Godmorgon godmorgon!
Skriver till dig från Steam Hotell! Vi har haft ett underbart dygn här och äntligen fick jag testa det som alla pratar om. Detta är en julklapp som vi passade på att utnyttja innan den gick ut. Jag kan med varm han rekommendera alla att besöka detta ställe, så otroligt mysigt och så fantastiskt god mat!
Laddade för ett dygn på tu man hand! 😍
Vi började med att försöka hitta en varsin VOI men alla var upptagna eller trasiga så det blev en promenad från Steam till Kajplats 9 för en lunch. Prosecco i väskan för att vi planerade att sätta oss i hamnen någonstans och njuta en stund.
Efter lunch och ett glas bubbel gick vi ut på piren som ligger precis bredvid Kajplats 9.
Solen sprack igenom molnen just som vi satt där så det blev supermys. Skönt att bara sitta och titta ut över vattnet.
Sen tillbaka till Steam för ombyte inför middagen som var bokad kl 18.15. Älskar hur inredningen är här i lokalerna, så otroligt fint och smakfullt!
Supermysigt rum fick vi. Det industriella går igenom allting, så häftigt verkligen! Tony hittade en kul liten lapp under sängen också. Haha…..
Omsvidad och klar, hade på mig min fejkskinnkjol på mig för första gången. Så skön, trodde det skulle vara svettigt och obehagligt men det var det inte alls!
En lite rolig grej som hände på min Instastory var att vi skojade lite om att det var Prosecco vi drack och inte Champagne med våra kompisar på Champagne.se. Vips fick vi ett meddelande att vi skulle bege oss till receptionsdisken för en överraskning. Där väntade en iskall hink med champagne som dom fixat åt oss. Alltid så omtänksamma och gulliga! Tack Nilla & Magnus! ❤️
Den satt vi och avnjöt nere i lobbyn. Så mysigt och sitta där. Fick prata med ett gulligt par där faktiskt hon är en av oss härinne. Så kul att träffa er om du läser det här. 🥰
Vi åt sååååå gott! Jag åt bland den godaste förrätten jag smakat alltså. En rödbetstartar som hade heeeeelt fantastiska smaker. Jag berättade givetvis det för servitören så då kom den fina Kocken ut och vi fick prata med henne om den. Såååå intressant. Vi fick t ex veta att betorna äppelröks i 2 dygn innan de kör dem genom en köttkvarn. Så formidabelt god! Till varmrätt åt jag en Majskyckling som också var såå god! Tony tog toast Skagen till förrätt och varmrätt blev en Arancini. Gott gott tyckte vi båda.
Efter middagen svidade vi om till morgonrockar och tofflor och gav oss till Voltage Lounge. Spa avdelningen. Såååå mysigt och bada i det 34 frasiga vattnet som de håller både inne och ute. Efter badet la vi oss i det tysta rummet med typ dubbelsängar.
Jag somnade som en stock, kl 23 väckte Tony mig och sa att det var dags att bege sig till rummet. Han hade också sovit en stund. Så skönt! Haha….
Från kl 07.30 har vi frukost. Allt är lite mer styrt nu då de håller det strikt så de ska minska ev smittspridning. Detta för att hålla det luftigt mellan borden och lättare för serveringspersonal. Bra uppstyrt, har känt mig trygg genom alltihopa.
Jaha, nu ska jag jobba en stund här innan Tony vaknar. Sen blir det frukost, som jag ser fram emot den.
Men först….. haha! Den är alltid med, var jag än är. 🌿🌱
Kram Nina