Skön helg!

Godmorgon vänner!

Måndagen är här igen, kortvecka dock så alldeles snart har vi helg igen. Dessutom så kommer det underbara vädret till oss denna veckan så gissa om jag är pepp?! Galet pepp! Vi har haft en alldeles fantastisk helg på alla sätt. Tänkte jag skulle dra den i snabba drag.

I Fredags hade jag överraskat Tony med ett bokat bord på Franzens nya brasserie Astoria. Vi är ju båda otroligt matintresserade och älskar ju allt som har med mat att göra. Vi tog en lunch där men såhär i efterhand önskar jag att vi tagit ett kvällsbord. Men det får vi kanske göra längre fram. Jag har filmat en vlogg ifrån det här besöket som jag tänkte lägga upp lite senare. Men så länge kan du få lite bilder på maten.

Bröd med ”brynt smör” smör. Mååååste testa att göra sånt själv, så sjukt jädra gott alltså!

Våra förrätter, en Toast Astoria till Tony och en Caprese till mig med krämig buffelmozzarella. Den var galet god! Missa inte om du äter där. I själva tomaten fanns en fyllning med Valenciamandlar. Tål inte mandlar så bra men smakade lite lite och det var sååå gott med en blandning av basilika. Tomaten var magisk.

Tony valde en Ceasarsallad som görs vid bordet, han tyckte den var fantastiskt god. Tillbehören i form av det svartrökta sidfläsket, majskycklingen m.m. fick man vid sidan av.

Själv tog jag piggvar med japanskt ris med forellrom och beurre blanc. En klassisk smörsås till just fiskrätter. Den var magiskt god! Alltså jätte jättegod!

När jag läste på recensionerna så verkade det vara en del som var besvikna på maten. Det kan jag inte alls förstå, vi var i alla fall jättenöjda. Skulle säga perfektion. I videon sen får du se hur det ser ut på själva stället! Det är sååå coolt där.

Bild från toan på Astoria. Ville visa att jag hade byxor på mig. Ni som följer mig på Instagram vet vad jag pratar om. 😂😂😂

Kvällen på fredagen tillbringades hemma i soffan till Masked Singer.

På lördagen var Milo iväg och lekte med kompis och hade lite farmor o farfarhäng. Svärisarna är nu vaccinerade så där kan vi börja känna oss lite trygga. Milo sa också att han gärna vill tillbringa tid med farmor o farfar, tyckte det var så fint. Stackars alla ungar vad de måste ha saknat eventuella far och morföräldrar under den här pandemin.

Vi passade på att ta lite Stockholmshäng. Tog dock väldigt få bilder och kameran som jag skulle filma med blev kvar hemma. Men det var mysigt att bara vara vi två. Vi strosade runt, och träffade Mellan en snabbis. Träffade lite vänner också. ❤️

En promenad nere i hamnen. Så fint i Sthlm. Jag trivs så himla bra i den staden. Så härligt med allt utbud som finns. Vem vet? Kanske hamnar man där i framtiden? Fast jag vet inte, just nu känner jag mig lite vilsen med vad man vill med framtiden? Kan det vara en kommande 50 årskris man känner? Haha…. 😂

Nu ska jag sätta mig och klippa ihop min vlogg. Sen är det jobb för hela slanten, det är kortvecka och det innebär att det blir dubbelt så mycket jobb för mig om jag ska kunna vara lite ledig med familjen under denna långledighet.

Vi hörs senare!

Kram Nina

45
2 kommentarer

Högrevsbiffar med himmelsk gräddsås

Godmorgon Freeeeedag!

Jag slog upp mina blå vid 06.30, jag har ju helt klart börjat sjusova ju. Drömde massor just innan jag vaknade. Kom ihåg allt så klart men nu är det helt puts väck. Haha.. märkligt det där.

Idag har jag planerat in en liten överraskning för Tony. Han vet ingenting men ska få veta nu på morgonen. Han har varit så överarbetad ett tag nu, han jobbar jämt och nästan varje kväll till sent. Han har varit i sina egna jobbtankar så mycket så jag tänkte att jag skulle fixa något som jag vet att han uppskattar massor och som definitivt får honom på andra tankar. Inget stort så men något jag vet att han uppskattar. Vad kan jag såklart inte berätta nu ifall han hinner läsa bloggen innan vi ska åka. Men som sagt, jag ska vlogga idag så ni kommer få se vad vi ska göra sen såklart.

Tänkte kicka igång dagen här på bloggen med ett middagstips. Ett härligt helgtips som ni kanske kan få lite inspiration ifrån. Jag lagade nämligen Högrevsbiffar här för någon dag sedan och det blev så himmelskt gott. Det måste ni bara testa!

HÖGREVSBIFFAR MED HIMMELSK GRÄDDSÅS, ca 3-4 port

500 g högrevsfärs

2 rivna schalottenlökar

3 msk oxfond

1 msk dijonsenap

2 tsk kinesisk soja

1 ägg

Salt & peppar

Sås:

2 schalottenlökar

3 msk oxfond

2 msk kalvfond

1 1/2 tsk kinesisk soja

Salt & peppar

1 msk honung

1 dl creme fraiche

2 dl grädde

Gör såhär:

1) Blanda köttfärs, rivna schalottenlökarna, oxfond, senap, soja och ägg med salt & peppar i en bunke. Var lite försiktig med saltet då både fond och soja innehåller salt. Blanda runt med en gaffel tills allt är ihopblandat ordentligt.

2) Forma ca 8 biffar. Stek sedan i rikligt med smör. Ca 3 minuter på varje sida. De ska få färg ordentligt. Lägg sedan biffarna på ett fat för att vila.

3) Skrapa ur stekpannan på rester men behåll fettet som är kvar. Jag brukar sila ur fettet och använda det. Hacka schalottenlökarna och ha i dom i stekpannan. Fyll på med mer smör. Låt fräsa så de mjuknar.

4) Ha i oxfond, kalvfond, honung och soja. Salta och peppra försiktigt. Ha sedan i creme fraichen och grädden. Rör runt och låt sedan puttra i ca 5 minuter. Mot slutet lägger du i biffarna så de får puttra med en stund. Servera med kokt eller pressad potatis, gott även med hasselbackspotatis eller klyftpotatis.

Kram Nina 

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

75
Kommentera

Första doften!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Nu när vädret är lite bajskorv… ja men förlåt, min PMS gör att jag irriterar mig så grovt på vädret just nu. Fan, hatar nästan mig själv när jag gör det för det är ju som att dunka sitt eget huvud i en tegelvägg. Bara sååå dumt!!! Men så, nu fick jag ur mig den skiten. Vi fortsätter lite gladare i detta inlägg fr o m nu. Haha! 😂 Ingen positiv och härlig start direkt… ska bättra mig, jag lovar.

Som i de flesta affärer nu så ska man ju dumpa sitt sällskap. Så igår när vi var på Coop för att köpa selleri och hämta ut paket gick Tony in och handlade och jag hämtade ut mitt paket.

Igår hämtade jag ut lite parfym till äldsta och yngsta faktiskt. Jajemensan, det märks att minsting börjar bli en pre-teen. Det börjas att intressera sig mer och mer för kläder och nu lukta gott också.

Som första doft blev det Zlatan Sport FWD. 25% rabatt på massor med dofter just nu, den också. Doftade supergott och sportigt.

Äldstas favvodoft, 1 million privé, tänkte att jag köper en till han nu när han ska flytta till Schweiz om några veckor. Den doftar också supergott! Hörni, kika in på NordicFeel som har kampanj på massor av bästsäljande varumärken. Klicka HÄR så kommer du till allt.

Bild från min story på promenaden i förmiddags. Fick 1000 frågor om det var snö i bakgrunden? Haha…. nej, det var bara asfalten som var väldigt ljus just där. Men är det inte galet, en vecka in i Maj och jag gick med tjocka vantar, mössa, luvor och långkallingar på prommen? Jag minns en 6:e maj när jag satt på en handduk på stranden i bikini.

Aja, det är bara väder. Inget annat! Hörni, ha en fin kväll. Imorgon rockar vi fredag. Då kommer jag göra en vlogg. Ska bli så kul, var så längesen.

Kram Nina

45
Kommentera

Nu ska cancern väck för Erik!

Idag är en stor dag, lyckan jag känner i bröstet vet inga gränser. Just i detta nu sitter min fina vän Erik på Arlanda för att resa till Tyskland och Arkadiakliniken.

Glädjen i hela hans ansikte här alltså, ja det fick mig att gråta när han skickade den här bilden. Eriks härliga leende som jag älskar! ❤️ Han är så otroligt pepp och taggad för den här resan och på att försöka övervinna sin sjukdom. Att få ett långt liv. Det finns inget annat för Erik. Så även om läkarna i Sverige gett honom en dödsdom så ska det gå på annat sätt, så är det bara!

Erik ville att vi skulle visa kvittot på hans betalning till Arkadiakliniken. Så här har ni den…. Erik är en person som absolut inte vill att någon ska tro att det ligger något fuffens bakom detta utan vill vara helt transparent när det kommer till vad pengarna som samlats in används till.

Han skrev också ett litet meddelande till oss som vi skulle dela. Han kommer att skicka mestadels filmer då han har så jobbiga nervskador på händerna av alla cellgifter han fått. Det är svårt att skriva med fingrarna så då är film enklast.

Jag är så oerhört glad så ni anar inte! Tillsammans med bl a er så har vi gjort detta möjligt för Erik! Är det inte helt fantastiskt?! Vi har gett en människa en andra chans i livet. Det är så stort så jag knappt kan förstå det ens.

Det ska bli så spännande att följa Eriks resa och behandling i Tyskland. Jag känner mig så oerhört trygg i att det är just där han är. En av mina bästa vänner har blivit behandlad på samma klinik ju och är ju idag helt cancerfri. Hon är inte ensam, det är många som blivit hjälpta på denna fantastiska klinik. Om du vill hjälpa Erik för eventuellt fler behandlingar så kan du swisha honom på 0723-191219.

Så snälla alla ni, nu skickar vi all energi och styrka vi har till Erik. ❤️ Detta måste gå bra, det SKA gå bra! Heja dig min vän, nu kickar vi sjukdomen åt helskotta!

Kram Nina och alla ni som hjälpt till, TACK! ❤️❤️❤️

107
8 kommentarer

KYCKLINGFÄRSBIFFAR med ost och supergod sås

Hej på er!

Häromdagen lagade Tony mat åt oss och det blev verkligen så himla gott. Tänkte jag skulle ge dig receptet på riktigt goda kycklingfärsbiffar.

KYCKLINGFÄRSBIFFAR med ost och supergod sås

500 kycklingfärs (funkar fint med köttfärs också)

2 schalottenlökar

1 vitlöksklyfta

1 ägg

1/2 röd spetspaprika (funkar med vanlig också)

1 tsk paprikapulver

1/2 msk torkad timjan

50 g riven gruyereost eller parmesan

Salt & peppar

Sås:

3 dl creme fraiche

1 msk honung

2 tsk kinesisk soja

2 tsk torkad timjan

1 vitlöksklyfta

Gör såhär:

1) Skala schalottenlökarna och hacka smått. Hacka paprikan också. Stek i smör tills de mjuknar.

2) Lägg i färsen i en skål, blanda i paprika/lök hacket. Ha också i en pressad vitlöksklyfta, ägget, alla kryddorna och den rivna osten. Blanda och forma biffar.

3) Stek den runt om tills de får lite färg. Lägg sedan i en ugnsfast form.

4) Häll i alla ingredienser till såsen i en skål, blanda runt ordentligt. Häll sedan över biffarna och in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med t ex klyftpotatis.

Kram Nina 

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

43
2 kommentarer

Äntligen!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej raringar!

Vi är redan på onsdag, imorgon är det torsdag och sen kan man ju säga att det är helg igen. Wow – den här veckan alltså. Idag är det riktigt trist väder här. Jag har tänt ljus och tänkte att jag kör mys hela långa dagen istället. Jobbar i mysbyxor och riktigt tjock fluffig tröja här i soffan och försöker ändå njuta av en lugn jobbardag hemma.

Världens skönaste mysbrallor, finns på REA HÄR! Sånt där mjukt t-shirt tyg, skulle kunna leva i dessa.

Tofflor från Steam, supersköna! 😅

Bästa jobboutfit för en urrig dag skulle jag säga. 😅 Gissar att det är såhär jag kommer att se ut för resten av dagen.

Syns inte så bra men har en ny topp på mig, sååå härlig färg. Fanns några få kvar HÄR.

Igår hade jag äntligen dejt med ”Mellan” i storstaden. Passade på att passera Kungsträdgården och alla vackra körsbärsträd. Så glad att jag hann dit innan de släpper alla bladen. Det är verkligen magiskt att stå där!

Kameran är full av liknande bilder, man kan inte ta tillräckligt med bilder på dessa vackra träd. Jag ville typ borra in ansiktet i blommorna, sååå fint är det.

Efter Kungsträdgården åt vi mat på Beirut Café. Det var så mysigt att få hänga med min pojke. Jag saknar honom ibland så det gör ont, men jag vet att han har det toppen i Sthlm och trivs som fisken. När vi umgås nu så gör vi det på ett helt annat sätt, mer intensivt och på en nivå som vi inte gjort tidigare. Antar att vi alla saknar varandra så när vi väl ses så vill man umgås ordentligt och helhjärtat. Någon annan mamma eller pappa som känner igen det här tro?

Hepp, gotta go! Vi hörs sen igen.

Kram Nina

50
7 kommentarer

Helglycka

Hej mina vänner!

Jahapp, då kör vi järnet med en ny vecka och måndag då. Helgen gick snabbt men detta var en helg som går in på 10 listan skulle jag tro. Inget speciellt hände men det var bara mys rakt igenom. Ibland blir allt bara najs utan att man kan förklara varför?

Valborg vet ni ju redan allt om, 1:a maj vaknade jag pigg och alert. Lite mer tröttmössa över min Karl som inte höll sig till alkoholfritt. Han fick sova ut så han skulle vara pigg även på lördagen. Thedde kom hem på förmiddagen så vi snodde med oss honom till Västerås för en burgare på Bra Hak. Vill ni äta galet goda burgare så kan jag varmt rekommendera det stället.

Jag tog en kycklingburgare med glutenfritt bröd. Sååå gott! Brödet var inte torrt och trist som det brukar vara annars utan riktigt härligt och fluffigt. Till det sötpotatisstrips och bönor med vitlök och parmesan. Mums! Vi åt så vi nästan sprack. 😅

Det är riktigt fin inredning på stället också, verkligen min stil. Efter maten bestämde vi oss för en spontan bowling.

En promenad genom Västerås gator, tycker den staden är så himla fin just vid vattnet. Kolla in alla dessa lås som folk satt fast. ❤️ Älskar’t!

Favoritträden denna årstid är ju helt klart körsbärsträden. Magiskt fint. Har inte sett dom i Kungsträdgården än men kanske åker jag dit i veckan. Passa på och träffa Mellan då också. Han är saknad må ni tro. 😢

Det går bättre i bowlingen, det gör det, men jag är fasen svajig alltså. Förr var jag alltid bra på det, nu kanske var tionde gång. Så vinner man ju inte över Tony. 😂 Mitt mission 2021 är att slå honom i en match med bowling i alla fall. Dessvärre så kommer väl Milo snart ifatt, han naggar mig i fotknölarna. Thedde ledde jag över länge men sen kom han igång på slutet och gick om så det bara brassade om det. Haha…. morsan fick inte ordning på nerverna.

Mitt gäng och jag gående genom Västerås gator på väg mot bilen för att åka hem. När jag gick där under körsbärsträden så fick jag en sån lyckokänsla i kroppen. