Härliga dagar i Rullsand

Godmorgon höll jag på att skriva. Känns som dagarna flyter ihop i någon form av morgon/förmiddag/dag innan man är igång ordentligt.

Vi har just satt oss i bilen med ”Vagnhild” efter oss. Vi lämnar Rullsands camping efter några riktigt mysiga dagar.❤️ Saker man lagrar i sin minnesbank.

Igår hade vi riktigt fint väder så då blev det en dag på stranden. Ja tills det började blåsa huggormar och pilfiskar för jag höll tammetusan på att frysa rumpen av mig. Vilken fryslort jag blivit alltså.

Milo och Neo kom på bästa sättet att frakta hem krokodilen på.

På eftermiddagen dök Tonys yngsta bror med sambo upp för ett besök på campingen. Så kul att de också kom. ❤️

Till kvällningen var vi och käkade på campingens restaurang vilket tyvärr blev lite trist för en annan. Alltid svårt att få till det för en annan med diverse allergier och känslig mage.

img_6226.jpgimg_6228.jpgimg_6262.jpgimg_6264.jpg

Sedan blev det minigolf för hela klanen, till barnens stora förtjusning, det har tjatats om minigolf i dagarna 3.

Tror ni inte på fasen att jag vann hela skiten! Ä N T L I G E N !!! Jag hade ju nästan gett upp på min vinnarskalle och tänkt att jag helt enkelt blivit sämst på äldre dar. Haha…. igår tvålade jag dit hela högen med 37 poäng. 3(!!!) spikar, Milo fick 2(!!!). Kan man få bli glad som ett barn eller? För det BLEV jag!

Efter minigolf gick vi ned till stranden en stund. Vinden hade lagt sig och det var riktigt ljummet och skönt. Härlig avslutning på den här lilla trippen.

Nu ska vi hem och förbereda för Kaffestugan. Det ska handlas och bakas för fullt här. Sen får vi se vad vi hittar på nästa vecka? Kanske hinner jag börja måla på vår ”Vagnhild”?

Nu ska jag fortsätta jobba här, passa på när man ändå sitter fast i bilen ett par timmar. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

6
12 kommentarer

5 viktiga tips på hur du lyckas med Kanelbullar

Får du till det där drömmiga kanelbullarna? De där som ser ut som på caféet, eller de där som är sådär härligt luftiga och mjuka men ändå saftiga? Som smakar ljuvligt och har ett innanmäte som är både saftigt och krämigt på samma gång? Grattis i så fall!

Du som inte lyckas och har gett upp att få till riktigt härliga kanelbullar, där bullarna ser ut som små skorpor, eller blir hårda som NHL puckar, eller torra så det frasar och flyger små smulor när du äter dem?

Misströsta inte. Det finns några knep som är riktigt bra och som gör att du garanterat kommer att lyckas med härliga bullar du med! Du kommer inte längre behöva ta dig till ett cafe för att få smaka på en riktigt stor och god bulle.

Här nedan följer några recept på bullar som jag bakat.

Stora saftiga kanelsnurror

Kanelsnurror med sockertäcke (videoinslag med tillvägagångssätt)

Glutenfria kanelbullar utan jäst

Kanelbullar utan jäst

Rabarberbullar med vanilj

Numera bakar jag ALLTID mina bullar efter ett och samma recept (förutom mjölmängden – mer om det längre ned). Jag frångår det aldrig då jag vet att om jag gör det så blir det inte lika bra. Jag bakar ALLTID dubbel sats. Jag får för mig att bullarna blir bättre då, fråga mig inte varför? Men de är inte i närheten så bra när jag bakar en enkel sats. Sen kan man väl ALDRIG baka för många bullar, haha….håller du inte med?

Man ska dock komma ihåg att alla degar är olika. Detta hänger mycket på mjölet du köper. Är det ett färskt mjöl och bra kvalité behöver du olika mycket än när du använder ett äldre mjöl med sämre kvalité. Viktigt att tänka på när jag skriver att jag bakar efter samma recept. Jag har bakat galet mycket bullar då jag driver cafe. Kan säga att det aldrig varit exakt samma mängd mjöl för de olika gångerna. Det skiljer sig varje gång. Dock så har jag några punkter jag följer slaviskt när jag vill lyckas med bullarna! I caféet får vi dagligen en massa beröm för bakverken, bl a bullarna. Att de är perfekta i sin konsistens och väldigt goda. Bättre betyg kan man väl inte få?!

Så vad brukar jag tänka på? Vad är viktigt för att lyckas!

Bearbetningen av degen är A och O för riktigt bra bullar. Värna och vårda din deg som om de vore din lilla bebis, jag lovar att du får igen det på resultatet!

1) Degvätskan får inte vara för varm, jästsvampar dör nämligen när de blir varmare än 37 grader. Inhandla en termometer, en väldigt bra investering skulle jag säga. Är degvätskan kallare så gör det ingenting alls, det tar bara lite längre tid för själva jäsningen.

2) Smöret som ska i bulldegen ska alltid vara rumsvarm. Om smöret är fast konsistens och inte smält så stärker fettet väggarna i bulldegen vilket gör att du inte behöver lika mycket mjöl och bullarna blir luftigare då mer luft bibehålls. Står det att du ska smälta smöret till din bulldeg i receptet så ska du frångå det och ha i rumsvarmt i bitar istället.

3) Konsistensen. Jag säger att en bulldeg ska vara smidig och fast men ändå lite kladdig. Inte så att den fastnar på dina fingrar, men den ska kännas kladdig när du klämmer på den. Bearbeta degen i din köksassistent (eller för hand) så den får bearbeta upp glutentrådarna ordentligt. Min riktlinje är att alltid få degen så smidig så att den precis släpper degväggarna i bunken. När degväggarna liksom blir ”rena”, ja då är det klart och perfekt. Var försiktig med mjölet, mot slutet kan endast 1/2 dl vara för mycket mjöl och göra din deg för fast och hård vilket medför tråkiga och hårda bullar.

4) Jäsningen. Detta är en mycket känslig process. Den bästa jäsningen får du i en tillräckligt stor bunke med plastfolie tätt omslutet. Då mår degen fantastiskt bra och jäser till dubbel storlek. Låt den ta den tiden den behöver på sig, detta kan variera, allt från 30 min till en timma för att ha jäst tillräckligt. Bra riktlinje är att den ska jäsa till dubbel storlek.

5) Fyllning och topping. Fyllningen brukar jag sällan ta så lite som det brukar stå i recept. Ha hellre i mer smör än mindre. Låt smöret (självfallet äkta smör för riktigt goda bullar såklart) vara riktigt mjukt. Pensla bullarna med uppvispat ägg. För att få dem riktigt sådär glansiga och härliga och bibehålla sin saftighet är ett bra bagartips att pensla dem med sockerlag efteråt. Då ser de ut som riktiga cafébullar.

LYCKA TILL!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

109
3 kommentarer

”Vagnhild” fick en kjol

Morning! ☀️

Vi vaknar upp till ett soligt Rullsand, ÄNTLIGEN! Det har ju inte varit så fett mycket av den varan….

Förmodligen blir vi kvar en natt till. Bara lite mys och häng här är semester nog. Barnen lajjar och springer mellan husvagnar och husbilar och jag blir alldeles varm i hjärtat av det. Vi håller som bäst på att plantera minnen i deras små huvuden. Vet ni att jag blir alldeles lycklig i hjärtat av det, att jag kan påverka hans barndom och hans minnen…. fint ju.


Bajsbruna, senapsgula och vita ”Vagnhild”. Nä, den här damen har ju inte färgerna med sig så att säga. Det är som hon fått färgerna som blev över liksom. Typ…. Ja här har vi nån gul sörja och lite brunt, vi får väl slänga på det på den här gamla damen. Detta var säkert riktigt hett på 80 talet, idag…. not so much. Hon ska bli fin sen ”Vagnhild”. Hon ska kläs i fina färger och kommer se ut som ny när vi är klara med henne. Lilla hjärtat….


Igår var det dags att testa förtältet. När det ligger utspritt såhär tänker man väl att det aldrig kommer att gå. Vi kommer aldrig få ihop den. Men med svärisarna till hjälp var det nemas problemas. Förtältet är lite för långt för husvagnen men jag ska fråga mamma som är duktig på att sy om hon kan fixa det? Det syns inget på bilden här nedan men den är liksom längre på ena sidan.

Men titta så fint? ”Vagnhild” har fått en fin kjol! Förtältet ser helt sprillans nytt ut. Inga skavanker eller smuts what so ever!

Vi firade det hela med lite middag i det. Skitmysigt! Vi satt och pratade till långt in på natten. ❤️ ÄLSK på sånt!

Nu har vi just ätit frulle här och ska snart bege oss ner på stranden. Solen är fortfarande framme så vi passar på.

Hur har ni det i sommarsverige?! Berätta gärna! Vad gör ni? Semestrar ni nånstans eller jobbar ni?

Kram Nina

5
6 kommentarer

Banankaka med mjölkchoklad i långpanna

Förra helgen bakade jag en fantastisk banankaka med choklad till Kaffestugan. Bakade den i långpanna så det skulle bli lite extra mycket utav den.

Jag blir så glad när jag får till kakor på det här viset. Saftigt och mumsigt. Denna vill jag verkligen att du testar att baka!

BANAN OCH MJÖLKCHOKLADKAKA I LÅNGPANNA

4 ägg
4,5 dl strösocker
225 g smör
2 dl mjölk
6 dl vetemjöl
1,5 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
4 bananer
100 g mjölkchoklad

Gör såhär:

1) Vispa ägg och socker tills det blir vitt och fluffigt.

2) Häll i mjölken i äggblandningen. Vänd det försiktigt så att smeten bibehåller sin fluffighet.

3) Blanda alla torra ingredienser. Vänd ner det i smeten med en slickepott.

4) Smält smöret och häll i det smeten, vänd med slickepott.

5) Mosa bananerna och hacka chokladen. Ha i det i smeten.

6) Lägg bakplåtspapper i en långpanna på ca 25×35 cm. Häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 20-25 min. Känn med en sticka så att kakan är torr. Pudra florsocker uppepå kakan.

Tips: Pudra gärna lite malen kardemumma och kanel uppepå tillsammans med florsockret. Ät den med vaniljsås.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

11
5 kommentarer

Snabbfix med husvagnen

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes och Indiska.

Mornings!

Här vaknar man upp i husvagnen. ”Vagnhild” fick åka ut på tur nästan medsamma. Tonys föräldrar och hans ena bror med familj åkte iväg till Rullsand, ligger i närheten av Furuviksparken (så där kommer det också att bli ett besök.)
Tony är ungefär lika spontan som mig, men faktiskt ännu mer spontan. Han är dessutom rastlös…. så jag föreslog att vi skulle åka som idag. Ta det lite lugnt, sova hemma, packa i lugn och ro sådär…men ICKE. ”Jag vill åka ikväll så vi vaknar där och har hela dagen där”.
Jag som är lite sådär fixig och trixig med allt kunde ju inte tänka mig att åka iväg med ”Vagnhild” utan att ha fixat med henne lite innan. En gammal dam måste ju få lite ”lull-lull” liksom!

Såhär såg det ju ut när vi köpte den.

Med enkla medel blev hon ju liiiite mer piffad.

Jag slängde på IKEA plädar som täckte sätena så man slapp de aprikosa dynorna. Slängde också in svarta filtar och lite kuddar. Köpte en liten lykta på Rusta och ljushållare att ha på bordet.

Utan lull-lull på bänken.

Med lite lull-lull.

Ett svart underlägg, såg att det fanns liknande underlägg här (<länk). Svart plåtburk, bricka och hushållspappershållare från ÖB. Doftljus och en vattenkokare (från Rusta) sätter liksom lite av det hemtrevliga.


Före då när det fula draperiet hängde kvar.



Hängde upp en annan gardin, en spetsgardin i vitt (från Rusta). Bäddade också i båda sängarna, med nya sänglakanfrån Cellbes blev så mysigt så. Pläden som egentligen är en duk blev fin på sängen, den är från Cellbes men slut i just den färgen.


Precis innan vi åkte fick jag hem den här vasen. Den är såååå fiiiiin! Har hela tiden fått för mig att den MÅSTE skruvas fast i väggen, men nu när jag gick in på den på nätet så funkar det ju att den står såhär fint också. Attans, hade i så fall köpt lite murgröna och planerat i den och piffat husvagnen med den.


Det var så vackert när vi åkte hit igår. Nästan magiskt på nåt sätt.


Det var inte liiiite mysigt att tända ljus och ha lite mys i husvagnen igår kväll.


Eftersom vi inte fått fart på gasen ännu får vi laga mat i tältköket här. Svärfar ska provtrycka först så vi vet att allt är i sin ordning innan vi brassar käk. Sen ska vi fylla på vatten och fixa toan också, sen är den liksom all set.


Nyvaket gäng som sitter och väntar på att äggen ska koka färdigt.

Hemma ska jag sätta tänderna i den här husvagnen direkt. Har svårt att tro att jag kan låta bli det…. Det ska påbörjas måleri och fix för det första. Iiiiiiih vad jag längtar efter att se hur den blir när den blir alldeles ljus invändigt?

Ska komma på lite grejer för förvaring också….det är mycket att planera och fixa med nu.

Vi hörs igen senare hörni!

Kram Nina

1
10 kommentarer

Möt vår nya ”Vagnhild”

Gokväll raringar!

Vi kom precis hem. Det blev en sen kväll ute i landet. Vi har varit på husvagnsjakt ju. Haha….kan säga att man får se mycket i livet. Men när vi kom till sista stället så hittade vi verkligen DET! Svärfar säger att vi verkligen hittat ett kap!

Nu har vi hittat en riktig gammeltant förstår ni. Hon är från 1986 och vi har döpt henne till ”Vagnhild”. Den hade allt jag önskade. En diskbänk, en rymlig toa, en del av husvagnen tillägnades vuxensäng och en överslaf till Milo. Inte hålla på och bädda upp och ner…. Det fanns också rymligt kylskåp. Så jäkla nöjd är jag! Verkligen! Tipp topp! Vi fick också med ett förtält som var typ sprillans nytt!

Sedan är den senapsgul, vit och bajsbrun. Perrrrrrfekt! ⭐️ Haha…. Den ska lackas. Jag har redan hört av mig till pappa om det.

Ska visa lite bilder här nedan, ja….förbered er på att hon ju inte är en ungdom. Att allt ska göras om.

Fiiiin va?

Hepp, nu måste jag googla på lite inspiration här. Ha en mysig kväll nu sötisar!

Ps: Tack för alla tips angående katthåren! Imorn drar jag och köper borste!

Kram Nina

2
18 kommentarer

Veckomatsedel

MÅNDAG

Grillad honungslime kyckling med ananassalsa, 4 pers.

4 kycklingfiléer
4 lime
0,75 dl olivolja
0,5 dl färsk koriander
2 msk honung
flingsalt
4 dl hackad ananas
1 avocado hackad
1/2 skivad rödlök
Svart peppar
Gör såhär:
1) Gör marinad. I en stor skål, blanda olivolja, koriander (spara lite till salsan), saften av 3!!! lime, honung och salt.
2) Lägg i kycklingfiléerna och låt marinera i kylen i minst 3 timmar.
3) Stek kycklingen i stekpanna på medelvärme tills de är genomstekta. Testa genom att skära en skåra i kycklingen, kommer de ur genomskinlig vätska är de klara.
4) I en annan skål blandar du ananas, avocado, rödlök, koriander och saften av 1 lime. Häll salsan över kycklingfiléerna. Servera med ris.

TISDAG

Chipotle Lax med ananas/avokado salsa

ONSDAG

Niiinis Chili Con Carne

TORSDAG

Pasta Carbonara Leggera

FREDAG

Fläskfilégryta

HELGGOTTIS

Brownie med snöbollar

1
Kommentera

Är det fasad?

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes.

Idag är det verkligen känslan av semester. Vi har just ätit frukost fast klockan redan är 12 på dagen. Galet härligt!

Nåväl, så jäkla härligt har det väl inte varit just den här morgonen. Har nämligen rykt ihop med Tony 2 gånger redan….haha! 😂 Jag PMS ( å då blir jag dum i huvet) och han dum i huvet. Typ så…. Som tur är så brukar det gå över rätt snabbt tack och lov. Dock så gillar jag att skriva som det verkligen är ibland, visst hade jag ju kunnat utelämna just det men jag tror i ärlighetens namn inte att det finns så många par som aldrig ryker ihop? Å i så fall…. hur gör de? Är det ens möjligt liksom? Är det ens bra? Rensa luft borde vara bra väl? Är det en fasad? Vill man inte erkänna att man bråkar för andra?

Kan tänka mig att semestertider är just en ryka ihop period också. Man är på varandra hela tiden och det börjar bli små friktioner här och var. Inget konstigt alls liksom. Det e bara te och ryka ihop så spån o plankor flyger, då rensas luften så härligt ju.

Hörni, när hela familjen vaknat i morse klädde vi på oss och stack ut på en låååååång promenad. Vi var ute i över en timma.

Milo på sin cykel. Vi brukar fixa en pinne som vi puttar på fart med så när han ledsnar kan han sitta och filosofera på sin cykel.


En bit kvar här. Så jäkla nöjd med sig själv med en lång runda dessutom!

Hade mitt fina träningslinne på mig idag. Såg att det fanns lite dåligt med storlekar kvar nu men det finns andra schyssta

Efter promenaden stretchade jag lite, andades ner i magen. Tog en snabbdusch för jag kände mig så svettig och äcklig sen hoppade jag i baddräkten och vidare ner i poolen. Milo följde med i med cyklop och hela baletten.

"Mamma, vad mysigt vi har. Ett morgondopp, så himla skönt".

Han lär mig fasen att njuta av här och nu.


Nu sitter vi fortfarande här och njuter av frukost. Med Schäringer och Mannheimer podden spelandes i bakgrunden.

Milo har plockat fram lite gamla leksaker. Sina Nerfvapen och fingerboards. Alltså…. så jäkla härligt! Det känns som om han liksom kollat youtube och spelat fotboll så mycket så nu blev det kul att både leka med gamla leksaker och pyssla. Pyssla är något han vill göra massor nu också. Har köpt lite bra pysselböcker till han. Bl a en bok med korsord för barn. Den ÄLSKADE han.

Hörni! Ni måste hjälpa mig med tips på hur jag ska få min katt och sluta håra så mycket! Alltså, vi drunknar i katthår. Hon får äta både blötmat och torrfoder…. men kan hon ha nån brist? Jag blir knäpp…. hår ÖVERALLT. Vita dessutom! Har väl köpt 147 klädvårdsrullar nu men det tar ju aldrig slut. I morse badade jag henne i handfatet men måste man borsta henne efteråt också? Nä, ge mig tips! 🙏🏻

Nu ska jag lägga mig på utesoffan här och vila lite. Sen far vi mot Katrineholm och ska kolla husvagn. 😀

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
10 kommentarer

5 viktiga tips när du bakar jäsbröd

Tänkte jag skulle tipsa om lite saker att tänka på när du bakar bröd. Jag har bakat mycket bröd de senaste åren, detta då jag HATADE att baka bröd fram till jag var med i hela Sverige bakar. Där fick jag ju lära mig lite av domaren och mästaren själv, Johan Sörberg. Så jäkla duktig är han….

När man lär sig är bröd bland det bästa att baka. Det finns inget så tillfredsställande som att veta att man har några påsar bröd klara för veckan som kommer. Man vet att man stoppar i ungarna bra produkter och inga tillsatser. Det är MYCKET godare och framförallt så mycket billigare.


Mitt mest besökta brödrecept är detta långpannebröd.

Bröd finns i en uppsjö av varianter. Scones, filmjölkslimpa, frallor, surdegsbröd, rågsiktsbröd, tekakor, lantbröd, morotsbröd….ja you name it!

Grytbröd

Bröd i springform

Snabbfrallor

Glutenfria Kardemummafrallor

Jag har nog testat på de flesta sorter men har såklart hittat lite favvosar. Älskar lantbrödet som jag länkar till här ovan. Sedan äter jag ju själv glutenfritt varför jag är så glad att jag hittat så många glutenfria alternativ som jag är superstolt och supernöjd med! Mitt morotsbröd t ex.

Så vad ska man tänka på när man bakar jäsbröd? Det finns många saker såklart, men här är några punkter som jag själv önskar jag hade vetat om jäsbröd när jag själv började baka för en herrans massa år sedan.

JÄSBRÖD

1) När du arbetar ihop en jäsdeg till bröd är salt och sötma en viktig del för ditt bröd. Ett bröd med för lite salt smakar verkligen ingenting. Sötman i brödet hjälper till med både jäsning och att ta fram smaken på ditt bröd. Istället för socker så rekommenderar jag sirap eller honung som sötning. Sätter lite mer smak och blir godare tycker jag.

