Milo 12 år

Godmorgon älsklingar!

Idag är det en stor dag här hemma, en dag som en viss 11 åring längtat ihjäl sig till. Vi märker stor skillnad på att nu är han äldre. Att bli 12 är en markant skillnad. Önskningarna är helt annorlunda t ex.

Han älskar att fylla åt precis som sin mamma. Haha…. så taggad för den här dagen. Igår hörde jag talas om att han önskade sig tårta efter frukosten. Såklart han skulle få tårta tänkte jag!

Gick upp och svängde ihop dessa redan kl 03 i morse. Det blev väldigt uppskattat. ”Mamma, vad fint du gjort” sa han. Han fick dessutom allt det han älskar i minitårtorna och tyckte det var supergott! Slog också in alla födelsedagspresenter som låg och gömde sig i förrådet.

Han hade hunnit vakna innan vi kom insjungande och var såååå taggad och glad att födelsedagen äntligen var här.

Vi lyckades med alla presenterna. Det var iofs svårt att inte lyckas med tanke på att han uppdaterat oss exakt på allt på önskelistan. 😀

Nu ska vi förbereda för lite kalas här tills han kommer hem igen. Ett annorlunda kalas men så är det nu i dessa tider.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

119
5 kommentarer

Stora maffiga saffransbullar med vaniljkräm

Godmorgon älsklingar!

Idag är det grått som en gammal lovikavante på himlen. Känns som snön aldrig varit mer välkommen på något vis. Så avis på mina släktingar som lägger upp helt underbara bilder från norra Finland. Var och varannan dag slänger dom med underbara bilder på norrsken, jag som aldrig sett ett norrsken. Jag drömmer om det! 🙏🏻 Önskar så att man fick resa, då skulle jag lätt åka upp till norra Finland och ta in på ett fjällhotell där man kan sova i inglasade sovrum så man ser rakt upp i himlen. Fifasen en sån dröm! Nästa vinter hoppas jag att det går.

Hörni, jag terapeutar mig en hel del nu i mörkaste årstiden. Mår bra när jag bara får fokusera på ett härligt recept och ge mig in det med hull och hår.

SAFFRANSBULLAR MED VANILJKRÄM, ca 25 stora

2,5 dl mjölk

2,5 dl vispgrädde

2 påsar (1 g) saffran

50 g jäst

1/2 tsk salt

2 dl strösocker

2 dl creme fraiche

100 g mjukt smör

Ca 13-14 dl vetemjöl (Obs: kan behövas både mer och mindre beroende på ditt mjöl, ha i så mycket tills det släpper kanterna).

Fyllning:

5 msk Ekströms marsanpulver

2 dl mjölk

50 g mjukt smör

0,5 dl strösocker

2 msk vaniljsocker

Garnering:

pärlsocker

1 ägg

Gör såhär:

1) Värm mjölk, grädde och saffran till max 37 grader. Lös upp jästen i degvätskan.

2) Tillsätt salt, strösocker och créme fraiche.

3) Tillsätt mjukt smör och vetemjöl, lite i taget. Knåda degen väl. Den ska släppa från kanterna i degbunken. I maskin kör jag degen minst 5 minuter.

4) Låt jäsa till dubbel storlek i bunken under duk, i cirka 45 minuter.

5) Blanda i ordning vaniljkräm av mjölk och marsanpulver. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut degen till en står rektangulär platta. Ha på smör, vaniljkräm (blir det för mycket så kan du spara och spritsa i varje bulle med resten), socker och vaniljsocker.

6) Vik plattan en gång, från långsidan. Skär ca 3 cm breda remsor. Snurra remsorna åt varsitt håll så det blir som en skruv. Snurra sedan bullen runt fingret. Lägg på bullformar. Jag brukar platta ut dem. så de räcker till dessa stora bullar. Låt jäsa i 30 min under bakduk.

Tips: Kika på den här videon på länken nedan så ser du hur jag snurrar mina bullar!

7) Pensla med ett ägg och strö på pärlsocker. Skjuts in i mitten av ugnen i ca 10-15 min. De ska få lite färg.

Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned! ❤️

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

1275
14 kommentarer

Julpyntat och klart

Hej igen!

Ja åh vad jag har pyntat och fejat de senaste dagarna. Eller såhär, jag har stressat med jobb samtidigt som jag försökt fejat och pyntat. Det är en jädra skillnad. Men nu så, nu känner jag att vårt hem är mys! Så pass mys att vi t.o.m gjorde en julskinka igår och åt skinkmackor till middag. Hade tänt ljus överallt och julmusiken spelade. Så härligt!

Årets julgran blev ju så fin så det är inte klokt! Vi köpte som sagt var ny i är efter att vår gamla gett upp totalt. Den var så skabbig så det kändes som det aldrig skulle gå att få ut de där grenarna nå mer.

Den här är från Rusta och har belysningen i sig så att säga, älskar det! Älskar att de är lite små sådär. Den är 210 cm hög så den är rejäl också. Den förra var kanske lika hög som jag, kändes aldrig som en maffig gran. Denna känns som en riktigt maffig sak!

Har också tagit fram lite tomar, köpt en rumsgran som jag satt lite beaktning i. Så mysigt!

Det har åkt på en duk på matbordet. Känns juligt på ett helt annat sätt. Gjort en stor bukett av fejk julblommor i min stora fina vas också.

Älskar mitt lilla gäng på sideboarden också. Blir glad av dom.

Har pysslat ihop lite härliga glascylindrar med hyacinter, vit sand och julkulor.

Kunde inte låta bli att köpa en tredje gran. Haha…. en liten minigran som lyser upp så fint! Var ju tvungen att använda den gamla belysningen nånstans. 😂

Hur ser det ut hos er? Har ni julpyntat järnet eller tar ni det piano?

Kram Nina

184
19 kommentarer

Julskinka med julmustglaze

Godmorgon älsklingar!

Igår njöt vi av den första julskinkan för i år! Åh herreminjee, den är redan slut. Hahaha! En 2 kilos skinka är redan slut. Familjen ääääälskade den. Jag gjorde en ny glaze på den och jag kan bara säga såhär, du MÅSTE testa! Det blev så gaaalet gott. Vilken grej!

JULSKINKA MED JULMUSTGLAZE

Julskinka på mellan 1,5-3 kg

5 dl julmust (ej zero och light)

1 dl farinsocker

1 msk dijonsenap

1 tsk soja (kinesisk)

1/4 tsk svartpeppar

1 msk maizenamjöl

Gör såhär:

1) Okokt fryst skinka: Låt skinkan tina i förpackningen i ca 2 dagar i kylen. Ta ut skinkan i rumstemp ca 2-3 timmar innan den steks. Skinkan bör ha ca 10 grader i innertemperatur innan den placeras i ugnen.

2) Ta bort skinkan ur förpackningen och lyft skaldinna uppåt. Häll vatten i ugnsformen, fyll även på om det skulle behövas under ugnsstekningen. Sätt sedan en stektermometer in i skinkans tjockaste del.

3) Tillaga skinkan på 125 grader tills stektermometern visar 75-80 grader. Det ta ungefär 1,5 timmar per kilo. Låt den sedan svalna lite.

4) Häll i ingredienserna i en ganska stor kastrull. Glazen kommer bubbla massor i början så du är beredd på det. Koka under omrörning så och då i ca 25 min, glazen ska koka ned tills det är ungefär en tredjedel kvar. Tillsätt maizenamjölet och koka upp tills du har en glaze som är sirapstjock.

5) Ta bort nätet, skinnet och det mesta fettet från skinkan (vi sparade ganska så mycket fett då vi tycker den sätter god smak, det gör man som man vill.)

6) Pensla på ca hälften av glazesåsen på skinkan. Skjuts in i ugnen i 10-15 min på 225 grader. Under denna tiden så fyller du sedan på med resten av glazen lite då och då.

Tips: Har du en färdigkokt skinka så gör du glazen och sedan punkt 6. (Vi brukar låta den stå i ugnen på 125 grader i ca 2-3 timmar för att vi gillar den lite extra tillagad. Den blir lite torrare och så gillar vi den – inget du behöver göra om du inte vill.)

Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat längst med i detta inlägg!

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härliga recept här nedan:

Gubbröra

Laktos & glutenfri Janssons Frestelse

Nubberöra

Hemgjord pepparrotssill

Kram Nina

1034
9 kommentarer

Mysiga Julklappstips!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Interflora, Vinoteket, Box Experience

Hej igen!

Ja men nu ska du få finfina tips på julklappar som du kan beställa. Antingen till någon annan eller till dig själv. Jag tycker man köper alldeles för lite julklappar till sig själv faktiskt. 😅 I år ska jag köpa någon julklapp till mig, ska bara finurla ut något riktigt bra, har faktiskt en lista som jag skrivit. Jag tycker jag är värd det, har jobbat så jäkla hårt i flera månader nu så då kan man få ge sig själv en liten klapp på axeln för det. ❤️

VINPRENUMATION

Ja men hur trevligt? Jag blir alldeles stissig så bra present detta måste vara? Helst till någon som är intresserad av vin eller kanske håller på att fylla någon form av härligt vinställ eller kanske en vinkällare? Du köper kanske en box till att börja med, sen kan den som får det välja om dom vill fortsätta eller inte.

Man får en box varje månad, man kan när som helst avboka det eller bara avboka just den månaden, alltså ingen bindningstid. Vinerna i varje box är noga utvalda av vinexperter och man kan välja om man vill ha vitt, rött eller blandat i sin box. Du får allt levererat till dörren utan fraktavgift.

Du kan välja rött/vitt eller blandat som sagt och också vilken prisklass vinpaketet ska hålla. HÄR hittar du all info.

BOKA DIREKT PRESENTKORT

Men hur bra? Har ni sett att numera kan man också boka hemstädning på Boka Direkt? HÄR kan du köpa presentkort, detta måste ju vara ett presentkort som uppskattas till 100%.

UPPLEVELSEJULKLAPPjust nu 30% rabatt på allt.

Varför inte njuta av en härlig brunch för 2 på Fåfängan i Sthlm?

Vi har varit där och ätit och det är helt magiskt med utsikten och restaurangen ligger så fint där på höjden. Rekommenderas verkligen!

Finns massor med härligt att välja på! Klicka in HÄR för att se alla mysiga paket som finns.

BLOMPRENUMERARION – glasvas på köpet

Detta är något som ligger på ”Julklappslistan till mig”. Ni vet ju hur mycket jag älskar färska blommor och kör hårt med fredagsbukett. Finns det något härligare än en fräsch blombukett på bordet på fredagen när man har helgen framför sig? Nej, jag skulle inte tro det va? Sååå härligt!

Nu kan man köpa en blomprenumeration. Man kan välja om man vill ha den varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Du väljer hur stor den ska vara och vilken stil du vill ha på den. Man kan avboka när man vill, både för alltid eller bara enstaka buketter. Kanske ska man åka bort en vecka och känner att man inte behöver ha en bukett just den veckan. Buketten körs till din dörr så bara att öppna dörren, öppna blompaketet och tjoffa med i vattnet och njuta. Sååååå härligt! HÄR hittar du all info om prenumerationen.

Vill du inte prenumerera så är det ju lika härligt att bara beställa en bukett till sig själv eller varför inte massa julfint som finns nu. Kolla in HÄR!

Hoppas du fick några fina tips här!

Kram Nina

64
Kommentera

Saffranskrans med vaniljkräm

Godmorgon älsklingar!

Alltså, jag somnade kl 15 igår. Haha…. jag var föööör trött alltså. Så när vi ätit vår sena lunch så slocknade jag bara som en stock. Sov till halv 3 inatt så nog har jag sovit ifatt de där ynka timmarna jag fick sova natten till igår.

Detta recept skulle kommit ut igår men jag tänkte att jag kickar igång måndagen med det istället. Jag sov ju hela eftermiddagen och kvällen igår…. haha. Lite senare idag har jag planerat ett inlägg med lite fina julklappstips till dig, det brukar vara uppskattat när man kör fast i tankeverksamheten.

Tänkte också visa dig lite hur det ser ut hemma nu, jag älskar själv att kika in i folks hem under juletid så kanske vill du se in i mitt? Ska bara byta ut julgranen vi köpt på Rusta, halva granens belysning funkar inte. Suck… aja, det blir bra bara vi får byta.

SAFFRANSKRANS MED VANILJKRÄM

2,5 dl mjölk

2,5 dl vispgrädde

2 påsar (1 g) saffran

50 g jäst

1/2 tsk salt

2 dl strösocker

2 dl creme fraiche

100 g mjukt smör

Ca 13-14 dl vetemjöl

Fyllning:

2 dl mjölk

5 msk Ekströms marsanpulver

Gör såhär:

1) Värm mjölk, grädde och saffran till max 37 grader. Lös upp jästen i degvätskan.

2) Tillsätt salt, strösocker och créme fraiche.

3) Tillsätt mjukt smör och vetemjöl, lite i taget. Knåda degen väl. Den ska släppa från kanterna i degbunken. I maskin kör jag degen minst 5 minuter.

4) Låt jäsa till dubbel storlek i bunken under duk, i cirka 45 minuter.

5) Sätt ugnen på 200 grader. Dela degen i 2. Dela sedan varje del till 3 lika stora delar. Rulla ut till långa rullar som du sedan flätar ihop till en fläta, forma till en krans och nyp ihop. Gör vaniljkrämen och ha i en sprits. Gör små hål med ett finger lite regelbundet i kransen. Stick i spritsen i varje hål och spritsa i vaniljkräm.

6) Pensla med uppvispat ägg och lite grädde, då får du dom lite blanka. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 min eller tills kransen fått fin färg. Pudra med florsocker när kransen fått svalna lite.

Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat under inlägget. ❤️

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härliga recept här nedan:

Tomtecookies

Pepparkaksbollar

Pepparkakskladdkaka med kanelfluff

Saftig sockerkaka med pepparkaksdeg

Glutenfri mjuk pepparkaka

Hörs sen igen!

Kram Nina

72
Kommentera

Saffransbullar i långpanna med krämig vaniljfyllning

Godmorgon älsklingar!

Sovit 2,5 timma inatt, imorgon är det fullmåne så ja….när jag kollade månkalendern så fattade jag ju att det var därför det var så segt och svårt inatt.

Jag gav fasen i att ens försöka och somna om och så gick jag upp och tog i min hemterapi. För mig är ju bakning terapi. Slog på lite julmusik och sen körde jag på bara! Så mycket smarrigt som jag bakat av saffransdeg. Tänkte du skulle få några recept idag när det är första advent. Jag har inte hunnit julpynta färdigt men ikväll ska ljuset brinna och glöggen vara påslagen. Mys!

SAFFRANSBULLAR I LÅNGPANNA MED VANILJFYLLNING

2,5 dl mjölk

2,5 dl vispgrädde

2 påsar (1 g) saffran

50 g jäst

1/2 tsk salt

2 dl strösocker

2 dl creme fraiche

100 g smör

Ca 13-14 dl mjöl

Fyllning:

100 gram färskost naturell ex. Philadelphia

75 gram mjukt smör

2 msk vaniljsocker

3 dl florsocker

1 ägg till pensling

1 dl pärlsocker

Gör såhär:

1) Värm mjölk, grädde och saffran till max 37 grader. Lös upp jästen i degvätskan.

2) Tillsätt salt, strösocker och créme fraiche.

3) Tillsätt mjukt smör och vetemjöl, lite i taget. Knåda degen väl. Den ska släppa från kanterna i degbunken. I maskin kör jag degen minst 5 minuter.

4) Låt jäsa till dubbel storlek i bunken under duk, i cirka 45 minuter.

5) Sätt ugnen på 200 grader. Dela degen i 2 delar, lägg bakplåtspapper i två plåtar (ugnsplåtarna i ugnen). Kavla ut degen på varsin plåt.

6) Blanda allt till fyllningen. Pressa ca 20-24 hål med tummen i ett rutmönster på varje bullplatta. Klicka i fyllning i varje hål. Pensla plattan med ägg och strö på pärlsocker. Grädda varje i mitten av ugnen i ca 20-25 min.

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härliga recept här nedan:

Magiska saffransbullar

Snabb saffranskaka

Silviakaka med saffran

Saffran och citronbullar

Kram Nina

203
Kommentera

Lantbröd i långpanna

Godmorgon vänner!

En av veckans härligaste dagar är här. Så glad för helg. Jag vaknade hutlöst tidigt och kände att nu ska jag nog baka bröd så det står härliga till. Har gjort 2 olika sorter och sen hann jag med och göra granola också. Man är ruskigt effektiv när hela huset sover och jag får baka på nedervåningen. Gjorde faktiskt degen för hand idag och det blev så himla bra!

Dagen bjuder på hemmafix, ska pynta klart till advent bl a och göra klart med våra skrivbord. Dom står här nere i vardagsrummet nu och tar en massa plats.

LANTBRÖD I LÅNGPANNA

3 ½ dl vatten
1/2 pkt jäst
2 msk honung
1½ tsk salt
7-8 dl vetemjöl

Gör såhär:

1) Värm vatten till 37 grader. Sätt ugnen på 200 grader.

2) Smula i hästen i en bunke, häll i lite av vattnet så jästen löser upp sig. Ha sedan i resten av vattnet, honung och salt. Blanda runt.

3) Häll sedan i mjölet i omgångar, degen kommer vara lite kladdig när allt mjöl är i, det är i sin ordning.

4) Stjälp upp i en långpanna klädd med bakplåtspapper, formen ska vara ca 20×30 cm i omkrets. Pudra med vetemjöl över och pressa ut den försiktigt i formen. Den ska bredas ut över hela. Låt jäsa under bakduk i 20 minuter.

5) Skär några snitt och grädda sedan på 200 grader i 15-20 min. Brödet ska ha en innertemp på ca 94 grader. Låt stå en stund innan du skär upp det.

Tips: Vill du ha hårdare yta på brödet är mitt tips att du sprayar brödet med vatten innan du ställer det i ugnen. Man kan också ha en plåt med vatten i botten av ugnen för en hårdare skorpa på brödet. 

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härliga recept här nedan:

Bröd i långpanna

Långpannebröd med havregryn, chia & solrosfrön

10 minuters frallor

Honungsfrallor

Vi hörs sen igen! Ha en fin lördag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

109
Kommentera

Mina parfymfavoriter

Innehåller annonlänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon raringar!

Idag är det ÄNTLIGEN Fredag. Så himla härligt med helgen framför sig. Jag sov hela eftermiddagen och sen var jag vaken och sen sov jag på kvällen igen. Kaos! Haha…. kan inte göra annat än skratta åt mig själv. Tony säger det ändå så bra jämt när jag deppar ihop över att jag sover så knasigt. Men Nina, vi har levt såhär alltid. I snart 17 år har vintrarna varit såhär och vad gör väl det?” Han har såklart rätt, det bästa är att gilla läget och sova när kroppen vill sova.

Ni är flera som påmint mig om det där parfyminlägget som jag lovade er. Om min parfym-park. Den börjar bli gedigen och nu har jag hittat rätt i dofter som jag verkligen gillar. Dessa kan du önska dig i julklapp t ex eller varför inte köpa som julklapp till dig själv?

Här nedan har du mina TOPP 4 alla kategorier. Dessa 4 får mitt hjärta att klappa lite extra och många att fråga vad det är för god parfym jag har på mig.

YSL // Narciso Rodrigues // Jimmy Chop // Lady Million

Helt magiska dofter alla 4 på sina olika sätt. Narciso Rodrigues har jag mycket till vardags och också Lady Million. De andra 2 är lite mer tunga och något som kanske passar bäst kvällstid. Dessa 4 är mina stora favoriter och jag hoppas att de aldrig slutar med dessa dofter! Så fantastiska på alla sätt.

Bottega Veneta // Dolce Gabbana // Hugo Boss // Britney Spears // Calvin Klein

Bottega Veneta, Dolce Gabbana och Euphoria är kvällsdofter. Alla superhärliga! Boss och Britney är fräscha vardagsdofter. Varje gång jag har Hugo Boss på mig så frågar Tony vad jag har för god parfym. Den är superfräsch!

Rhianna // Chloé // Vera Wang // Naomi Campbell

Rihanna och Chloe är stora favoriter. Helt olika varandra men så goda båda två. Rhianna lite mystisk och chloe superfräsch, doftar lite som man just duschat. Vera Wang var en superduper positiv överraskning och Naomi känns som en negligeklädd kvinna med strutstofflor.

Japp, det var mina parfymfavoriter. Jag är väldigt ombytlig av mig och måste byta ofta så jag inte tröttnar. Har man några att välja på så kan man jonglera runt med flera dofter. Det krångligaste är nog när jag känner en doft på en tröja och tycker att den är sååå god och jag vill ha samma och jag inte alls vet vilken jag hade på mig….haha, parfym på en tröja kan nästan kännas annorlunda ibland ju. Jaja, dagens i-landsproblem. Haha…

Nu ska jag göra frukost till mig själv. Sen går jag nog ut och går en liten runda. Brukar gå innan frukost men är alldeles för hungrig för att vänta med det till efter. Ikväll kör vi live igen, mer om det i ett senare inlägg idag.

Ha nu en superfin fredag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

36
1 kommentar

Saftig saffranskaka med kokostosca

Halloj igen!

Här har jag tagit en låååång powernap på eftermiddagen så ikväll kanske jag orkar vara vaken. Gud, det är helt upp och ned med min dygnsrytm. Men det är lika bra att hänga med bara….så fort jag försöker påverka så blir det helt upp och ned. 😀 Ska kolla lite julfilm på Netflix, sen tror jag nog att jag sover några timmar till. Får gå upp och baka lite i ottan, imorgon är det nämligen saffransbakning som gäller. Har förresten tjuvstartat! Kolla in den här ljuvlingen.

Men guuuuuud, jag smäller av på riktigt. Så god! Du måste testa. Så saftig saffranskaka med en ljuvlig kokostosca uppepå. Magisk!

SNABB SAFFRANSKAKA MED KOKOSTOSCA

1,25 dl strösocker

2 ägg

75 g smör

1 pkt saffran

2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

1 tsk vaniljsocker

2 msk grädde

Kokostosca:

1,5 dl kokos

0,25 dl strösocker

35 g smör

1 msk vetemjöl

2 msk grädde

Gör såhär:

1) Rör ihop socker och ägg. Behöver inte vispas.

2) Mortla saffran och 1 tsk strösocker, häll i äggblandningen.

3) Blanda vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver. Ha i det också och rör om tills du har en tjock smet. Häll slutligen i grädden.

4) Häll i en bakplåtpappersklädd brödform. 1 – 1,5 liter. Grädda på 175 grader i ca 15 min. Kakan ska vara torr rakt igenom.

5) Kokostosca: Smält smöret i en kastrull, ha i resten av ingredienserna. Låt bubbel upp och ställ sedan undan.

6) Ta ut och bred försiktigt på kokostoscan. Skjuts in i ugnen i ca 10 min till. Låt svalna en smula innan du skär upp den. MAGISKT!

Se hit!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härliga recept här nedan:

Kokos & limepraliner

Vaniljkrämsfylld toscakaka i långpanna

Toscakladdkaka

Toscakaka med cornflakes

Snabb saffranskaka

Saffran och citronbullar

Ha en fin kväll!

Kram Nina

55
1 kommentar