Lövbiffsspett med Ninas gourmetsås

Idag gjorde jag något väldans smarrigt till middag åt familjen. Googlade på lövbiff och hittade flera goda recept på lövbiffsspett, tänkte att jag mixtrat ihop det lite som jag tycker och så blev det väldigt väldigt gott och bra. ”Mmmmm, åh vad gott” sa Tony och Milo åt upp allt, det är ett jädrans bra kvitto ska ni veta. Lövbiffsspett visade sig bli succé här i familjen och kommer ätas många gånger till.

Klicka för populära recept: 20 populäraste kötträtterna (<klicka för recept)

Till detta gjorde jag min gourmetsås som jag piffade till lite. Den är farligt god den här såsen, lite ”dricka i sig såsen” varning faktiskt. Haha… så hittar ni någon i familjen som dricker ur såssnipan får ni skylla på mig. 🙂 Den är magisk!

Fler goda tips: GODA SÅSER (<klicka för recept)


Jag trodde det skulle vara svårt att trä på köttet på pinnarna men det var busenkelt. Jag hade lite grövre grillpinnar men det funkar såklart med vilka grillpinnar som helst.

Apropå grill: GODASTE REVBENSSPJÄLLEN (<klicka för recept)

Jag serverade dessa spett med strips, men det blir gott att servera med t ex kokt potatis, klyftpotatis eller varför inte potatisgratäng också. Kika gärna på mina olika potatisrätter (<klicka för recept) så får du massor med inspiration.

Mer inspiration: 10 populära rätter (<klicka för recept)

LÖVBIFFSSPETT MED NINAS GOURMETSÅS, 4 PORT

8 stora skivor lövbiff
2 msk japansk soya
4 msk sweetchilisås
2 msk olivolja
1 msk sesamolja

Gourmetsås:

1 röd paprika
1/2 purjolök
1 msk dijonsenap
2 tsk grönpeppar
2 msk japansk soya
1 msk oxfond
1 grönsaksbuljongtärning
1,5 dl vatten
2 dl creme fraiche
1 dl grädde

Gör såhär:

1) Skär lövbiffarna på längden så det blir 2-3 stycken av varje.

2) Gör marinaden. Blanda japansk soya, sveetchilisås, olivolja och sesamolja och lägg i köttet där, låt marinera minst 30 minuter. Gärna längre. Dra på lövbiffarna som ett dragspel på spetten.

Jag använde såna här spett, perfekta och kan användas fler gånger.

3) Lägg spetten på bakplåtspappersklädd plåt. Häll gärna marinaden över. Skjuts in i ugnen, 225 grader i ca 15 minuter. Kan räcka med mindre, håll koll så det fått fin färg.

4) Gourmetsås: Hacka paprika och purjolök. Stek det i olivolja, det ska mjukna, inte få färg. Häll i soya, dijon, oxfond, grönpeppar, buljongtärning och rör om. Häll på vatten och låt puttra ett par minuter. Häll på creme fraiche och grädde och låt puttra i ytterligare 10 min. Rör om då och då. Servera med potatis eller strips.

Fler goda recept:

10 populära gratänger

10 populära korvrätter

10 populära köttfärsrätter


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

323
13 kommentarer

Vilka läsglasögon ska jag välja?

Hörni!

Idag scrollade jag Instagram och i mitt flöde dök det upp ett sponsrat inlägg från Wearglas. Obs: Jag är inte sponsrad eller att detta är ett samarbete, bara så ni vet det.

Grejen är att jag är ute efter ett par snygga läsglasögon. Såna som man VILL ha på sig och inte ett par som man lite får skämmas över. Haha… I mitt flöde dök i varje fall ursnygga Carola upp, i ett par skitsnygga läsglasögon, så jag fick kasta mig in för att kolla vad detta var för något.

Jag tog en screenshot direkt så jag inte skulle glömma var de var ifrån. Såhär såg det ut i mitt Instagramflöde i alla fall. Men hur snygga var dom inte då?

Dock så hittade jag fler fina när jag kollade in deras sida. Det är här du kommer in, jag kan inte bestämma mig för vilka jag ska ha.

Vad tycker du? 1, 2 eller 3?

16
10 kommentarer

Sellerijuicens fantastiska verkan

Godmorgon godmorgon!

Ja som några av er redan sett på Instagram så har jag börjat med sellerijuice på morgonen. Jag har läst mig halvt fördärvad på all info kring den där juicen så nu tror jag att jag har en del koll.

Sellerin sägs vara ett kraftfullt läkeverktyg vid alla symtom och tillstånd. Den sägs hjälpa till att läka vid både kroniska och akuta sjukdomar. Den har en basisk effekt på kroppen vilket är otroligt bra för våra försurade.

Det innehåller en form av natriumsalt som är en form av mineral som bryter ned patogener, patogener som är upphovet till skadliga bakterier som orsakar mycket skada på vårt immunförsvar. Selleri sägs återuppbygga celler i en skadad lever samtidigt som den spolar den ren från skadliga gifter.

Den är:
– Antiinflammatoriskt
– Sägs kunna läka läckande tarm (som är en orsak till autoimmuna sjukdomar)
– Ska kunna rena levern från toxiner och tungmetaller
– Återställer magsyrabalansen för en bättre matsmältning och ökat näringsupptag
– Finare och renare hud. Sägs vara bra vid både akne och psoriasis

Den har hjälpt människor med:

– Struma

– Eksem

– Psoriasis

– Akne

– SIBO

– Förstoppning

– IBS

– Refluxproblem

– Kroniskt trötthetssyndrom

– Blodsockerproblem

– Migrän

– Högt blodtryck

– Binjureproblem

– Gikt

– Allergier

– Autoimmuna tillstånd

m.m m.m

Yes! Sagt och gjort, nu kör vi sellerijuice. I måndags morse fick jag ta med mig juicern in i sovrummet för att inte väcka barnen hahaha…. Jag har kört sellerijuice i 3 dagar nu. Man ska alltså köra en hel knippe med stjälkselleri i en juicer. Vi var och köpte en i söndags. Det går också bra att tjoffa upp den och slänga den i en blender och sila den.

Detta blir ett stort glas med sellerijuice. Detta ska sedan drickas på tom mage. Det sägs att man har en hel del svamp, toxiner och annat som väntar på att bli matade direkt på morgonen. Därav ska det drickas på tom mage då selleri sägs döda alla svampar och gifter. Sedan ska man vänta i 20 minuter innan man äter frukost.

Jag blev väldigt bubblig i magen första dagen. Läste då att man kan börja med mindre mängd så man vänjer kroppen vid det. Så nu har jag gjort i mindre mängd sen ökar jag successivt tills jag klarar en hel knippe. Sellerijuicen ska inte blandas med annat, utan drickas ren. Då sägs den ha bäst effekt.

Man kan råka ut för utdrivningsbiverkningar. Dvs när kroppen gör sig av med gifterna så kan man må lite kymigt. Men allt sägs vara i sin ordning. Man kan känna yrsel, huvudvärk, illamående, svettningar, få lite diarré men allt är i sin ordning.

Läser du på Instagram och på nätet så är det massor med människor som blivit hjälpta. Många med svåra hudåkommor har blivit av med allt, IBS-problem som är helt borta osv.

Jag tänkte att jag ska detta en chans! Jag ska se hur det förändrar för mig. Jag är dålig i min IBS nu och har varit hela sommaren. Har ofta ont i magsäcken. Jag ska testa om detta kan hjälpa mig, jag har ingenting att förlora.

Så spännande! Hepp, dags att ta tag i dagen jobb. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

28
8 kommentarer

10 populära maträtter på helgen

I ett test som Elle publicerade på sin sida så kunde man presentera en lista på vad svenskarna helst njuter av för mat på helgen. Här kommer listan:

1) KÖTT MED TILLBEHÖR (11,9%)

Recept: Lövbiffsspett med gourmetsås

Fler recept med kött ➡️ HÄR

2) KYCKLING (10%)

Recept: Kycklingfilé i ugn med baconsås

Fler recept med kyckling ➡️ HÄR

3) TACOS (7,4%)

Recept: Tacogratäng

Fler recept med tacos ➡️ HÄR

4) PIZZA (6,7%)

Recept: Pizza

Fler recept med pizza ➡️ HÄR

5) FLÄSKFILÉ (6,3%)