2) Arbeta degen väl! Ett bröd med vanligt mjöl kan behöva arbetas i en köksassistent i minst 5 minuter för att glutentrådarna ska växa sig långa och smidiga. Var noga med att inte ha i för mycket mjöl. Min riktlinje är att degen ska släppa från kanterna. Alltså, när degbunkens sidor är nästan helt rena, då har du en deg som är perfekt. Varken mer eller mindre. Tänk också på att du packar mjölet när du tar det med ett decilitermått ur påsen, då kanske det inte behövs lika mycket mjöl än om du mättar upp det i ett litermått.

3) Ett bröd som jäser snabbt kan få lite smak av jäst i sig, däremot så känner man ingen jästsmak alls på de bröden som får jäsa sakta. Det är också bättre för våra magar om ett bröd får jäsa sakta. Så har du tid är mitt tips att planera dina brödbak så tillvida att du kan använda hälften av jästmängden som står i recepten men då ha en längre jästid. Vi pratar kanske en jäsning som pågår i 3 timmar.

4) Var noga med att degvätskan inte blir för varm. Jäst är otroligt känsligt. Har du för varm degvätska så dör jästsvamparna vilket resulterar i ett dåligt jäst bröd. Skaffa en termometer om du är osäker. Blir degvätskan för kall så är det enda som händer att det tar lite längre tid att jäsa.

5) När degen jäst färdigt så formar du den till önskvärd form. Bearbeta inte degen så mycket mer när den jäst en gång. Vi vill behålla alla härliga luftbubblor som skapats i degen för ett luftigt och härligt bröd. Jäs den en gång till och sedan är det skjuts in i ugnen. Här är mitt tips också att hålla koll med termometern. Ett bröd behöver sina grader för att vara färdiggräddat! Vid 94 grader är ljusa bröd färdiggräddade, vid 96 grader är mörka bröd färdiggräddade. Ett riktigt grovt mörkt bröd kan behöva nå upp till 100 grader innan det är färdiggräddat. Ett annat husmorstips är att knacka på undersidan av brödet, det ska då låta lite dovt och ihåligt, då är det klart!

Har du inte testat att baka bröd, GÖR DET! Du kommer också att lära dig och det kommer vara sååå mycket godare och bättre för din kropp!

Lycka till!

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

58
9 kommentarer

Oron….

Den enda bilden jag tog igår….inte så mycket bloggmaterial kanske. Men ack så god kanske, detta var vad som bjöds i Kaffestugan igår.

Det är helg och det innebär Kaffestuga för hela slanten för vår del. Igår var en märklig dag med nästan tomt på förmiddagen för att sedan explodera lite på eftermiddagen. Full fart.

Samtidigt så håller jag på och letar efter ett vinterprojekt. Jag vill köpa en gammal husvagn och göra i ordning den. Det riktigt kliar i fingrarna nu….

Jag gissar att detta är baksidan av att leva med en lite för kreativ människa. Projekten får aldrig ta slut. Tony suckar högljutt men sen är ju han också en aningens kreativt lagd så då halar han på och tycker det är skitkul. Han är en rastlös själ och jag överdrivet kreativ så detta kanske ändå är en match made in heaven?

Imorgon åker vi till Katrineholm med svärisarna för att kolla en som jag hittat. Min svärfar är proffs på husvagnar o husbilar då han jobbat med det en gång i tiden. Vi får se om det blir någon affär? Men någonstans måste vi börja leta liksom. Det ska vara en gammal hederlig 80 talare. Har du en står och skräpar i trädgården får du gärna hojta till.


Bild tagen på Thedde dagen innan de åkte till Rhodos.

Du som undrar hur det är med Thedde? Jo, de lever loppan nere på Rhodos. Hotellet verkar vara spacklat och livet går vidare. Lite manana liksom…. gissar att det är så man borde leva och inte vara kvar i orons land som jag. Jag kanske messar honom onödigt mycket och gärna innan jag ska sova bara för att kolla att han svarar och är ok? Den här jordbävningen satte sina spår…. Men det håller mig trygg att se att sms bubblan blir blå och att jag ser att han svarar. Han förstår det också, han vet hur orolig hans mamma är. ❤️

Nu börjar det krypa i kroppen av att lillebror hans åker ned på onsdag, usch…hade jag fått bestämma hade de båda fått bara stanna hemma. Men, det går ju inte, jag vet det. Måtte dessa veckor bara passera nu och allt gå bra!

Nähä, ska fortsätta här. Vi hörs av senare hörni. Ha en mysig söndag!

Kram Nina

4
8 kommentarer
© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow