Slapparsöndag

GokvÀll finisar!

Helt otroligt, men jag ligger fortfarande i morgonrock förstĂ„r ni?! Haha…. NĂ€men jag vaknade upp och var förkyld IGEN. Blök. Tony Ă€r fortfarande genomförkyld och vi har ju flĂ€ngt och farit hela helgen sĂ„ det blev vĂ€ldans skönt att dagen blev som den blev. Milo blev hĂ€mtad av grannarna för en förmiddag i pulkabacken dessutom sĂ„ dĂ„ kunde ju vi slappa vidare i morgonrockarna med gott samvete ocksĂ„. Halleluja! Dock sĂ„ bakade jag glutenfria tekakor pĂ„ förmiddagen,recept  kommer imorgon. 

”Take a deep breath and just enjoy your life” ja en sĂ„dan dag har vi idag.


Bloggar hĂ€r frĂ„n schĂ€slongen medan jag kikar pĂ„ ”AllsĂ„ng pĂ„ Skansen” dokumentĂ€ren (eller vad man ska kalla det) med det andra ögat.

Jaha, hur har helgen varit dÄ?


Jo jag har trÀnat, kört helt slut pÄ mig sjÀlv. Fick ihop promenader och 3 styrkepass denna veckan sÄ jag Àr svinnöjd. Jag kör hemmatrÀning och det gÄr alldeles utmÀrkt det med. HÀr kör jag en rump/baksida lÄr övning.


Jag har skottat. Tagit boet snön frÄn bilen. AlltsÄ det Àr ett skÀmt hur mycket snö det var pÄ den? Jag jade att göra kan man sÀga. Snön pÄ biltaket Àr kvar, hittade inte vÄr borste sÄ jag nÄdde inte. Det kommer se lite kul ut nÀr jag och Milo ska ut och Äka med den sen.

Jag har stĂ„tt och tittat pĂ„ vĂ„rt trĂ€d som Ă€r helt fullt med fĂ„glar. De Ă€ter pĂ„ Ă€pplena som sitter kvar. Vi som hade tĂ€nkt att plocka bort dem, men vilken tur vi inte gjorde det….nu har de ju mat.


Vi har pulat i exets lya. Tog bilder med finkameran men de var katastrofdÄliga. TyvÀrr, hade ju tÀnkt visa dig. Det blev jÀttefint verkligen, vi har skÀrmat av ett rum i vardagsrummet dÀr han har en sÀng nu och draperier. Grabbarna har varsitt rum och Magnus har knappt fÄtt plats hemma. Men nu sÄ. Sen fick jag curla loss och stÀda och fixa lite i barnens rum ocksÄ.


VÀdret har varit magiskt vackert. Dessa bilder tog jag nÀr vi skulle Äka och hÀmta pappas slÀpkÀrra. SÄ vackert!


Denna traktor stod utanför pizzerian vi var pĂ„ igĂ„r. Milo som ÄÄÄÄÄLSKADE traktorer som liten ville alltid stĂ„ vid dĂ€cket för att se hur stort det var. Det har hĂ€nt en hel del sedan dess med lille Milo.


IgÄr Ät vi pizza. Pinsamt nog glömde jag sÀga till om glutenfri, sÄ det fick bli en ny pizza till mig. Klantigt! Ska sÀga att den godaste glutenfria pizzan finns pÄ Pizza Hut, bara sÄ att ni vet.


Sent igÄr kvÀll Ät vi lite tacos. Vi hade ingen grÀddfil hemma, finns det inte grÀddfil till tacosen kan man ju lika gÀrna skita i att Àta det. SÄ viktig Àr grÀddfil till tacosen för mig. Men, visste du att du kan göra egen? 1 dl vispgrÀdde och 1/2 msk rÄ citronsaft, vispa ihop det lite sÄ det blir liiiite fluffigt. Funkade skitbra!

Har ni sett att Tony avancerat frÄn papptallrikar till dricksglas till grönsakerna?! HÀr kan du lÀsa mer om Tonys dukning om du vill ha lite bakgrundsfakta.


Nu vill jag bara önska dig en mysig söndagkvÀll. HÀr hemma görs det inte mÄnga fler knop denna kvÀll. Ska fortsÀtta gosa runt i min morgonrock.

Hördu. Ha nu en mysig kvÀll.

Kram Nina

1
2 kommentarer

Skönhetstips!

InlÀgget innehÄller adlinks för Yves Rocher.

Nu var det evigheter sedan jag gjorde nÄgot inlÀgg om skönhet. Ska bÀttra mig pÄ det för jag vet att det finns mÄnga av er som uppskattar dessa inlÀgg massor. Har bara inte hunnits med i all hysteri men lite dÄ och dÄ ska jag nog fÄ till det ocksÄ. Detta Àr ju ett stort intresse hos mig sÄ jag gillar att tipsa och skriva nÄgra rader om det ibland.

SÄg att Yves Rocher just nu har en massiv REA och jag ska klicka hem nÄgra favoriter ur deras sortiment. Jag har samlat pÄ mig ganska sÄ mÄnga favoriter i detta mÀrke nu och blir lika förvÄnad varje gÄng som jag provar dyrare mÀrken och fÄr erfara att det inte Àr bÀttre Àn mina favvisar. HudvÄrd behöver inte kosta skjortan och halva armen för att vara bra.

TÀnkte presentera nÄgra av mina favoriter hÀr nedan.

yves-rocher-rea-2

Hydra Vegetal, fuktkrÀm för torr till normal hud: 

Denna kan jag faktiskt inte leva utan. Den har rĂ€ddat hela min vinter, inte en torr flĂ€ck, inget stramande face, bara skön mjuk hud av denna. Jag anvĂ€nder den bĂ„de som dag och nattkrĂ€m och Ă€r verkligen superduper nöjd. Är inte alls förvĂ„nad att den omnĂ€mnts i pressen ocksĂ„. Du hittar den HÄR.

PURE SYSTEM, ansiktspeeling:

Ni som följt mig ett tag vet ju att jag bara avgudar peeling för ansiktet. Det har rĂ€ddat mitt face ett antal gĂ„nger. Man fĂ„r bort torra döda hudceller som gör att huden kan se sĂ„dĂ€r ofrĂ€sch ut. Det gör ocksĂ„ att djupare orenheter i ansiktet försvinner och förebygger uppkomsten av acne, pormaskar och blemmor. Denna Ă€r helt överförgrym ocksĂ„, du kan anvĂ€nda den varje dag dĂ„ den Ă€r gjord för ung hy (ja jag vet, jag har inte ung hy men det funkar alldeles ypperligt Ă€ndĂ„). Jag som ÄLSKAR kĂ€nslan av len hud efter peeling Ă€r sĂ„ glad att jag kan anvĂ€nda den varje dag. HÄR hittar du den, superbillig just nu!

HYDRA VEGETAL, ögongel:

En svalkande och frĂ€sch ögongel som Ă€r GRYM mot pĂ„sar under ögonen. Det hĂ€r Ă€r en jĂ€ttefavorit nĂ€r det kommer till ögonkrĂ€mer. Sömnbrist och vinterglĂ„mighet syns inte alls pĂ„ samma sĂ€tt nĂ€r man anvĂ€nder denna. Tar bort allt puffigt pĂ„ ögonen, dessutom Ă€r den fuktgivande. Å det vet vi ju att fukt Ă€r det BÄSTA sĂ€ttet att motverka Ă„lderstecken. HÄR hittar du den.

SEXY PULP, lÀppglans:

Återfuktande lĂ€ppglans som ”pulpar” till lĂ€pparna lite och ger en jĂ€ttefin glans verkligen. Den kĂ€nns inte kladdig alls utan Ă€r bara sĂ„dĂ€r glansig och frĂ€sch. En storfavorit! HÄR hittar du den.

 

 

0
Kommentera

Tunnbröd i stekpanna

Godmorgon godmorgon! 

TĂ€nkte starta dagen med att bjuda dig pĂ„ ett av de godaste bröden som finns. Jag sĂ€ger sĂ„hĂ€r, du mĂ„ste testa! Perfekt till lĂ„ngfrukosten denna söndag. VĂ„r familj ÄLSKAR detta bröd verkligen.



Över 100 brödrecept: KLICKA HÄR

Detta tunnbröd grÀddar man i en stekpanna eller över en eld pÄ en muurikka. Man kan ocksÄ ta en stekhÀll över en eld eller en grill. Jag sjÀlv har grÀddat dessa över elden i mammas och pappas grillkÄta men ocksÄ i stekpannan.

RECEPT CA 16 ST TUNNBRÖD

0,75 pkt jÀst

7 dl vatten

75 gr smör

1 msk salt

1.25 dl ljus sirap

5 dl rÄgsikt

Resten vetemjöl (ja tills du fÄr en smidig deg som Àr lagom i konstisens. Den ska slÀppa degbunkens kanter.)

Gör sÄhÀr:

1) Smula i jÀsten i en degbunke eller köksmaskin. SmÀlt smöret och hÀll i vattnet, kolla sÄ det blir 37 grader.

2) Lös upp jÀsten med lite av degspadet, hÀll sedan i testen av det. HÀll i salt och sirap. Rör om.

3) Ha sedan i rÄgsikt och vetemjöl. Degen ska vara smidig. Det ska inte fastna deg pÄ fingrarna nÀr man petar pÄ den men den fÄr heller inte bli för stel och hÄrd. Man fÄr vara lite passupp.

4) LÄt degen jÀsa minst 45 min. GÀrna lite lÀngre, 60 minuter Àr optimalt.

5) Dela sedan degen i 16 bitar. Kavla ut till runda plattor son Àr ganska sÄ tunna. Nagga plattorna noga.

6) GrÀdda sedan pÄ en hÀll över en eld eller grill, gÄr utmÀrkt att steka i en torr gjutjÀrnsstekpanna. GrÀdda pÄ medelvÀrme, lite hetare, i ca 1 minut pÄ varje sida. Detta Àr lite individuellt dÄ det Àr sÄ olika varmt. Men bröden ska fÄ lite fÀrg. Jag grÀddade pÄ bÄda sidor, det mÄste man inte men dÄ fÄr man grÀdda lite lÀngre pÄ en sida.

Dessa bröd Àr klart godast att Àta nygrÀddade men funkar absolut att Àta sen ocksÄ. Ett tips Àr att köra dem i micron en stund innan de ska Àta dÄ. Perfekta att frysa och plocka fram och tina nÀr de ska Àtas.

För en glutenfri variant av tunnbröd i stekpanna, kika pĂ„ detta recept. 

 

Följ mig gĂ€rna pĂ„ min FB-sida HÄR

Följ mig gĂ€rna pĂ„ Instagram HÄR

Följ mig gĂ€rna pĂ„ Bloglovin HÄR(SĂ„ du inte missar nĂ„gra inlĂ€gg)

Inspireras gÀrna av fler hÀrligt goda recept:

Snabba tunnbröd pÄ bara 4 ingredienser

Snittar med krÀmig laxröra

Finskt kornbröd

Blixtsnabba tekakor

Kram Nina

810
1 kommentar

LĂ€genhetsfixï»ż

Godmorgon! 

Hann inte in mer igĂ„r hörni, hade verkligen fullt upp. Exet Magnus hĂ„ller pĂ„ och gör om lite i sin lĂ€genhet och jag och Tony har erbjudit oss att hjĂ€lpa till. IgĂ„r behövde han vĂ„r hjĂ€lp sĂ„ det blev inget baka för min del. Vi Ă„kte till IKEA och hjĂ€lpte honom att vĂ€lja sĂ€ng och lite annat smĂ„tt och gott. Idag ska vi fortsĂ€tta fixet, jag som ÄÄÄÄÄÄLSKAR just sĂ„nt hĂ€r, hemmafix och göra lite makeover sĂ„dĂ€r, Love it! Är glad att man som ex-sambo fortfarande fĂ„r förtroendet och att Tony inget hellre vill Ă€n att hjĂ€lpa sin vĂ€n Mange. Ja mĂ€rkligt det dĂ€r men sĂ„ Ă€r det för oss till bĂ„de min och barnens stora glĂ€dje! Vilken man jag har? Vi Ă€r nog lite smĂ„tt fantastiska . NĂ€, men tacksam Ă€r bara förnamnet pĂ„ vad jag tycker om vĂ„r konstellation nĂ€r det kommer till stjĂ€rnfamilj. ⭐❀ Hoppas kunna ta lite bilder om vi nu skulle hinna klart redan idag i lĂ€genheten.


Vi började med en IKEA-lunch.


Jag har inte sett att de sÀljer lyxrÀkmackor pÄ IKEA. Det gjorde att jag kom och tÀnka pÄ vad lyxiga rÀkmackor var pÄ VÀstkusten!


Gissa om denna var god!? Smögen kan det dÀr med rÀkmackor alltsÄ! Men man kan vÀl sÀga att priset ocksÄ skilde sig en aning.

 

Det var mÄnga som letat sig till det blÄ-gula varuhuset. Alla hade ocksÄ stÀllt sig i garaget med tanke pÄ kylan sÄ vi fick leta ett tag.

Well well, nu lite hemmafix hÀr hemma hörni. Vi hörs senare.

Kram Nina ❀

30
1 kommentar

Saftig hallonkakaï»ż

Idag kÀnde jag bara att det var pÄ sin plats att fÄ en smak av sommaren. Den hÀr hallonkakan har fÄtt toppbetyg av bÄde er lÀsare och de jag bjudit den pÄ. SÄ kort och gott! Testa!


RECEPT SAFTIG HALLONKAKA:

2 st Àgg

2 dl socker

2.5 dl vetemjöl

1 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpulver

1 dl hallon

75 g smör

0,75 dl mjölk

Gör sÄhÀr:

1) SÀtt ugnen pÄ 175 grader. SmÀlt smöret. Vispa Àgg, vaniljsocker och strösocker riktigt fluffigt.

2) Blanda vetemjöl och bakpuver. HÀll i detta i Àggsmeten. Rör om med slickepott.

3) HÀll i det smÀlta smöret, rör runt allt till en smidig smet. HÀll till sist i mjölken. Rör om.

4) Smöra och bröa en liten springform, min Àr ca 22 cm i diameter. HÀll i smeten. Fördela hallonen runtom i kakan. Vill du ha mer hallon Àn 1 dl gÄr det bra ocksÄ, bara du har lite kaka kvar ocksÄ.

5) GrÀdda i ca 20 min eller tills du har en torr sticka. Ta ut och lÄt svalna. Pudra över florsocker och skÀr upp. NJUT!

27
Kommentera

10 grader inne!

Kaosmorgon! ❄☃❄☃

Vi vaknade upp och hade typ 10 grader varmt inne. I smÄtt panik klev jag upp för att kolla vad tusan som stod pÄ!? Det visade sig att vÄra luftvÀrmepumpar lagt av under natten. Tydligen kan de göra det om temperaturförÀndringen gÄr snabbt och om det blir vÀldigt kallt inne, dÄ pallar de inte att driva och vÀrma.

JO TACK! ❄⛄

Ingen ved hemma hade vi heller, sĂ„ 5.59 hade jag varit och hĂ€mtat ved hos mamma o pappa i 24C minus. (Finlands mormor har minus 42C sĂ„ det Ă€r ju nĂ„gra resor vĂ€rre. Majj gadd!) ❄⛄❄⛄ Inte mĂ„nga stĂ€llen öppna att köpa ved pĂ„ den tiden kan jag berĂ€tta, Statoil kanske men ville inte chansa…. Idag ska vi köpa ved, det Ă€r en sak som Ă€r sĂ€ker. Sedan kom jag pĂ„ att vi har tvĂ„ vĂ€rmeelement i kĂ€llaren ocksĂ„, de hĂ„ller Tony pĂ„ o bĂ€r upp just i detta nu! ElrĂ€kningen fĂ„r gĂ€rna bli en miljard men det Ă€r de vĂ€rt! För fifan sĂ„ jag hatar nĂ€r det Ă€r kallt inne.


Det tar sig i alla fall, nu har vi hela 17 grader i köket vilket Àr jÀttemycket jÀmförelsevis! Men det kÀnns som det tar en stund att Tina upp sig sjÀlv nÀr man varit sÄ kall.


Har överdrivit med ljusen ocksÄ. I varje rum Àr det en miljard ljus tÀnda.

Idag ska jag köra ett trÀningspass, duscha varmt OCH baka. Just sÄnt som jag blir vÀldigt varm av. Har frÄgat kidsen (Milo har sleepover) vad de önskar Àta för goda bakverk. Citronmuffins önskades det visst, sÄ det fÄr det bli. Ska göra glutenfria ocksÄ tror jag. Ska ocksÄ ge mig pÄ att baka glutenfria kanelbullar. DÄ Àr ugnen pÄ i flera timmar ocksÄ.


Åh yes! Strömmar massa vĂ€rme hĂ€r nu!


Nu fylla pÄ brasan ocksÄ. 


Mössa och tjocktröja pÄ inomhus!

Jaja, hoppas ni har varma hem, har ni det sĂ„ lova mig att uppskatta det! ✚❄ Det ska jag göra nĂ€r vi fĂ„r upp vĂ€rmen hĂ€r hemma.

Vi hörs senare sÄ fÄr vi hoppas vi kommit upp ytterligare i vÀrme. ☃

Kalla kramar Nina ❄

7
3 kommentarer

Vintertröttï»ż

GokvÀll i stugorna!

Ja jag hade ju liksom kommit av mig lite med helgfeelingen. IkvĂ€ll var det ju typ fredag… Allt blir konstigt nu nĂ€r Tony varit hemma och varit sjuk och sĂ„.

Hörni, fifasen vad kallt det Àr nu! Ok, inte om man jÀmför med mormor i Finland som har över -40C. HÀr Àr det -17C. Men det Àr kallt om ni frÄgar mig?


HÀr har jag lyxat till det med ett fotbad pÄ eftermiddagen. Gjorde allt i lite omvÀnd ordning dÄ jag duschade först och körde fotbad sen. Men jÀklar vilken omgÄng mina vintertrötta fötter fick nu. ApropÄ det sÄ kommer det ett litet vintertrött-tips imorgon.


Det hĂ€r blev min kvĂ€llsmat ikvĂ€ll. Vi orkade inte riktigt laga mat sĂ„ Milo fick rester och vi Ă„t lite yoghurt och flingor. Lyxigt ”fredagskĂ€k” va? Whoop Whoop….

NÀ, jag som dragit en powernap pÄ nÄgra timmar i soffan hÀr ska nog slÄ pÄ en film pÄ Netflix nu. Ha en forsatt mysig kvÀll nu.

Kram Nina

7
4 kommentarer

5 billiga matrÀtter

Det Àr Januari och en period dÀr mÄnga har skralt i kassan efter en kostsam mÄnad. Vill tipsa dig om 5 billiga matrÀtter att laga som underlÀttar ekonomin.

Ninas Korv stroganoff

KöttfÀrsgratÀng (hÀr med quornfÀrs, receptet Àr för bÄdadera)

Kassler i ugn

Kryddig korv i ugn

Ninas Chili Con Carne

500 g fÀrs (vi anvÀnde quornfÀrs)

1 burk krossade tomater

1 pkt vita bönor

1 pkt kikÀrtor

2 vitlöksklyftor

1 tsk torkad timjan

1 tsk paprikakrydda

1 tsk oregano

1 tsk spiskummin

1 tsk chilipulver

(alt en hackad chilifrukt)

Till servering:

Bröd och creme fraiche

Gör sÄhÀr: 

Börja med att steka fÀrsen runtom. HÀll sedan i krossade tomater. Koka upp. KÀnns det för torrt hÀr fyller du pÄ  med lite vatten. Sköj bönorna och kikÀrtorna och ha i dom. Ha ocksÄ i alla kryddor. LÄt detta sedan stÄ och puttra i ca 15 minuter. Servera sedan med bröd och creme fraiche. SÄÄÄÄ gott! Hela familjen Ät med god aptit.

Följa mig gĂ€rna pĂ„ min FB-sida HÄR

Följ mig gĂ€rna pĂ„ Instagram HÄR

Följ mig gĂ€rna pĂ„ Bloglovin HÄR (SĂ„ du inte missar nĂ„gra inlĂ€gg)

 

14
Kommentera

Nyttig Nutellaglass

TĂ€nkte bjuda dig pĂ„ en fantastisk glass igen. En nyttig….det Ă€r bara torsdag Ă€n sĂ„ lĂ€nge vettu. NĂ€r jag skriver nyttig sĂ„ Ă€r det utan vitt socker och gjord pĂ„ helt naturliga rĂ„varor. RĂ„varor som Ă€r bra för dig. 

Denna glass tillverkar du enkelt genom att blanda banan och min egengjorda nyttiga Nutella. Men jag ska ta allt frÄn början sÄ du hÀnger med och kanske kan avnjuta en nyttig glass kvÀllen innan fredagsmyset.


Börja med att tillverka min nyttiga Nutella. Denna kommer att ha fler anvÀndningsomrÄden som jag ska visa dig lÀngre fram. SÄ tillverka en hel burk som jag gjort.

En burk nyttig Nutella utan nötter

2,5 dl solrosfrön

1 mogen avokado

1 nypa salt

1 msk honung

3 msk kakao

1 msk kokosmjölk (hÀr funkar nÀstan vilken vÀtska som helst)

Gör sÄhÀr:

1) Mixa solrosfröna till ett mjöl. Det ska vara sÄ fint som det bara gÄr. HÀll det i en degbunke.

2) Skala avokadon och ta bort kÀrnan. Gröp ur den med en sked i bunken. Avokadon ska vara mogen.

3) HÀll i salt, honung,kokosmjölk och kakaon. Ta en handmixer och mixa det till en fin slÀt smet. Skulle den vara för fast i konsistensen sÄ kan man tillsÀtta mer kokosmjölk. Den stelnar nÀmligen till i kylen ocksÄ. Klicka i det i en glasburk med lock.


Sedan Àr det dags att göra glassen. Den gör du verkligen busenkelt!

Nyttig nutellaglass:

2 mogna bananer

1 1/2 dl nyttig Nutella

Gör sÄhÀr:

1) Skiva upp bananerna i riktigt smala skivor. LĂ€gg dem separerade i en plastpĂ„se och frys dem i 1 – 2 timmar.

2) Ta sedan ut bananerna och lÀgg dem i en matberedare eller bleder. Klicka i nyttiga Nutellan och sedan Àr det bara att lÄta maskinen gÄ tills du har en hÀrlig glass. Ha tÄlamod. Den blir till en hÀrlig glass om du lÄter den köra pÄ ett tag. Servera med lite hackad mörk choklad uppepÄ.

Följ mig gĂ€rna pĂ„ min Facebook sida för mer inspo HÄR

Följ mig gĂ€rna pĂ„ Instagram HÄR

7
4 kommentarer

Godmornings eller vad man ska sÀga?

InlÀgget innehÄller annonslÀnkar/affiliatelÀnkar.

Men hejsaaaan!

Ja denna dag drog ivĂ€g och blev lunch fortare Ă€n jag hann att tĂ€nka. 🙂 Kastade mig in hĂ€r för att sĂ€ga hej till dig innan jag ska börja laga mat. Milo snarkade Ă€nda till halv 8 i morse sĂ„ jag kollade film och bara hade en jĂ€tteskön och lugn morgon. Tony rĂ€knar jag inte ens med innan kl blivit halv 10 pĂ„ morgnarna. Men Tussen Ă€r ju krasslig.

img_6049 img_6050

FrukostĂ€ggen blir numera perfekta nu nĂ€r jag har den hĂ€r lilla kulan. AlltsĂ„ hur bra? Den plumsar man i bland Ă€ggen och sedan lĂ„ter man den Ă€ndra fĂ€rg till den konsistens man önskar pĂ„ Ă€gget. Funkar klockrent. Jag köpte min via jultidningar men jag hittade en likadan HÄR, det var visst halva priset pĂ„ den nu ocksĂ„.

img_6053

I morse bakade jag lite glutenfria scones till frukost. Bytte dock ut mjölmix mot bovete och rismjöl. Har inte bakat bröd till mig pÄ ett tag men i morse blev jag för sugen sÄ dÄ fick det bli det. MUMS sÀger jag bara.

img_6054

Har ju varit utan socker nu sen i mĂ„ndags och tycker det har funkat ganska sĂ„ bra. Dock sĂ„ har jag huvudvĂ€rk nu och det fĂ„r man ju alltid nĂ€r man sockeravgiftar sig, det slĂ„r aldrig fel. Har lite spĂ€nningshuvudvĂ€rk pĂ„ det ocksĂ„.. sĂ„ i morse kapitulerade jag lite och tog hemmagjord jordgubbssylt till smörgĂ„sarna. Åh, det var sĂ„ sött och gott!

NĂ€hĂ€, nu Ă€r det dags för lunch hĂ€r, kĂ€nns inte som vi gör annat Ă€n Ă€ter just nu. 😉 Well well, vi hörs igen lite senare.

Kram Nina ♄

8
2 kommentarer