Recept: Fläskfilégratäng

Fler recept med fläskfilé ➡️ HÄR

6) FISK MED TILLBEHÖR (4,8%)

Recept: Torskrygg med parmesan och bacon

Fler recept med fisk ➡️ HÄR

7) LAX (3,3%)

Recept: Marinerade laxpaket

Fler recept med lax ➡️ HÄR

8) VEGETARISKT (3,3%)

Recept: Vegetariska Tacos

Fler recept med vegetariskt ➡️ HÄR

9) SPAGHETTI MED KÖTTFÄRSSÅS (3,3%)

Recept: Spaghetti Bolognese

Fler recept med köttfärs ➡️ HÄR

10) HAMBURGARE (3%)

Recept: Hemgjorda hamburgare med hemgjord hamburgerdressing

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

37
Kommentera

Höstnytt

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Lovade ju att du skulle få se lite mer höstnytt. Är såå nöjd verkligen, hur härligt att fylla garderoben med lite höstnytt? Love it! ❤️

Hittade en top som är allt jag önskar. Magvänlig men inte säckig och jag älskar både färgen och mönstret.

Paisley heter det va? Toppen hittar du klänning<< i samma mönster. Den såg superhärlig ut också! Älskar att den är draperad över magen, att den är omlott och ärmarna ska vi inte prata om!

Nästa favvo då! Kolla in denna underbara >>kamel<< också.

Ja detta var lite höstnytt och kul till garderoben. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

5
1 kommentar
Innehåller Annonslänk

Falska wienerbröd i långpanna

Muuuuums

Igår bakade jag lite. Får lite craving på bakning med jämna mellanrum och då är det bara att lyssna på suget och ge efter. Igår ville jag göra något med vetedeg som jag aldrig gjort förr och det blev det. Falska wienerbröd tänker du, vad sjutton gubbar. Nej men det är så enkelt som att det är som wienerbröd men de är bakade i långpanna och på vanlig vetedeg, inte på smördeg. Jag är så nöjd med hur den här falska wieneberbrödet blev. Krämig och god men ändå som en bulle fluffig och härlig. Precis som vanliga wienerbröd så smakar de himmelskt och smälter i munnen. Denna bara måste du testa att baka när du får tillfälle.

Himmelskt goda blev dem som sagt, tänker att man också kan ha på jordgubbssylt och när de kommer ut från ugnen ringla över riktigt söt glasyr. Då är det wienerbröd de luxe!

Jag har en hel kategori med bara bullrecept(<klicka)


Kolla in dessa populära recept på olika bullrecept:


 Kanelbullekaka på 2 minuter. 

 Blåbärsbullar med mandelmassa

 Örfilar

 Stora härliga vaniljbullar

Bullar är verkligen ett festligt sätt att fika på. När jag drev mitt sommarkafé bakade jag ca 300 bullar varje dag. Så är det något jag övat riktigt mycket på så är det just att baka bullar. En riktigt fin terapi om du frågar mig.

NINAS FALSKA WIENERBRÖD I LÅNGPANNA

Missa inte: Krämiga vaniljbullar i långpanna DallasbullarCitronbullar

50 g jäst
3 dl vispgrädde
2 dl mjölk
150 g rumsvarmt smör
1,5 dl strösocker
2 tsk nystött kardemumma
1 tsk salt
12-15 dl vetemjöl

Fyllning:

1 påse marsansåspulver
3 dl grädde (kan behövas mer, krämen ska gå att breda ut på degrektangeln)

Topping:

ägg
pärlsocker

Gör såhär:

1) Smula ner jästen i en bunke, använd köksmaskin om du har.

2) Blanda grädden och mjölken. Värm den till 37 grader. Häll i det i jästen och lös upp jästen.

3) Häll i mjölet lite i taget och varva med smöret. När degen blivit tillräckligt smidig så den släpper kanterna i bunken är den klar. Jäs i 60 minuter. Degen är fet så det kan ta lite längre tid för degen att jäsa.

4) Dela degen i 2. Den ena delen kavlar du ut till en rektangel som du lägger på bakplåtspapper på en bakplåt. (Låt jäsa under bakduk medan du gör marsansåsen. Ca 20 minuter)

5) Blanda marsansås och vispgrädde. Vispa gärna med elvisp. Låt så kallt en stund.

6) Sätt ugnen på 225 grader. Den andra delen av degen kavlar du också ut till en rektangel men skär ut ca 3 cm breda remsor som du snurrar.

7) Bred ut marsansåsen på rektangeln som legat och jäst en stund. Lägg sedan strimlorna i en fin formation på degplattan med marsansås, förslagsvis som jag gjort. Låt jäsa i ytterligare 20 minuter.

8) Blanda ut ägget och pensla de snurrade remsorna, strö på pärlsocker.

9) Skjuts in i ugnen, när du skjutsar in den i ugnen sänker du värmen till 180 grader. Grädda sedan i ca 25-30 minuter. Kolla gärna i mitten så den verkar genomgräddad. Jag kollade med temp och har den nått 94 grader klassas den som klar.

Köp min bakbok ”BAKA PÅ 30 MINUTER”, du hittar den ➡️HÄR! 


Du vet väl att det finns massor med recept på både mat och bak här på sidan, enkelt och något som alla kan laga eller baka. Nedan får du några smakprov, klicka på länkarna för fler recept på varje:

• GRATÄNGER

• SMÅKAKOR

• KÖTTRÄTTER

• PASTARÄTTER

• MJUKA KAKOR 

• MIDDAGSTIPS

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i tummen under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Kram Nina

881
25 kommentarer

Polis, undervisning i sexualkunskap och artist innan 7 på morgonen

Godmorgon godmorgon!

Vaknade sådär Nina-tidigt i morse. Tror klockan var 4 eller strax efter. Det börjar bli mörkare igen och det innebär ju att min biologiska klocka tar efter den och försätter mig i en ”sova tidigt när det är mörkt” dvala. Dock så innebär ju det också att vakna tidigt. När det är som värst så vaknar jag ju typ 1-2 på natten och sover dreglande i soffan när klockan är 18 på kvällen. Hejdå Tony, vi ses i April!

Detta är verkligen så hemskt ska ni veta. Att vakna 1 – 2 på natten är liksom 2 timmar INNAN den hemska vargtimmen så ni kan ju tänka er. Många är gångerna som vi försökt rucka på detta mönster. På kvällen har jag bara fått suttit på golvet vid TV:n, eller bara fått sitta med yttersta delen av rumpan på soffan. Tagit en kall promenad, gått ut, tränat osv för att inte somna. Men jag somnar sittande…med gamnacke eller som en väldigt onykter person! Det är som jag får sömnmedel intravenöst. Det GÅR inte att hålla sig vaken!

Tränar eller promenerar jag så somnar jag ju inte, då är jag vaken senare men likt förbannat vaknar jag samma tid ändå. Även om vi gör detta i en hel vecka, 2 veckor… samma! Hur zombie tror ni jag är då? Att ha sovit 2-3 timmar på natten i 2 veckor, ja då är man inte direkt en härlig person.

Min mamma är likadan och min morfar var likadan. När mamma var liten klädde dom på henne mitt i smällkalla vintern i norra Finland och slängde i henne i en pulka, men hon somnade ändå.

Thedde hade en släng av detta när han var liten också. Minns att han ville somna hos dagmamman innan vi hämtade honom kl 16. Vi testade pulkatricket också men innan han var nere i backen så hade han somnat. Han återhämtade sig dock i tonåren och idag är han nattuggla. Kanske kommer det tillbaka när han blir äldre?

Men vet ni, jag har inte mött många som är som mig så jag känner mig rätt ensam och konstig. Finns det verkligen inga fler?

Jaha, igår var vi till klubblokalen och blev ruinerade. Haha…. Ja men den årliga klädprovarkvällen var här igen. Vi köper absolut inte nytt till honom varje år, men just nu växer han fort och växer ur allt så nu blev det ny overall och regnjacka att ha på träningarna när höstens regn och rusk anländer på riktigt.

Sen ut till mamma och pappa en snabbis. Där väntade de på sin serie som skulle börja. En ny turkisk serie som heter ”Hämnd och Kärlek”. Tidigare var det någon annan, men nu är det denna som följs slaviskt. Haha…. skrattar gott varje gång. Dock så var ni många som följde samma när jag sist skrev om det så det kanske är vi som är helt ute som inte följer.

Jaha, denna morgon kan sammanfattas med ”VAD I HELA FRIDEN?”…. typ så. Först så hörde jag ett gapskrik med ”MAAAAMMMMAAAA” från Milos rum. Något i drömmen som hände men jag for upp som ett skott! Sedan har jag fått lite ”hur gör man när man gör barn” frågor som jag lite snyggt försökte dumpa över på Tony men han ville ha svar direkt så då drog jag hela konkarongen och till sist en önskan om att sjunga ”Kärleksvisan” med Sarah Dawn Finer som jag gjorde. Milo älskar den låten och har gjort sen han var liten.

Vad gör man inte som mamma? Va? Haha…. man är polis (som beskyddar ens barn från onda drömmar), man är lärare (som undervisar i sexualkunskap) och så är man även artist. Allt innan klockan 07 på morgonen.

Nu ska jag ta tag i dagen! Hörs senare.

Kram Nina

61
12 kommentarer

Krämig korvgryta med smak av timjan

Tisdag är ju en sån där mellandag på nåt vis. Fiskdag säger en del, jag säger tråkdag. Ja men tisdagar är ju ingenting. Inte lill-lördag, inte en fräsch första dag på veckan, inte en torsdag som ger smak på fredagen….en helt vanlig tråkig tisdag. 🙂

Något som däremot inte behöver vara tråkigt är korv. Det kan man tro men nä….korv kan vara riktigt härligt och gott om man lägger ned lite energi och tid så kan man brassa i ordning en riktigt härlig korvrätt en tråkig tisdag.
Korvgryta med smak av timjan

1 pkt grillkorv (jag använde en med hög kötthalt)
2 dl grädde
1 dl creme fraiche
2 tsk torkad timjan
2 msk kalvfond
1 msk tomatpure
2 tsk dijonsenap
1 krm cayennepeppar
salt
peppar

Gör såhär:

1) Skiva korven till slantar. Stek den så den får lite färg.

2) Krydda med timjan, salt, peppar och cayennepeppar. Häll i dijonsenap, tomatpure och kalvfond. Rör om ordentligt.

3) Häll i grädde och creme fraiche och låt sedan puttra i 10 minuter. Vi åt det med quinoa men du kan äta det till pasta eller ris också.

73
2 kommentarer

Höstmodevisning

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Morning raringar!

Oj, timmarna har bara flugit fram på morgonen. Jag har börjat ”juica” lite förstår ni. Så morgonen har tillbringats med huvudet nedstirrandes i en juicer medan de har doftar broccoli, apelsin och morot i hela huset. Tänkte berätta mer om det i ett senare inlägg.

Idag tänkte jag kicka igång dagen med en liten modevisning för e förstår ni. Jag sparkade upp Thedde i morse….. nåväl, jag knackade på försiktigt och frågade om han kunde tänka sig hjälpa mig bära ner spegeln från ovanvåningen så jag kan ta lite bilder på olika outfits och kläder. Gullig som han är så hjälpte han till såklart.

Först ska vi snacka om den här >>skjortklänningen<< som jag beställde. Var lite orolig för att den skulle kännas bylsig och stor men istället sitter den som en smäck och är figursydd. Sååååå snygg!

Jag ÄLSKAR den! Sitter så skönt på och så gör ser verkligen ingenting även om man har lite putmage som jag har!

>>Stretchen är grym! Dessutom så är de precis lagom höga i midjan. Ja men helt perfekta. Detta är mitt tredje par nu.

Tamaris har ännu en gång lyckats med ett par riktigt snygga OCH sköna >>stövletter.<< Tamaris är ju ett finskt märke som har riktiga kvalitetsskor utan att för den sakens skull vara så jättedyra!

Har 2 plagg till som jag bara blev såååå himla kär i men dom visar jag imorgon!

Vill tipsa dig om att Cellbes just nu har 20% rabatt på utvalda toppar och dom hittar du HÄR!

Kram Nina

18
6 kommentarer

Vaknade rädd och panikslagen

Morning!

Här var det förkylt, Milo däckade igår kväll när vi åkte hem från fotbollen och i morse vaknade han fullständigt genomförkyld med krupphosta. Krupphosta kommer ju som ett brev på posten så fort det blir höst och förkylningar. Låter så fruktansvärt när de hostar när de här krupphosta, det låter nästan som en hund som skäller. Sen blir det lite andnöd på det också.

Jag själv hade falsk krupp som det hette när jag var liten. Jag fick åka ambulans en gång t.o.m har mina föräldrar berättat. Jag minns att jag hade svårt med andningen ibland när jag var liten och att mamma slängde in mig i badrummet och duschade väggarna med smällhett vatten så det ångade i hela duschrummet.

Jag minns den där hemska natten när jag vaknade av att min lilla Thedde hade fått krupp. Han var runt året tror jag. Han var genomförkyld och vi hade haft riktigt jobbiga nätter med hosta och snuva. En natt var det dock konstigt för jag vaknade av att han rosslade så himla konstigt och fick ingen luft. Han hostade om vartannat och lät sådär typiskt skällande. Jag snurrade in honom och mig i ett täcke och så gick jag och ställde mig på balkongen mitt i kalla vintern. Jag stod där barfota och kände inte ens kylan mot mina fötter för jag var så rädd. Han hade sån panik stackarn då han inte fick luft ordentligt, då blir ju allt sämre med kruppen. Efter vad som kändes som en hel evighet så började han andas lugnare och fick luft igen. Jag minns att jag väckte Theddes pappa i panik, trodde vi skulle behöva ringa ambulans.

Jag lärde mig ju den hårda vägen att ju mer stressad du som mamma blir desto värre blir det med kruppen. Det bästa som förälder är ju att man ska vara lugnande och få barnet att bli lugn och gå ut och ställa sig så att svullnaden lägger sig och barnet får luft igen.

Det var första gången jag själv blev varse det här med krupp där på balkongen den där kalla vinternatten. Jag hade sån panik men någonstans kände jag att jag skulle gå ut med honom och det hjälpte ju till slut.

Elliot har klarat sig med bara någon omgång men både Thedde och Milo verkar ha ärvt mitt. Många har gångerna varit som jag stått på en kall balkong och altan och försökt lugnat ett panikslaget barn som inte får luft. Som tur är så försvinner detta när de växer upp.

Jaha, mer om gårdagen, igår hade vi en helt fantastisk dag hörni!

Milo cyklade till en kompis så då tog jag och Tony en långpromenad. Vädret var verkligen helt ljuvligt igår. Det kändes som hösten tog en paus och gav oss brittsommar. En hel timma var vi ute och gick med en paus vid bryggan. Så mysigt!

 

Sedan hem för att laga autoimmun paleolunch. Som vanligt hade jag katten som sällskap. Hon tigger som en hund när jag äter vid soffbordet.

 

Efter myset så blev det dusch och fix inför att åka mott Mall of Scandinavia där vi mötte upp Love Forever Terece med familj. Vi började med en bowling på Event Center. Jag och Tony vann! Wioooo…..

 

Efter bowling var det sen äntligen daga för att bege oss mot Friends Arena. Det var såå sjuuuuukt mycket folk alltså. Herreminjee…. jag som har lite svårt för folksamlingar sådär höll ett falköga på Milo och nästan sprang mot vår ingång.

 

Milo var lyyyyyrisk. Ni som sett min Instastory kunde se hur glad han var. Vet ni hur stort mitt hjärta blir när jag får vara med och se en sån lycka i mina barn?! Han var helt överväldigad. Att få se svenska landslaget och en riktig fotbollsmatch på en riktig arena, han kunde knappt tro sina ögon. Lilla hjärtat! ❤️❤️❤️

 

Ligan hittade sina till sin läktare och vi hade toppenbra platser på långsidan.

Det var en spännande match som slutade 1-1. Det får nog Sverige vara nöjd med för Norge spelade bra.

Dock så tog det liiiiite tid att ta sig hem. Närmare bestämt nästan 1 timme att stå såhär och vänta. Helt sjukt! Det var totalstopp inne i garaget. Marcus, Tereces man sa till oss att inte ställa oss där men vi tänkte att vi ställer oss nära utfarten, inte fasen hjälpte det. Aja, hem kom vi till slut!

Nu ska jag ta tag i hem, jobb och plugg. Massor och göra idag. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

7
2 kommentarer
© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow