veckan mycket mer effektivt.
Igår hade vi en hänga med Milo dag. Vi käkade lunch på O’Learys och så gick vi vidare därifrån på bio. Milo har velat se den nya Ant-Man filmen. Vi älskar ju och gå på bio hela familjen så detta såg vi verkligen fram emot. Så härligt! Kan liksom dagdrömma om varma popcorn och cola light som smälter popcornen i munnen, magi! Prasslet, förväntningarna, biomörkret, få kasta sig in i filmens värld och bara slukas med utan och tänka på något annat. Känns som min ADHD hjärna får vila på något sätt, skön känsla.
Milo är ju super superintresserad av sport, helst fotboll, och det pågick en match medan vi var där och åt. Maten var väl sådär men för en tonåring funkar det kanon. Dock så tyckte jag sötpotatisstripsen var supergoda.
Jag ÄLSKAR sötpotatis, perfekt att laga massa gott på. Jag har en favvo som jag brukar svänga ihop här hemma. Dom äter vi med en vitlökssås som är sååå god. Ät bara som dom är eller med t ex kyckling eller kött till.
1) Skala och riv sötpotatisen grovt. Riv också halloumin. Låt stå i en bunke i ca 10 min. Pressa sedan ur så mycket vätska du kan ur det.
2) Hacka löken smått. Häll i det med halloumi/sötpotatisröran. Knäck i ägg, ha i ströbröd och häll i mjölk. Blanda runt och låt stå i ca 5 min. Är det mycket vätska kvar kan du pressa ur lite nu med.
3) Pressa i vitlök, krydda med salt och peppar och ha i honungen. Blanda runt. Forma bollar som du plattar till med handen.
4) Stek i olivolja på medellåg värme. Stek ca 4-5 min på varje sida, efter att biffarna har fått lite färg kan du vända på dem första gången. Sedan vänder du dem ofta.
5) Vitlökssås: Ha i grekisk yoghurt i en skål, pressa i vitlöken, ha i honungen och salta och peppra.
Nu ska vi ta lite kväll här. Soffan hägrar och så ska vi kolla film. Har bullat upp med 2 favoriter. Linsbågarna är verkligen sååååå goda! Så spröda och frasiga och mycket godare än vanliga ostbågar tycker jag.
Ha en skön kväll nu, imorgon kommer veckomatsedeln på morgonen. 🙂 Blir kanske en MÅNDAGSLISTA också.
Älskar ju både Fredag & Lördagar, Lördagmorgnar med långfrukost i soffan kan vara det bästa jag vet. Här hemma blev det dock kaos och panik nästan, vi sov länge och Milos fotbollsträning börjar kl 10 på Lördagar. Det blev till att göra frukost till honom i raketfart medan han stod och klädde på sig fotbollskläderna. Så blir det ibland, vi fick sova i alla fall. Det var skönt!
Hörni ikväll är det Mello? Ska ni titta? Det ska vi, jag vill se Loreen vinna, hennes låt är så grym och jag tror att det finns stora chanser för henne att vinna allt.
Tipsar om plock till Mellon, det brukar vi äta. Det är ju så gott och enkelt, sen kan man sitta och småäta lite hela kvällen.
På vårt plockbord hittar man oftast:
Olika ostar (manchego, gruyére, black bomber, comté, kaltbach, brieost, färskostar med olika smak)
Detta ska absolut testas, hur kan det bli fel med coca cola och kaka tänker jag? Det kan det ju bara inte? Kakan ser dessutom vansinnigt god ut, alldeles fluffig. Jag har testat julmust i frallor(<klicka för recept), jag har också testat JULMUSTKOLA med citron och havssalt (<klicka för recept) och dom är ”tooo die for!” Jo just ja, jag har gjort en glaze till julskinkan med coca cola(<klicka för recept), men ååååh…. Den måste du testa i jul, wow så god den blev alltså! Men coca cola måste jag kanske testa mer i både matlagning och bakning, har fått nys om en coca cola sås som ska vara supergod så den ska jag testa framöver.
Missa inte min kategori som är full av massor med härliga mjuka kakor(<klicka).
När jag tittar på videon så ser den dessutom superenkel ut att göra. Innehåller ägg, coca cola, lite socker, vanilj, olja, mjöl och kakao.
Ser suuupergod ut! Jag tänkte jag skulle testa detta recept i helgen faktiskt, kanske bjuda på den som efterrätt med lite grädde och jordgubbar tänkte jag. Måste bli hur gott som helst!
Du vet väl att det finns massor med recept på både mat och bak här på sidan, enkelt och något som alla kan laga eller baka. Nedan får du några smakprov, klicka på länkarna för fler recept på varje:
Hur känner ni er? Är ni superpepp på helg tro? Det är jag, omg vad jag är pepp på helg. Har så mycket energi idag, vet inte om det beror på rullmassagen. Men det är en sååååå härlig känsla! I love it!
FREDAGSLISTAN
Humör idag?
Jo men energifylld och glad! Vi har varit och tränat på morgonen och tagit en bastu efteråt. Så fredagspepp!
Dagens planer:
Jobb, sen ska vi åka och handla. Ska handla fredagsbukett och också en bukett till mina svärisar som firade 50 år som gifta igår. Ska åka ut med den till dom också. Sen ska vi plocka och städa lite här hemma och ikväll blir det något gott att äta.
Helgens planer:
Imorgon ska vi till Sthlm och hänga hela dagen och kvällen. Vi ska ha en ”hänga med Milo” dag så vi har fixat en kul dag för honom tillsammans med oss. Ska bli så mysigt! Både han och vi är pepp, det gör mig glad med tanke på att tonåringar får man sällan med sig som man vill längre.
Vad gjorde du förra året den här dagen?
Hade en lättnadens dag, hade nämligen varit så oerhört orolig för en undersökning som höll på att äta upp mig inifrån. På bilden satt jag och fattade utanför undersökningsrummet. Du kan läsa inlägget HÄR.
Vad var det jobbigaste som hände i veckan?
Ingenting har varit jobbigt på det sättet, men om man nu måste komma på något så kanske det var lite förbannade att vintern kom tillbaka. Vi trodde våren var på gång men icke sa Nicke. 😊
Vad var det roligaste som hände i veckan?
Vi var och åt lunch och fikade med mamma & pappa i Onsdags. Alltså vi skrattar alltid så mycket ihop när vi umgås. Pappa & jag skrattar oftast så vi gråter och blir helt illröda i ansiktet båda två (verkar vara han jag ärvt den ådran av). Jag skrattar ju väldigt mycket i mitt liv, en härlig egenskap om jag får säga det själv. ☺️ Det var en härlig händelse den här veckan.
Att jag fick lite egentid efter mötet igår och kunde prova lite klänningar. Ibland gör jag så att jag tar med mig kläder in i provrummet som jag kanske inte annars skulle prova. Kan säga att det är dom kläderna som brukar bli favvisar! Här tog jag med 5 klänningar bara i farten och jag tyckte faktiskt om precis alla. Älskar och gå runt och strosa själv om man har tid och ingen stress….
Helgens Tips:
Det ska vara mycket sol i landet i helgen såg jag, om du bor där det är sol så gå ut och njut. Klä dig efter väder och tillbringa tid ute. Det finns få saker som är så mysigt som att komma in efter att man varit ute när det är kallt och sol. Koka te och fika något gott, men huuuuur mys?
Helgens tips på något gott:
Ska du vara ute och flänga mycket o helgen kanske du behöver ett tips på något snabbt & gott till lunch? Dessa nudelvåfflor blev över all förväntan! Du måste testa.
NUDELVÅFFLOR, ca 6-7 stycken
250 g äggnudlar
1 grönssaksbuljong
3 ägg
1 purjolök
1 tsk vitlökspulver
1 tsk paprikapulver
Salt & peppar
Gör såhär:
1) Koka äggnudlar enligt anvisningarna, ha även i en grönsaksbuljongtärning.
2) Blanda hackad purjolök, ägg och kokta äggnudlar.
3) Olja eller smöra våffeljärn och grädda våfflor.
Servera med creme fraiche, rödlök och dillvippa. Vill du lyxa lite extra så ha på lite handskalade räkor också.
Innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore
Jag testade!
Igår var jag på något riktigt intressant. Det är såhär, jag har hört talas om det många gånger och varje gång tänkt att jag så gärna skulle vilja testa. Sen har jag glömt av det och sen har jag sprungit på det i någon form igen och blivit nyfiken, ja sådär har det hållit på. Det behövdes en vän som jobbar på plats som peppade mig att testa med min kaos till rygg. Jag bokade tid och stack dit igår. Rullmassage heter det och jag lovade på instagram att jag skulle berätta mer om det.
Varmt och skönt när man kom in, sådär superhärligt just igår när det var urrigare än urrigast. Såhär såg rummen ut. Du är där själv och följer det som sägs och görs på skärmen. 56 minuter tog det och jag har redan bokat ny tid.
Vad är rullmassage då?
Maskinen har rullar av trä som genom sitt rullande stimulerar muskler, hud och blodcirkulation. Den hjälper också lymfsystemet att dränera sig. Genom denna massage så höjer man lymfsystemets arbete med 100% vilket påverkar hela systemet positivt.
Hur påverkar den hälsan?
* Förbättrar lymfsystemets arbete och ökar blodcirkulation. * Förbättrar tarmens arbete. Ökar ämnesomsättningen.
* God påverkan på leder.
* Minskar svullnader och tyngdkänsla i benen/fötter.
* Minskar huvudvärk.
* Hjälper till att förebygga många sjukdomar.
* Berikar kroppsceller med näringsämnen och syre.
Hur påverkar rullmassage din kropp och din hud?
* Minskar omkrets vid midja, höfter, ben och armar. * Viktminskning. * Korrigerar problematiska områden. * Minskar celluliter. * Förbättrar huden och gör den lenare. * Tar bort förhårdnad hud. * Minskar rynkor. * Förbättrar hudtonen i ansiktet och på kroppen.
* Berikar muskler med näringsämnen och syre. * Förbereder kroppen inför fysisk belastning. * Förbättrar kroppens återhämtning efter fysisk belastning. * Minskar muskelspänningar och ökar musklernas arbetsförmåga.
Ja men ni fattar va? Så hur upplevde jag det då? Nej men först och främst var det typ supermys med värmen, belysningen och musiken i rummet och att man fick vara själv där, personalen kommer in och kikar till ett par ggr bara så man fattar och att allt går bra. Nej men jag som typ är skygg älskar ju sånt…. haha. För mig kliade det massor på huden av den här rullmassagen och det vet jag att det betyder att jag fått igång blodcirkulationen, jag får nämligen kli i huden då. Huden på min mage kliade på ett sjukt sätt nästan. Haha, det går ju över som tur är så det är ingen fara så. Sen går man igenom hela kroppen och efteråt är man sådär varm och supermys i kroppen. Jag kände verkligen hur den fick igång min kropp på ett skönt sätt, sen fick jag ett sånt härligt lugn i kroppen. Hade lite stickningar under huden hemma sen men det höll bara i sig i några minuter. Idag har jag träningsvärk och är lite öm.
Grejen är att jag tyckte min mage hade stramats upp bara på en enda gång. Folk berättar om att de minskat massor med centimetrar. Den får ju bort stagnation i kroppen, du vet när huden klistrar sig fast i musklerna, då har man inget flöde där och det är inte bra för något.
Jag rekommenderar detta varmt! Är inte sponsrad eller något, bara vill tipsa dig då jag absolut ska fortsätta. Nästa gång ska jag och Tony köra i par-rummet.
Idag tog vi bilen upp till Sthlm, eller det är nog ner men vi säger alltid upp. Vi har möten och Sthlm bjuder på massor med snö. Alltså vi har 7 mil till Sthlm och vi fick en chock när vi kom hit idag. Vi har inte alls såhär mycket snö. Wow!
Lite förvånande när jag parkerade bilen på Mall of Scandinavia idag och där låg ett ägg. Har någon tappat sitt frukostägg? Har någon handlat och så har det trillat ur ur äggpaketet? Så många frågor? Varför ligger ett ägg här?
Någon mer som fotar platsen ni parkerat på? Bra tips om man ska komma ihåg var man ställt bilen. Nu brukar jag också lägga på minnet exakt hur det såg ut när jag gick in osv. Men alltid bra att ha detta också.
Här sitter jag nu och jobbar, var så hungrig när jag kom hit då jag inte hann det innan jag åkte hemifrån. Så glad att det fanns chiapudding och smoothie. Alltså hur gott är inte Chiapudding? Jag har en som jag brukar svänga ihop hemma, testa den…den är löjligt fantastiskt god. Blir typ lycklig på riktigt när jag äter den. Perfekt till frukost, mellis, kvällsmål och så bra för lilla magen.
Chiapudding, 2 st
4 dl kokosmjölk (älskar Markattas, finns 6-pack HÄR)
1) Rör ihop kokosmjölk, chiafrön, vaniljpulver, kokossirap och kardemumma.
2) Ställ i kylen i minst 2 timmar.
3) Toppa med det du är sugen. För mig blir det ofta kokoschips (dessa rostade är super), färska hallon, jordgubbar, och blåbär, torkad frukt m.m. Såååå mumsigt!
Jag brukar ställa den i kylen på kvällen om jag vill ha på morgonen. Ibland gör jag dubbla satser och förvarar i plastburk med lock i kylen.
Dom här snyggingarna har varit gifta i 50 år idag! 😅 Kan ni fatta? 50 år?! Helt underbart, bra jobbat and still going strong. Älskar er mina fina svärföräldrar. Vi ses sen! ❤️
Ja men en liten mitt i veckan dag med allt vad det innebär, här hemma ska det testas nya recept och drickas bubbelvatten ut vinglas. Jag ska på en spännande grej ikväll, jag ska testa rullmassage idag. Hört att det ska vara väldigt bra för onda ryggar och stela kroppar så det ska bli väldigt spännande. Hoppas att det gör gött för den här arma kroppen och framförallt ryggen.
Igår lagade jag en gratäng som blev såååå himla bra och familjen älskade. Alltid så roligt när det blir sådär pangbra. Lycka! ❤️ Hittade receptet på Allt om Mat. Den här svänger du ihop på nolltid och så sköter sig det mesta själv i ugnen, älskar man inte såna recept? Det gör i alla fall jag.
Makaronigratäng med Chorizo, 4-6 p
4 dl snabbmakaroner
Ett par teskedar olivolja
3 dl smakrik ost
3 chorizokorvar (funkar även med någon annan korv, Bratwurst, Frukostkorv osv.)
4 ägg
1 liter mjölk
2,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 tsk oregano
Ca 10 cocktailtomater
Gör såhär:
1) Sätt ugnen på 225 grader. Häll i de okokta makaronerna i en ugnsfast form. Ringla över olivolja över makaronerna.
2) Ta ca 1 dl av den rivna osten och ha på det över makaronerna.
3) Skiva korvarna i slantar, häll i dem i formen också.
4) Vispa samman ägg och mjölk och alla kryddor. Häll i det i formen. Ställ i ugnen i ca 15-20 min.
5) Under tiden delar du cocktailtomaterna. Ta ut formen och ha i tomathalvorna. Ha på resten av osten och skjut in i ungen igen i ca 15-20 min tills det fått fin färg.
Servera med grönsallad och en god dressing, tipsar om min vitlökssås, recept HÄR.
TIPS: Om den här blir kvar i kylen några dagar så tipsar jag om att steka en bit när du värmer den. Det blir suuuupergott och lite krispigt.
Jag fick tips om dessa stekpannor från flera följare på min Facebooksida (FB-sidan hittar du HÄR). De skulle vara toppenbra, de är non-stick stekpannor i lättviktsgjutjärn så man kan använda köksredskap i metall på den, och diska den i diskmaskinen. Kan inte annat än hålla med om att de är bra, jag är supernöjd! Du hittar den stora HÄR, den lilla hittar du HÄR.
Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat under detta inlägg!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
….jag älskar verkligen Temadagar, jo men det är ju något kul sådär i vardagen som inträffar. Det är ju en jäkla stress för mig dock som har det jobbet jag har. Jo men jag, som jobbar med mat & bak, borde ju stå här nu med 148 punchrullar i 100 olika färger och smaker. Jag menar, det är ju faktiskt Punchrullens dag. Gör jag det då? Eeeeh, nope! Inte alls! Jag brassade dock till ICA och handlade allt till Punchrullarna och så gjorde jag några, fuskade ihop några kanske jag ska säga? Det tog på pricken mindre än 5 minuter och blev såååå goda! Så man behöver ju inte göra det svårt om man inte vill, det vill jag säga med detta inlägg. Man kan göra det enkelt för sig och ta bort allt som är stress kring dessa temadagar. Sen stannar ju faktiskt inte jordens av att du inte gör något dessa temadagar. Livet löper ju liksom på ändå. Haha… ja men vad tusan. Vi måste avdramatisera och bara göra om man har tid och tycker det är kul och värt det, inte annars.
Mina punchrullar till Punchrullens dag innehåller inte punch, men dom innehåller arrak och det är kanske det godaste jag vet i livet. Arraksbollar…. Mmmm, svimmar nästan när jag tänker på det. Dessa punchrullar blev olika stora och inte alls så snygga, men vet du, faaaaarligt goda! Jag valde att göra dem rosa idag, originalet är ju med grön marsipan och mörk choklad i ändarna. Det där gör du som du vill. Detta är en snabbvariant, i vanliga fall ställer man smeten i kylen i 30 min men jag hoppade över det, förvara dem i kylen när de är klara kan du däremot göra. Vet ni förresten varför de kallas även dammsugare? Jo, två saker. Det ena är att den påminner om 20 talets dammsugare. Det andra är att det sägs att konditorerna ska ha gjort punchrullar av golvets smulor och dränkt det i punch så man inte känner mögelsmaken. Huuuu…. Jaja, dessa är inte gjorda på några smulor från golvet i alla fall. 😅
Älskar våra stora tekoppar (<klickbar länk) också, gissa om det är både mysigt och gott och sitta och dricka te ur dessa på kvällen? HÄR hittar du massor med Mon Amie.
Punchrullar ca 8-9 st
2,5 dl smulad sockerkaka (jag köpte färdig idag men har ett riktigt bra recept HÄR)
25 g rumsvarmt smör
0,75 msk kakao
2 krm arraksarom
1 nypa salt
Ca 25-50 g smält vit choklad
Rosa marsinpanlock
Gör såhär:
1) Smula sockerkaka smått i en bunke. Ha i rumsvarmt smör, kakao, arrak och salt. Pressa runt det med en slickepott eller så tar du en elvisp.
2) Forma till avlånga runda bitar, klä varje bit med marsipan. Gör du den lite långsammare varianten så kan du rulla degen till två lika långa ormar som du ställer i kylen i en halvtimma. Klä rullarna med marsipan och sedan skär du varje i ca 4 bitar.
3) Doppa ändarna i den smälta chokladen. Låt de svalna på lite bakplåtspapper. Sedan är det bara att servera.
Gillar du receptet får du gärna klicka i tummen upp under detta inlägg!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
…ja men vad hände? La ju upp denna igår men det gapade tomt här på bloggen i morse när jag kom in. Något tokigt måste hänt. Men här får ni den ändå i sin helhet. Jag har en riktigt kul lista på maträtter som jag ska provlaga denna veckan, det ska bli roligt att testa lite nytt. Även om jag lagar mycket olika mat här hemma så fastnar ju vi också precis som alla i gamla vanor och gamla maträtter. Men här kommer veckans inspiration, om än lite sent.
Innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore
Godmorgon Måndag!
Japp, veckan är igång igen. Det är bara att ta tag i den och tänka…. ”Ny vecka, nya möjligheter”. Kanske sitter du där och känner dig som en påse skridskor och bara vill dra en filt över skallen för du hatar måndagar så hårt. Men hörni, det handlar om ett mindset man behöver ändra. Bli inte arg på mig nu men det är vår inställning som vi måste ändra när måndagarna suger. Jag talar av egen erfarenhet. Har väl aldrig haft så mycket ångest som på just måndagar, jag vet att ångest är svårt att bara vifta bort. Men man kan göra det bästa av situationen. Tänka positivare kring allt o h faktiskt tänka att det finns lite nya möjligheter här. Kanske är detta veckan som du kommer igång med promenaderna? Är det denna veckan du rensar garderoben? Eller söker det där nya jobbet eftersom du inte trivts på ditt på länge? Kanske börjar du meditera och söka ett sätt att må bättre på? Eller så kanske du lagar den där goda maträtten du tänkt så länge. Nya möjligheter mina vänner! Kanske är detta veckan du lyckas se ett norrsken?
Apropå Norrsken. Jag eftersökte ju på min Instagram efter ställen att besöka för att ha en stor chans att se ett ordentligt norrsken. Tack för alla vänliga svar. De svar som jag fick allra mest var Kiruna. Kirunas läge är nämligen ”perfekt” när det kommer till Norrsken. Norrskenen (de riktigt ordentliga) börjar i September och pågår till slutet av Mars. Tyvärr kommer vi nog inte hinna i år utan får kanske planera vår drömresa till Norrskenet nästa vinter. Camp Ripan är ett ställe som är anpassat efter att kunna ha chans att se Norrsken. Där finns speciella Norrskensturer att signa upp sig på. ICE Hotel har liknande. Så nästa vinter, då kanske det är min tur att se ett sånt maffigt häftigt.
Jag startar denna måndag med att steka lite ny müsli. Den är slut och den godaste müslin gör du ju alldeles själv, det vet du va? Idag ska jag smaksätta den lite annorlunda tänkte jag. Den här är dessutom klar på en pisskvart som jag brukar säga.
Ninas stekta müsli
1/2 dl kokosolja (den HÄR har jag, tycker den är bäst)
6 dl havregryn
2 dl kokosflingor
2 tsk kanel
1 dl nötsmör (ta en valfri – HÄR hittar du massa olika goda)
1) Börja med att smälta kokosoljan i stekpannna. Ha medelvärme ungefär. Håll i havregryn, kokosflingor, alla kryddor och honungen. Häll också i vatten och nötsmör.
2) Rör runt ordentligt tills allt blandats. Sedan rör du runt ofta tills att allt börjar få fin färg. Det tar ca 10-15 min.
3) Häll upp på ett stort fat så de får svalna. Häll sedan upp allt i en glasburk förslagsvis.
Tips: Hacka i olika nötter och fröer också om du vill.
Gilla gärna receptet genom att klicka i hjärtat till höger under bilden, då blir jag glad!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Nu ska jag ta tag i dagen här, vi hörs sen igen. Idag kommer veckomatsedel.
Har aldrig bakat det förut, hittade ett recept som jag tänkte att jag gör om och testar. Nej men, hur bra blev detta? Det blev liksom hur bra och gott som helst, det här måste du testa. Drömmer lite om dom fortfarande för de var sådär frasiga i botten då smörets liksom frasat till dom i airfryern.
Traditionsenligt så bakar jag ju som sagt alltid till Vasaloppet. Det är sååå mysigt och sitta i soffan länge och mumsa på allt gott.
Favoritmärket på alla marmelader och sylter såklart. Ska finnas många att välja på så man får smaska riktigt ordentligt. Favoriten är och kommer alltid vara Ananas kokos och rom marmeladen. Den är maaaaaaaagisk.
Bagels i airfryer ca 8-9 st
2,5 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1,5 dl naturell yoggi eller filmjölk
1 dl creme fraiche
Topping:
1 msk smält smör
1 msk sesamfrön
Gör såhär:
1) Blanda vetemjöl, bakpulver och salt. Häll i creme fraiche och yoghurt. Blanda runt tills du har en rätt kladdig deg.
2) Pudra bordet med lite vetemjöl och dela upp degen i ca 8-9 delar. Forma dem till ormar som du sedan rullar ihop till en bagel, tryck till dem lite så de håller ihop.
3) Pensla dem med smör och strö på sesamfrön. Grädda på 180 grader i ca 10 min. De ska få lite färg.
Ät dem gärna så färska som möjligt. Blir det kvar så frys in så fort som möjligt så håller de sig färska och goda. Har du dem i påse i skafferiet så värm dem snabbt i mikron i 30-45 sekunder innan servering.
Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat under detta inlägg!
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR