Plankstek med duschesspotatis

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cervera

Hej igen!

Ja men nu är det dags att sätta tänderna i planksteken jag gjorde igår. Mums mums mums! Gillar du kött så är ju en plankstek nästan ett måste. Det är ju så festligt också, ser så fint ut ju. Har du inga plankor så kan jag verkligen rekommendera dig att införskaffa. Det går ju att göra fler härliga maträtter på en planka, jag ska testa många fler recept framöver. HÄR hittar du plankor som du kan köpa.

Plankstek med duchesspotatis, 4 pers

ca 600 g rostbiff (rostas) i bit (funkar såklart med entrecote, oxfilén ryggbiff osv)

1 kg mjölig potatis

1 äggula

ca 1 1/2 dl grädde

25 g äkta smör

Salt och peppar

färsk grön sparris

2 klyftor Vitlök

2 hela tomater eller valfri mängd cocktailtomater

1 liten burk färdig bearnaisesås (ett tips är att göra min snabb-bearnaise som nästan är godare än vanlig, recept HÄR)

Gör såhär:

1) Börja med att skala och skära potatisen i mindre bitar. Koka den färdig i saltat vatten.

2) Skär köttet i ca 2 cm breda skivor. Stek på hög värme i smör blandat med olja, blandar du de två så tål de värmen bättre och behåller den goda smaken från smöret. Stek ca 1 min på varje sidan. Lägg sedan undan köttet och låt det vila.

3) Skär bort 3 cm av skaftet på sparrisen, stek sedan i smör, 2 pressade vitlöksklyftor, salt och peppar. Ställ undan när de är klara.

4) När potatisen kokat färdigt häller du i smöret först och rör runt. Ha i äggulan. Häll sedan i grädden och vispa med elvisp tills du har ett härligt mos. Peppra och ha i allt i en sprits om du har en sån. Tänk på att moset är varmt så ha gärna en handduk runt.

5) Sätt ugnen på varmluft och grill på högsta värme. Ta fram plankorna (tänk på att plankor alltid måste brännas in innan de används). Spritsa ut potatismoset runt brädan. Om du vill att köttet ska vara lite extra tillagat lägger du på den också, om inte så låt köttet fortsätta vila. Lägg på en halva tomat eller halva cocktailtomater och sparrisen. In med brädorna högt i ugnen, låt moset få lite färg och låt tomaten bli lite grillad.

6) Ta ut plankorna och klicka på bearnaisesås och köttet om de fått vila bredvid. Servera!

Här kan du följa mig: 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

128
3 kommentarer

Det här råkade hända

Godmorgon!

Sov som en gris natten till igår, alldeles för många timmar typ. Så inatt blev det bara 4 timmar. Men men, känner mig än så länge rätt pigg ändå. Tänker inte låta lite sömnbrist förstöra den här dagen, så de så! 😅 Det ska bli soligt som tusan idag så jag tror att vi måste ut och njuta lite.

Igår morse hände det här! Haha…. det är Tonys lockiga burr som ligger där. Han råkade raka sig lite fel igår så det hela slutade med att Milo rakade av honom allt. Ni som följer mig på Instagram kunde följa allt på story. 😅 (Här hittar ni min Instagram).

Haha! Såg rätt kul ut innan allt lossnade. Milo tyckte nog att det var rätt kul att få raka bort allt även om vi båda tyckte det var väldigt ovant igår. Varje gång man såg honom så hajade man till. Han får sina ryck att raka av sig håret ibland, rätt vad det är så kapar han skägget också.

En ny man i vår soffa. Ärret uppe på huvudet fick han när han gjorde lumpen som brandman. Apropå skägget….. i ett teamsmöte i förra veckan var det en som frågade om han hade yoghurt i skägget? Hahaha…. nääääää det är gammeln som kommit och tagit honom. 😂 Jag är osunt glad över hans ålderstecken ska ni veta, haha….-antar att det är baksidan av att ha åldersskillnad. Tony är ju 8 år yngre än mig för er som inte vet det. Så varje ålderstecken som jag ser på honom blir jag lite glad i magen av. Män åldras ju assnyggt dessutom! Han blir bara finare och finare tycker jag, mer och mer manlig liksom. Sen behöver jag inte känna mig ensam med långa skäggstrån på hakan och rynkig panna. Haha…

Några skrev att han var lik Travis Fimmel från Vikings så nu måste jag se den serien också.

Någon form av likhet har dom ju faktiskt. I alla fall på den här bilden. Hade aldrig hört talas om den skådisen innan ens. Gud, jag måste ha legat under en sten som missat serien och allt. Anstränger jag mig och tänka så tror jag Tony tittat på den.

Den här goda middagen gjorde vi igår innan mello började. Plankstek. Mums! Jag som aldrig äter kött tyckte rostbiffen blev riktigt bra och var riktigt god. Recept får du senare.

Jahapp! Dags att juica lite selleri då. Ibland är jag så less på den förbannade sellerin men den gör så mycket gott för mig så jag skulle liksom inte kunna sluta! 🌱 Igår åt jag kött dessutom och det brukar inte min mage gilla så det blir perfekt att skölja ut lite bös från tarmarna.

Ha en härlig Söndag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

177
4 kommentarer

Fläskfilé och baconlåda

Ja igår lagade jag en jättegod kötträtt som jag tycker att du absolut ska testa. Fläskfile och baconlåda, en ”allt i ett” låda som sköter sig i fint i ugnen. Det var verkligen supergott och denna fläskfile och baconlåda är krämig och har så himla mycket smak. Testa, perfekt helgrätt skulle jag säga. Fläskfile och baconlåda har blivit en stor favvo för oss som vi gärna gör på helgen, snabbt och enkelt fixat. Testa du också vetja!

Mina 20 populäraste kötträtter (<klicka)

Den här rätten kan du absolut också laga med fläskytterfilé och kycklingfile också. Minst lika gott. Såsen är maaaagisk, och så gott till ett glas rött om man nu föredrar det. Det är inte bränt uppepå, bara baconbitarna som fått lite extra färg.

Missa inte: Fläskytterfilé med lingonsås (<klicka)

FLÄSKFILÉ & BACONLÅDA, 5-6 port

1 fläskfile på ca 600-700 g

2 pkt bacon

ris för 6 portioner

3 dl creme fraiche 34% (ta lättare om du inte vill ha så fet)

2,5 dl vispgrädde (ta lättare om du inte vill ha så fet)

1 förp färskost Parmesan

2 msk kalvfond

2 msk oxfond

2 tsk timjan

2 tsk kinesisk soja

Salt & peppar

Gör såhär:

1) Koka ris enligt anvisningarna. Rensa och skiva fläskfilén. Stek den på ganska så hög värme, den ska få färg på båda sidorna. Lägg skivorna i en skål efter du stekt klart.

2) Strimla baconen och stek dem.

3) Ta fram en ugnsform. Lägg i det kokta riset i botten. Fördela ut fläskfilén uppepå det. Strö sist ut baconen över.

4) Blanda creme fraiche, grädde, fonder, soja, timjan, kryddor och färskosten i en bunke. Vispa ordentligt. Häll sedan över ris, fläskfilé och bacon.

5) Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min. Ät & njut!

Bloggens just nu mest besökta recept: Fläskytterfilé i sockerkaksform

Alltid kul när du testar att laga mina recept, berätta gärna om du gör, alltid kul och få veta vad ni tycker.

Missa inte: BLOGGENS 40 POPULÄRASTE RECEPT

Mer goda recept här på sidan: 

• 10 populära helgmiddagar 

• 125 mjuka kakor 

 20 supergoda kakor

• Populäraste kötträtterna på min sida 

• 10 populäraste kycklingrecepten

• Efterrätter i glas 

• 15 billiga & goda matrecept 

• 10 goda recept med rabarber 

• 20 lättlagade matrecept klara på under 30 minuter 

• 10 goda recept med blåbär 

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig: 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

268
4 kommentarer

Välkomna helgen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel och Cellbes

Godmorgon vänner och underbara Lördag!

Älskar älskar lördagar. Får alltid ett sånt lugn just på lördagar. Jag själv kan gå ned i tempo med att svara på mejl, jag kan dra mig länge på morgonen….bloggar gör jag ju ändå de allra första dagar men på lördagar känns det mer avslappnat med allt. En härlig känsla.

Jag startade dagen igår med en kall promenad. Det gnisslade gött under skorna när jag gick. Det låter ju faktiskt hur härligt som helst. Det var så kallt så kallt men wow…. den varma duschen jag fick ta efteråt var som varm bomull för mina kallar skinkor och lår. Haha….

Topp HÄR, lösögonfransar HÄR

Tvättade håret och fixade mig lite för att det var finfredag. Jag försöker alltid att fixa mig lite extra just på fredagar. Mest för att jag alltid jobbar hemifrån och skulle jag inte anstränga mig lite extra så skulle jag kunna se ofixad ut månadens alla dagar.

Åkte iväg och handlade, fick med mig buketter från ICA. Köper för det mesta till 2 vaser på fredagar. Älskar känslan på kvällen man får med nya fräscha blommor i vaserna.

Tyvärr så var två av rosorna av men då löste jag det med att lägga dom i den här ”Kastehelmi” skålen från Iittala.

Blev fint på hyllan i badrummet.

Tända ljus så lång ögat kan nå hemma igår kväll. I slutet av kvällen har vi så varmt så vi smäller av. Haha…. måste köpa fler såna ledljus så man inte behöver tända så himla många åt gången.

Mys! Älskar våra stora pyramidljus, de brinner så himla fint.

Ni var många som frågade om mina nagelgrejer. Gud, ni anar inte hur mycket jag googlat och letat efter dessa grejer alltså. Haha… vilken djungel. Nu har jag dock fått lite koll. Här är lite av det jag använder, har en hel låda med grejer nu. Jag har ju köpt elektrisk fil och fläkt och hela konkarongen. Vill ju inte damma igen lungorna och att fila för hand tar 150 år.

Jag började med att köpa ett kit på Fyndiq. Ett sånt kit med uv-lampa och alltihopa. Jag jobbade ju lite med att göra naglar på en salong jag jobbade på för 100 år sedan. De som gjorde naglar hos mig då visste att jag var självlärd och fick pris därefter. Dom såg mina tror jag och tänkte väl att dom dög…. haha! Det var inte så noga för 20 år sedan, nu skulle man ju kanske aldrig gå till en outbildad! 😅 Måste googla om jag hittar kitet. HÄR hittade jag det.

Jag har fyllt på med gel några ggr. Både ”clear” (genomskinlig) och ”cover” som de heter. HÄR hittar du alla såna geler, det är där jag köpt mina när jag fyllt på lagret. Senaste köpet är dessa gellack som jag hittat. Jag köpte svart, nude flesh och top/base gel. Kan säga att top/base gelén är det bästa jag haft. Sååå himla fina och blanka blir det av den. Färgerna är också toppenbra, är såå nöjd! Japp, så vill du ge dig på att göra egna naglar har du en hel del tips här.

Mitt i matlagningen igår. Varm av alla ljusen och mysstassen på. Som sig bör… så fort man kommer innanför dörren åker vanliga kläderna av och myskläderna på. Så skönt!

Maten igår kväll blev sååå god! Den måste du testa någon dag. Recept kommer senare idag.

Nu ska jag göra frukost åt oss här hemma. Ha en mysig lördag. Vi hörs sen!

Kram Nina

94
6 kommentarer

Fredag is in the house

Godmorgon vänner!

Underbara ljuvliga Fredag är äntligen här. Sista dagen för veckan att få upp barn på morgonen, det är en kamp vissa morgnar ska ni veta. Han gillar att sova på morgonen lika mycket som sin pappa. Jag är den enda morgonpigga i familjen, så kan vi ju säga. 😀

Igår snajsade jag till nya naglar på mig själv. Sen pandemin startade så har jag varken gått och gjort naglar eller fransar. Tänk, det är snart ett år sedan. Inte klokt! Dom blir ju INTE som när min nageltjej gör dem, absolut inte. Men dom duger fint för mig. Jag förstärker ju numera mina egna som blivit långa under. Tyckte den här färgen var så himla fin. Det är gellack som jag beställt på nätet.

Idag måste jag åka och köpa lite ny kattmat till lilla hönan här hemma. Jag googlade på vilken mat som ska vara bäst för katt och denna kom upp ofta, väldigt många som rekommenderar den. Det är spannmålsfritt med hög kötthalt. Hela 80% faktiskt. Alla ingredienser är helt naturliga också. Köpte en liten säck för att se om den gillades, hon är lite ”picky” donnan här hemma, detta funkade finfint. Hon tyckte det var supergott.

Jag blev lite ”skadad” sen vår Toxy gick bort. Han älskade ju Friskies eller Whiskas han så det var det vi köpte till honom. Nu ska jag börja med att säga att veterinären trodde att vår Toxy hade blivit förgiftad av glykol, vilket gjorde att alla hans inre organ slogs ut och gjorde så han blev dödligt sjuk. Katter älskar smaken av glykol och får de i sig det är det jättefarligt för dem. Så vår veterinär trodde INTE att det berodde på torrfodret han fått. Men efter att jag googlat om det så tog jag beslutet för något tag sedan att ge det bästa fodret jag kan hitta åt Majlis, bara för att eliminera eventuell risk för njursjukdom pga av foder osv.

Så med det sagt, bli inte rädd nu om du har en katt och den äter torrfoder av annan sort, jag säger såhär…. googla och så bildar du dig en egen uppfattning om det. Jag är bara skadad efter en väldigt traumatisk upplevelse då vår katt blev dödssjuk på bara ett par dagar och vi fick ta bort honom.

Fredag, ja vad gör man på fredagar? Städar lite. Ska handla sen också och hoppas få med mig en fin fredagsbukett med. Hepp, dags att sätta igång dagen här. Ville bara kika in och säga godmorgon denna härliga veckodag. Ha en mysig fredag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

104
4 kommentarer

Min bästa kompis i köket

Dags att presentera en ny kompis i köket igen. Den här kompisen har kommit att bli en av mina bästa vänner faktiskt och kvalar lätt in på topp 3 listan av det bästa jag har i köket. Jag säger såhär, alla borde få ha samma kompis som jag. Jag är så galet nöjd med den här hällen och har helt plötsligt fått en sån härlig nytändning med matlagningen. Jag kan på riktigt längta tills jag får sätta igång och fixa med maten.

Låt mig berätta mer om den här hällen!

Whirlpool W Collection hob med FlexiFull heter den. Och vad menas med det då? Jo men det ska jag berätta, det finns t ex över 8 olika zoner på hällen som kan vara varma samtidigt men ha olika temperaturer.

Du kan också koppla samman 2 eller fler zoner så att stora grytor får plats. Som här när jag igår skulle laga kvällsmat så kopplade jag samman 2 zoner så att grytan fick bra plats med perfekt värmefördelning.

Det berättar ju såklart spisen för dig vilken värme som är bäst. Bara att pressa lite lätt på reglaget så ställer man enkelt in det.

Medan min kycklingfärs stod och puttrade så kopplade jag samman 2 zoner på den andra sidan för att koka pastan i en stor kastrull.

Givetvis finns också 6th Sense även på hällen. Dvs förprogrammerade program som hjälper dig med den bästa matlagningen. Du kan t ex välja att steka kött, då ställer den automatiskt in plattan på den värmen det ska vara. Så att en som är helt novis vid spisen också kan laga mat. Detta är bara helt fantastisk ju!

Det är dessutom lätt att lära sig alla knappar för det är inte så många, på bara några minuter hade jag listat ut hur allt funkade utan att ens ha läst en manual, sånt gillar jag!

Jag har en häll som är 80 bred och zonerna på den är fördelade i 2 rader.

Såhär ser zonerna ut! Du kan ha en temp på hela hällen lika gärna som du har 8 olika eller varför inte 4, 3 eller 2?

Igår när jag var klar med hällen så var jag tvungen att kolla om den blev varm efteråt, den kändes ljummen men absolut inte så att jag skulle ha bränt mig på plattan. Plattan är också byggd så att den fördelar värmen så att kastrullen och grytan blir varma istället för att hällen ska bli så varm.

Såhär såg gårdagens gratäng ut som här var redo för ugnen.

KYCKLINGFÄRSGRATÄNG, 6 port

500 g kycklingfärs

3 msk tomatpure

2 vitlöksklyftor

3 msk oxfond

3 msk kalvfond

1 dl chilisås (jag använde Heinz)

2 dl vatten

3 dl grädde

2 dl creme fraiche

Salt & peppar

2 tsk timjan

3 dl riven ost (gärna med mycket smak, typ prästost eller Västerbotten)

några cocktailtomater

500 g pasta av valfri sort

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 200 grader varmluft eller 225 grader vanlig. Stek kycklingfärsen på ganska hög värme så den blir genomstekt. Ha i tomatpurén och pressa i vitlöksklyftorna. Salta och peppra lite.

2) Häll i båda fonderna, chilisåsen och vatten. Låt puttra runt på medelvärme i ca 4-5 minuter.

3) Häll i grädde och creme fraiche, låt puttra på medelvärme i ytterligare 10 min. Koka pastan, men koka den bara 2 tredjedelar av tiden som den ska kokas enligt anvisningarna.

4) Häll i pasta och kycklingfärsen i en ugnsfast form. Blanda runt. Fördela ut den rivna osten och några cocktailtomater. Tillaga i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills osten fått fin färg.

Detta blev så himla gott och matlagningen var bara så kul igen som vanligt. Tänk vad en ny häll kan göra. Funderar du på att byta ut din häll i köket eller kanske har ni en köksrenovering framför er, tänk lite extra på om inte du ska ha en sån här härlig häll där i ditt kök också!

Du kan läsa mer om den HÄR!

Kram Nina

261
3 kommentarer

Magiska kanelbullar av pizzadeg, steks i stekpanna

Åh hörni!

Satt och bläddrade bland bilder och blev bara så sugen på att använda mitt stormkök igen. Har ju lovat svärisarna att bjuda dem på kanelbullar gjorda på stormköket så kanske ska vi försöka få ihop det någon dag. Tror att jag ska göra semlor på stormköket, det borde bli smarrigt värre! 👌🏻🥰😋

Har man inte stormkök så kan man ju alltid steka dem i rikligt med smör i en stekpanna på spisen! Det blir nog minst lika smarrigt.

Det är ju så enkelt att svänga ihop. Veckla ut pizzadegen, på med 75 g smör, 2 msk kanel, 1/2 dl socker, 2 tsk vaniljsocker. Blanda gärna ihop det till en röra innan du brer på med på plattan. Rulla ihop från långsidan och skär sedan ca 3 cm breda skivor.

Såhär gottiga ser de ut då!

På med rikligt med smör. Sedan är det bara till att steka dem.

Jag vände dem flera ggr, då höll de ihop ordentligt. Smöret och socker och kanelblandningen gör att de får nästan en knäckig yta och den yta är bara woooooow såååå god! 👌🏻😋

Sedan avslutar man med massa lönnsirap och cashewnötter uppepå. Man kan också bara pudra dem med lite florsocker om man vill det.

Sååå sååå gott! Tips tips till helgen kanske.

Kram Nina

275
1 kommentar

Ugnsbakad lax med kall citronsås

Halloj och gomorron!

Tänkte kicka igång denna torsdag med att visa vad vi åt igår till middag. Det blev vääääldigt uppskattat, mellan var hemma och åt också och tyckte det var supergott! Älskar när man lyckas! ✨👏🏻🥰 Milo åt blodpudding och jag också, behöver ju få upp järnvärdet och kan säga att det var supergott! Hade nästan glömt hur gott det kan vara med blodpudding.

Den här laxen med fetaost och cocktailtomater blev magiskt god. Laxen blev sådär perfekt tillagad och den salta fetaosten uppepå och den här kalla citron/dillsåsen till gjorde det hela perfekt! 👌🏻 Perfectamente!

Såsen med massor av citron, dill och honung. Mums!

UGNSBAKAD FETAOSTLAX MED KALL CITRONSÅS, 4 port

4 stora laxfiléer (har du mindre laxbitar så gör gärna fler)

3 msk olivolja

150 g fetaost

15 cocktailtomater

Salt & peppar

1 msk färskhackad eller torkad dill

Sås:

2 1/2 dl creme fraiche (den feta, vill du ha lättare så ta en med mindre fetthalt)

3 msk flytande honung

1 citron (all saft)

Salt & peppar

2 tsk färskhackad eller torkad dill

Gör såhär:

1) Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. De ska vara tinade om de är frysta. Salta och peppra laxen. Ringa över olivolja.

2) Dela tomaterna i 2. Lägg dem uppepå fisken. Smula också över fetaosten. Toppa med att ha på dillen. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15 min. Fisken ska vara genomklar, kör den inte för länge bara för då blir den torr.

3) Såsen: Blanda allt i en skål. Rör om och låt stå kallt tills den ska serveras.

Ät med kokt potatis eller ris. Så fantastiskt gott! 🥰😋👏🏻

Se hit!

Kika gärna på dessa härliga recept också:

Briesostbakad torskrygg

Krämig laxpasta

Fiskgratäng med bearnaisesås

Krämig kycklinggryta

Pulled Chicken

 

Här kan du följa mig:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

118
Kommentera

Allt i ett pasta

Hej igen!

Står mitt i matlagningen här men tänkte jag skulle slänga in ett toppenrecept medan maten lagas i ugnen. Det här är världens bästa pastarecept, går galet fort att göra och blir så himla gott!

Allt i ett pasta, 4 port

300 g spaghetti

6 dl vatten

3 msk olivolja

300 g fetaost

1 burk färskost creme bonjour gräslök

1/2 rödlök

Salt & peppar

2 1/2 dl mjölk

Gör såhär:

1) Lägg all pasta i botten på en ugnsfast form. Häll över vatten och olja. Salta och peppra.

2) Lägg i fetaosten, klicka på färskosten. Skala och skiva löken i smala halvmånar. Strö över dessa. Krydda.

3) Sätt ugnen på 200 grader, gärna varmluft. Ställ in i ugnen i ca 20-25 min. Täck gärna formen med folie om det börjar få för mycket färg.

4) Ta ut formen och blanda runt allt. Häll i mjölk och blanda igen. Ät och njut!

Se hit!

One pot pasta

Parmesanfrikadeller

Citronpasta

3 minuters lyxpasta

Bacon & Västerbottenpasta

Här kan du följa mig: 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

148
3 kommentarer

Härligt skönhetstips

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj halloj!

Jag vet att ni är många som älskar skönhetstips, jag älskar sånt också så dom inläggen bara måste man få med här på bloggen. Jag fick höra talas om den här produkten första gången på Therese Lindgrens youtubekanal. Tänkte inte så mycket på det då men något planterades i mig, för nästa gång jag sprang på produkten var jag bara tvungen att köpa den.

Nu har jag testat den ett tag och måste bara säga att det är helt fantastiskt hur den får ansiktet att kännas. Helst nu mitt i vintern, kan också tänka mig att den är toppen på sommaren när ansiktet torkar ur av sol och salta bad.

Lumene Micellar cleansing water HÄR

Jo men visst serru, ALLA pratar om det här vattnet. ”De franska kvinnornas skönhetshemlighet.” Har du missat det så är det inget konstigt för det har inte varit på tapeten så himla länge. Micellära produkter har en speciell rengörande sammansättning. Dessa små små micellära partiklarna som egentligen är nanomolekyler av olja som drar ut smuts, orenheter och makeup rester ur huden, nästan som en magnet. Det är alltså små små mikroskopiska partiklar som dammsuger huden från sånt som inte ska sitta där. Den efterlämnar huden återfuktad och ren och alldeles ljuvligt len och härlig. Du behöver inte ha på vanlig ansiktsvatten efteråt utan bara smörja med din vanliga hudkräm efteråt. Denna innehåller 92% helt rena produkter och är så himla bra. Billig är den också!

Den här använder jag själv på morgonen istället för vanlig tvätt. På vintern blir man extra torr i huden och då försöker jag faktiskt att inte tvätta ansiktet med vatten så ofta. Det räcker på kvällen när man tvättar av sig sminket. Denna är därför perfekt på morgonen, inget vatten som torkar ur utan detta micellära vatten på en bomullsrondell som efterlämnar huden mjuk och len. Älskar den! Kommer nog aldrig sluta med det.

Det var dagens skönhetstips!

Kram Nina

99
Kommentera