Rostbröd

Nu ska du få tips på ett så gott rostbröd som jag bakat. Detta bröd kommer definitivt att bakas mycket här hemma. Milo älskar rostbröd mer än någon annan frukost. Jag kan väl känn att det inte är det bästa att ge sitt bar på morgonen ur näringssynpunkt. Tills jag kom på att jag för tusan ju kan göra ett bröd själv som jag vet vad det är i och också ha i lite annat än bara vetemjöl.

Här har jag delat upp brödet och så fryser jag in det med typ 6 skivor i varje. Då håller det sig färskt när du väl tinat då det inte är så många som blir kvar i påsen i flera dagar.

Så gott och så perfekt frasigt när man rostar det. Milo har ätit det med god aptit och det känns härligt på något sätt.

FORMFRANSKA 2 st

50 g rumsvarmt smör
5 dl mjölk
1 paket (50 g) jäst
1 msk honung
1 ägg
ca 7 dl vetemjöl
ca 7 dl rågsikt
2 tsk salt

1 ägg till pensling
vallmofrön

Gör såhär:

1) Värm mjölken till 37 grader. Lös upp jästen i mjölken.

2) Tillsätt salt, honung, ägg, smör och nästan allt mjöl. Knåda degen i maskin 10 minuter på medelfart. Degen är färdigknådad när den är blank och smidig och släpper bunkens kanter.

3) Täck bunken och låt jäsa ca 45 minuter.

4) Ta upp degen och dela i 2 delar. Dela sedan varje del till 4 lika stora delar. Rulla ut dessa till långa ormar.

Börja sedan att fläta ”ormarna” till ett flätat bröd. Detta är alltså ”fyrfläta”, busenkelt när man kommer på det bara. Börja i mitten av flättan. Ta den högra ormen och fläta in den under den till vänster och sedan över den till vänster om den tills den är ute på vänster sida. Fortsätt sedan likadant med den längst till höger.

Till slut så kommer allt att mötas natruligt högst upp på flätan. Tryck in flätändarna under limpan högst upp. Vänd sedan flätan och gör likadant med resten av ormarna.

5) Sätt ugnen på 200 grader. Lägg limporna i brödformar, lägg över en tunn bakduk och låt jäsa ca 30-40 minuter.

6) När limporna jäst klart, pensla dom med ägg och strö över vallmofrön.

7) Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Mät gärna brödets innertemperatur för att vara säker på att det är genomgräddat, det är klart när det nått 96 grader.

8) Låt svalna med bakduk om du vill ha mjuk yta eller utan bakduk om du vill ha ytan frasig. Jag vill ha den mjuk.

85
8 kommentarer

PARMAINLINDAD KYCKLINGFILÉ I KRÄMIG SÅS

Tipsar om god maträtt till helgen. Ibland blir vissa maträtter bara så himla bra, man liksom lyckas sådär fantastiskt bra. Det är då man ska skriva upp receptet och dela med sig. Detta recept är ett sådant!

PARMAINLINDAD KYCKLINGFILE I KRÄMIG ROSMARIN & BALSAMICOSÅS, 4 – 6 pers

4 kycklingfiléer skurna i 4 långa bitar

1 pkt parmaskinka

1 burk créme fraiche

3 dl grädde

1 msk rosmarin (torkad)

3 msk balsamico (balsamvinäger)

1 msk kalvfond

1 msk soya

Gör såhär:

1) Rulla in varje kycklingfilé i parmaskinka. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Ställ in i ugnen på 225 grader i ca 10 min till att börja med.

2) Blanda resten av ingredienserna i en bunke, vispa ordentligt så allt blandas ut. Ta ut kycklingen och häll över såsen. In i ugnen i ca 20-30 minuter till så det får puttra in i kycklingen.

3) Potatisen lägger du på en bakplåt med bakplåtspapper. Ringla över rikligt med olivolja, strö över ca 3 msk solrosfrön, salt och ca 1 msk torkad timjan. Rör om så det blandas. In i ugnen på 200 grader i ca 30-35 min.

Servera med en god sallad!

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

Kyckling i dragonsås

Godaste kycklinggrytan

43
4 kommentarer

Så dålig dag….

Morrn….

….inte god utan bara morrn. Huuu, har en riktigt dålig dag idag, det har jag känt sen jag vaknade sådär vid 2 tiden inatt eller faktiskt redan sen igår. Ångesten river i bröstet och jag känner mig totalt handfallen. Att vara en HSP person med alla dessa upp och nedgångar i känslolivet är fan ingen lek, helst inte när det är PMS inblandat också. När jag landar i ett sånt här ”hål” som jag kallar det så kan vissa dagar kännas övermäktiga. Efter att jag skrev mitt inlägg igår så är jag glad att Milo bara ville sitta vid sin dator så jag kunde ligga på sängen och stirra i taket och sen dumpa över ansvaret här hemma och bara bädda ned mig och somna. Gråtklump i halsen, vidrigt jobbiga existentiella frågor i huvudet och en känsla av att inte vara tillräckligt bra på något åt upp mig. Ibland är jag så otroligt dålig på att älska mig själv. Tvärtom så kan jag nästan se på mig själv med förakt. Med ögon som kräver så mycket mer än jag någonsin skulle klara av.

Den logiska människan i mig vet att jag har för höga krav. Den logiska personen vet hur jag jobbar med saker, hela tiden… alltså hela tiden. Inge rast och ingen ro. Den logiska personen i mig ger mig en klapp på axeln, säger att jag är bra och har gjort så gott jag kunnat. Men den logiska människan i mig får sällan plats när det är såhär. Det är hon den där bitchen i mig som ställer orimliga krav och får mig att känna mig som en loser som hörs. Hon är högljudd den fan. Hon skriker nästan. När jag är i det mörka hålet är hon som mest högljudd.

Ni förstår metaforerna här hoppas jag…..

Det är obeskrivligt jobbigt och frustrerande i hålet och jag vet att jag inte kan rå över det. Det är ju inte jag. Det är mina hormoner. Eller kanske avsaknaden av dem, det vet man inte så noga i min ålder. Hålet kommer ju en gång per månad i olika stark omfattning, den här månaden är ingen lek. Det känner jag. Jag är totalt däckad känslomässigt och jag har mina aningar om varför det blev så vidrigt denna månad. Jag har inte rört mig ALLS. Jag har varit sjuk i en månad och bara legat. Noll motion för mig är katastrof. Då kommer den jäveln och slukar mig hel. Saker som känns normalt jobbiga när man inte har PMS blir 3000 gånger värre med. Saker jag redan klurar på i mitt ”vanliga” liv slår i taket i omfattning och känsla när jag hamnar i mitt PMS hål.

Är jag ensam om det här? Snälla, säg att det finns någon där ute som känner igen detta? Jag behöver dig idag….

Nu vet jag vilka kommentarer som brukar komma vid såna här inlägg. En del tycker att jag kanske borde börja medicinera, en del säger hormonspiral osv. Medicin kommer jag inte börja med….jag fixar inte det. Hormonspiral går inte då min extra ledningsbana i hjärtat inte fixar det, jag får hopphjärta och då kan vi snacka ångest big time.

Jag tror att jag måste börja ta mer av min progesteronkräm men då jag gjorde det för något år sen så fick jag sån jäkla speed i kroppen. Jag tog alltså för mycket…. å jag är rädd för alla kroppsliga fenomen, tycker dom är jobbig, allra helst nu när jag är som svagast. Den logiska i min säger ” TA MER, det är flera år sen du tog 2 pumpar, nu behöver du och din kropp mer.” Grejen är att det står 1/2 – 1 pump 2 ggr dagligen på flaskan så jag fattar inte varför jag inte bara gör det?

Men när man har PMS på det sättet som jag har det så kan det vara f***ing omöjligt. När att bestämma vad man ska äta kan kännas övermäktigt, hur ska då inte en sån sak göra det? När jag kommit ut på andra sidan detta så kommer det kännas som den självklaraste grejen i världen. Det är därför detta är så sjukt på så många olika sätt.

Att jag är glad att jag sprang på min guru Mia Lundin säger jag bara. Hade jag inte gjort det så hade jag nog inte klarat det här. Det är ändå, mitt i allt det jobbiga, skönt att veta vad det beror på. Att veta att det finns naturliga förklaringar till varför jag typ inte fungerar som människa stundtals, ja det underlättar ju.

Såhär står det:

Perioden runt 40 år är för många kvinnor en mycket intensiv tid i livet – balanserande mellan yrkeskarriär och familjeliv, inte sällan med fortfarande ganska små barn. Att problem som sömnlöshet, irritation, oro och depression kan bero på att man är på väg in i övergångsåldern kan vara svårt att inse. Särskilt när man fortfarande får sin mens.
Mia Lundin, som är barnmorska med specialistutbildningar inom gynekologi och obstetrik, kallar denna fas förklimakteriet – när man fortfarande har mens men börjar uppleva olika hormonella problem i samband med övergångsåldern. Mia bor i USA och har där i över 20 års tid arbetat med att behandla hormonella rubbningar hos kvinnor.
I åldern 35–40 år börjar ägglossningen bli alltmer oregelbunden, vissa månader uteblir den helt, det känner nog många till. Men att det redan då sker hormonell påverkan som kan ge rejält kännbara besvär hos vissa kvinnor är det inte lika många som känner till.

Så hur ska man vet om det är förklimakteriet eller pms:

Hur ska man veta om besvären beror på ökad pms eller om man är på väg in i klimakteriet? Om du lider av pms är mensen ofta regelbunden och symtomen tilltar strax före menstruationen. När den väl har börjat försvinner symtomen och du känner dig normal igen. Om du däremot befinner sig i förklimakteriet så kommer mensen mer oregelbundet, antingen tätare eller mer sällan, samtidigt som symtomen ofta kvarstår en vecka under menstruationen.

Hur kan det lindras:

• Se över vad som stressar dig mest och dra ner på det så mycket du kan.
• Gör avslappningsövningar.
• Sluta vara perfektionist!

• Utöva motion i en form du gillar.
• Akupunktur kan hjälpa.
• Likaså yoga.

Det som inte står är alla tillskott och progesteronkrämen som jag tar.

Well well…nu har jag fått skriva av mig lite hos dig. Ibland kan det också hjälpa. Som att man får ner känslor på pränt och då får man kanske ur sig lite ur sitt system. Jag har som tur är en person i min närhet som är precis som mig så där kan jag hämta lite kraft när det känns som idag, när det är övermäktigt.

Tack för att du orkade läsa och för att du finns här inne. ♥

Kram Nina

0
30 kommentarer

Behind the scenes

Hej på er!

Hur mycket snö kan det bli undrar man ju lite lätt?

När vi får skotta såna här gångar vet att man att det snöat hysteriskt, vi är ju inte riktigt vana vid det här i Mellansverige.

Såhär kan det se ut ”behind the scenes” när jag jobbar här hemma. Detta var dagens maträtt som du fick recept på i förra inlägget.

Sedan redigeras bilderna så det blir lite ljusare och skarpare typ. Jag är ingen superfena på det programmet jag redigerar i tyvärr men jag gör det jag kan och klarar av.

Nu ikväll är det inte riktigt samma glamsquad på maten. Har precis smällt i mig en omelett som inte var särkilt god ens. Men det mättade och jag fick mat i magen.

Ska sätta mig för att fortsätta jobba här, är så godissugen så jag kan smälla av. Tur jag sparar några tuggummin som jag kan tugga på här.

Ha en mysig kväll hörni.

Kram Nina

1
Kommentera

Vegetarisk currygryta

Som sagt, jag skulle testa lite nya recept under denna veckan och jisses vad bra det började. Denna rätt som jag gjord i min crock-pot var verkligen super supergod. Tony satt och njöt i fulla drag och jag hade nästan svårt att sluta äta. Mums!

Långkok i crock-pot kan vara höjden av alla långkok. Det bevarar smaken på ett helt fantastiskt sätt, det är nästan svårt att förklara faktiskt. Men smaken är en helt annan än när man kör vanlig långkok på spisen. Den HÄR Crock-poten har jag och den har fått BÄST i TEST.

VEGETARISK CURRYGRYTA, 6 pers

2 potatisar
2 stora morötter
1/2 huvud blomkål
3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1/2 msk malen curry
1/2 msk brunt socker
2 tsk malen ingefära
1/2 tsk cayennepeppar
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
1 burk sköljda kikärtor
1 burk krossade tomater
1 1/2 burk kokosmjölk
1 tsk grön currypasta
salt
svartpeppar

GÖR SÅHÄR:

1) Skala och skär potatisen i mindre bitar. Skala och skiva morötterna. Skär blomkålen i mindre bitar.

2) Värm oljan i en stekpanna och pressa i vitlök, häll i potatisen, blomkålen och morötterna. Låt steka med under några minuter, ca 5 minuter. Rör om ofta så inte vitöken bränns i pannan. Salta och peppra.

3) Rör i curry, ingefära, socker, cayennepeppar och grön currypasta. Rör om så allt blandats. Häll i allt vatten och ha också i grönsaksbuljongtärningarna, hacka dom gärna innan. Häll i allt i crock-poten, häll samtidigt i krossade tomater och kikärtor. (Har du ingen går det bra att hälla i en gjutjärnsgryta och ha på aluminiumfolie över och ställa i ugnen på 130 grader i ca 2 timmar. ) Ha crock-poten på varmaste och ställ den på ca 2 timmar.

4) När grytan kokat klart häller du i kokosmjölken och låter allt värmas upp en gång till. Servera med pasta, ris, glasnudlar, ägg- eller risnudlar. Ät & njut!

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

Ps: Imorgon är det Runebergsdagen och Nutelladagen. Tipsar dig så att kanske baka lite Runebergstårtor.

Recept HÄR!

Eller varför inte en massa gotta med Nutella i?

Chokladrutor med Nutella, Marshmallows och Twix!

Kladdkaka med Nutella och vit choklad

Nutellakakor på bara 4 ingredienser

21
Kommentera

MÅNDAGLISTAN

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon fina ni! ❤️

Boom så var man inne i verkligheten igen. Tänk vad fort en långweekend ändå går. Man glömmer ju att man reser 2 av dagarna, så egentligen är det ju 2 dagar som är själva semestern. Jag är så tacksam över vår lilla trip. Älskar att komma iväg med min lilla familj. Jag kopplar av på ett helt annat sätt då. Hemmavid finns det alltid att göra, men när man är på en minisemester så kan man bara göra det som man gör där så att säga. Avkoppling till max.

Jag kickar igång denna måndag med MÅNDAGSLISTAN!

1) Hur ser din dag ut idag?

Har precis dragit igång denna i crock-poten. Ska testa lite nya recept så jag har dig att bjuda på lite nya härligheter. Har inte kommit ur morgonrocken ännu och klockan är halv 11! Jag ska också packa upp efter resan och jobba.

Den här lämnar inte min sida så det lär bli att hänga med katten också. Där jag är, där är hon. Igår när vi kom hem så skrek hon nästan när hon hörde min röst. Hon jamade och jamade och pratade med mig i säkert en timma efter vi kom hem. Lilla fjantmaja.

2) Vad var bäst med förra veckan?

Helt klart vår minisemester till Stöten. Det var verkligen toppen på alla sätt! ❤️

3) Har du gråtit något?

Jahadå, det gör jag ju alltid. Ett klipp jag såg, när jag tänkte på när barnen var små, när jag såg en film…. osv…

4) Veckans fundering?

Oj, ja jag har plötsligt hamnat i en period när jag funderar mycket på min framtid.

5) Veckans planering?

Denna veckan ska många recept lagas och bakas. Ser faktiskt fram emot det. När man har mycket att fundera på är det perfekt att göra. På lördag är vi inbjuda på inflyttningsfest i storstan.

6) Veckans tips?

Måste tipsa om Cellbes jätte-REA där det nu är 50% rabatt på REAN. Finns massor att fynda!

Denna kavaj som jag älskar och använder hur mycket som helst t ex.

Den här cardiganjackan är också en stor favorit.

7) Vad blev det frukost i morse?

I morse blev det grekisk yoghurt med blåbär, solrosfrön och kokos. Idag kör jag igång lite hälsosammare. Ska verkligen försöka vara lite mer hälsosammare i veckorna för att ha lite cheat-day på lördagar. Jag mår så mycket bättre när jag inte äter ”skit” under veckorna och behöver verkligen ändra mina vanor. Vill du hänga med så kan jag kanske dela med mig av lite hälsosammare tips, klicka i hjärtat eller kommentera om du också är intresserad!

8) Vad gjorde du igår kväll?

Vi kom ju hem från vår tripp igår kväll. Då packade jag upp matvaror, tog på mig myskläder och åt mat innan jag stupade i soffan.

9) Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Så bra med den här nya punkten! Jag ska ta hand om mig. Promenera, göra mina andningsövningar och så vill jag njuta av fotbad och ligga på spikmattan.

10) Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Tillit! Jag behöver gå till min magkänsla känner jag, jag behöver lita på att min magkänsla visar mig vägen.

Hörni, hoppas din måndag startat på bästa sätt. Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs lite senare!

Kram Nina

5
2 kommentarer

Sista dagen i fjällen

Halloj!

Sitter i bilen och har ca 6 mil kvar hem. Ser att det snöat nåt kopiöst även här. Snacka om vinter det är nu alltså.

Innan vi åkte hemåt så stannade vi till på Gammelgården för att äta våffla. Vilket ställe alltså!

Alltså, hur ljuvligt? Det är en sån idyll alltså. Själva huset som vi satt i är byggt 1660. Hur sjukt?

En sprakande brasa medsamma man kom in. Litet och så otroligt mysigt. Känns som man kliver in i någons vardagsrum på 1600 talet.

Ett litet skrivbord där man tar emot bokningar.

Den här brasan gjorde magi i rummet.

Magiska våfflor, dock så smakade min lite lite bränt. Det var synd på något sätt, den hade fått legat i järnet lite för länge, annars hade den varit perfekt ju.

Gänget! ❤️

Restaurangdelen, så otroligt mysigt med lågt i tak och mysfaktor i varenda pinal.

En liten berättelse om byggnaden.

Så mysigt ställe verkligen! Har du vägarna förbi så måste du gå in där och mysa. Nu har vi inte långt kvar. Åh vad jag längtar hem nu. Hem till vår säng. Vår soffa. Vår Majlis och stora barn! ❤️ Imorgon ska allt packas upp och tvättas. Full fart! Om 2 veckor är det sportlov, då ska skidorna få åka lite igen.

Ha en mysig kväll nu! Imorgon kör vi måndag igen, veckorna flyger fram alltså! Snart vår….

Kram Nina

2
4 kommentarer

Dofttips

Jag har länge haft en favvoparfym som jag bara älskar. Den är väldigt speciell i sin doft och jag får alltid reaktioner på den. Varje gång jag har den på mig så är det någon som kommenterar den. ”Åhhh vad gott du doftar, vad ÄR det för parfym?” Det är nästan så jag inte vill berätta det för att vara själv om den här doften för den är verkligen speciell.

Såhär ser den ut och motvilligt berättar jag att den finns HÄR. 🙂

Nu har det kommit en ny Jimmy Choo doft, är den ens hälften så god som den  jag har så kan jag lova att det är en riktig höjdare! Den låter faktiskt lika ljuvlig som den jag redan har så jag känner nästan att jag måste testa! Lyssna bara:

Doftbeskrivning: Doften öppnar upp med Svart Plommon Nektar som ger en härligt feminin karaktär. Heliotrope i doften hjärta ger ett exotiskt intryck. Mjuk och krämig Tonka Böna i basen förstärker doftens sensuella känsla. 

Alltså, jag måste ha!

2. JIMMY CHOO FEVER EDP 40ML / 3. JIMMY CHOO FEVER BODY LOTION / 4. JIMMY CHOO Solglasögon

Här ett härligt litet Jimmy Choo kit. Snacka om att känna sig lite lyxig alltså! 🙂

Kram Nina

0
1 kommentar

Långkok – Chicken Cacciatore

Nu ska jag bjuda dig på en klassisk italiensk rätt som inte går av för hackor. ”Comfort food” som det kallas på engelska heter det visst!

CHICKEN CACCIATORE, ca 8 personer

6 kycklingbröstfiléer

3 dl vatten

2 kycklingbuljongtärningar

3 msk olivolja

4 vitlöksklyftor

1/2 lök

1 röd paprika

2 morötter

Ca 1 dl skivade champinjoner

10 cocktailtomater

2 msk tomatpuré

1 tsk torkad basilika

1/2 tsk oregano

1/2 tsk torkad rosmarin

1/2 tsk torkad timjan

Några Kalamata oliver

1 dl hackad grönkål

(2 tsk majsstärkelse)

(3 msk vatten)

2 msk hackad färsk persilja

Salt

Peppar

För garnering:

Parmesanost

Färsk basilika

Gör såhär:

1) Salta och peppra kycklinglårfiléerna. Stek dem sedan i olivolja tills de fått fin färg. Lägg dem i en ”slowcooker eller crocpot”, har du ingen kan du lägga dem i en stor gjutjärnsgryta.

2) Hacka löken i mindre bitar, hacka också paprikan i mindre tärningar. Skala och skiva morötterna. Dela cocktailtomaterna.

3) Ha i lök, pressa i vitlöken, paprikan, morötterna, tomaterna, champinjonerna, tomatpurén och alla kryddor. Häll i vatten och hacka i buljongtärningarna. På med lock och låt koka på låg värme i crockpoten i ca 4-6 timmar. Gör du den i gjutjärnsgryta lägger du på folie som lock och låter tillagas i ugnen på 130 grader i ca 5-6 timmar.

4) Ha i oliver och grönkål. (Vill du ha den i fastare konsistens när den är klar kan du blanda med majsstärkelse och vatten.) Koka upp på plattan och låt puttra i 20 min om du gör den i gjutjärnsgryta. Gör du den i crockpot så låter du den koka på hög värme i 20 min.

5) Ha i hackad persilja och basilikablad. Servera med ris eller med pasta och avsluta med att riva massor med parmesan uppepå!

Följ mig gärna på min Facebooksida och Bloglovin så du inte missar några inlägg.

0
6 kommentarer

Stöten – DAG 2

Morning!

Jag har precis vaknat här och konstaterar att jag sover som en liren stock här i fjälluften. Jag tackar Tigerbalsamet för det. Det hade nämligen varit stört omöjligt för mig att åka om jag inte hade haft det. Vilket jäkla mirakelmedel alltså. Tony masserade mina galet onda lår och knän med det på kvällen och morgonen innan vi gav oss iväg och tammetusan att det gjorde under.

Igår var det ett laddar gäng som for upp i backen trots snöväder. Kan tala om att det var så inihelsickes kul skidåkning då det var pudersnö i backarna och ganska så folktomt.

Efter några timmars åkning var det äntligen daga för härlig lunch i lappkåtan. Har filmat inifrån den i min vlogg sen. Så häftigt och en av de godaste pulled porken jag ätit! Mums!

Efter ytterligare ett par timmars åkning efter lunch fick vi sen landa vid världens mysigaste plats om jag får säga det själv.

Hur mysigt kan man ha det? Här satt vi i timmar och bara njöt av livet. Drack varm choklad och bara njöt av brasan.

Var väl kanske inte världens härligaste att ta på sig pjäxor och hela faderullan och ge sig ut i kylan för att ta sig hem. Men ack så vackert! Med ficklampa och lite halvkasst mörkerseende hittade vi till slut till vår stuga.

Å jag menar….vem skulle inte vilja njuta av stuglivet med denna ”SEXY BEAST”!? Va? Ett par långkallingar med knä, ärsel och pungpåse liksom? MJAAAAAO!

Nu ska jag upp och laga frukost åt oss här. Sen är det dags att börja packa alla saker och väskor och bege sig hemåt igen. Så jäkla härlig resa vi fick, vi är störtnöjda och bara älskar det här.

Idag blir det INSTAGRAMLIVE i bilen igen. Kl 14.00 kör vi tänkte vi. Vill du hänga med oss i bilen då så ses vi på Instagram då. HÄR hittar du min Instagram.

Här inne kommer du bli bjuden på ett underbart långkokerecept bl a. Men vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Kommentera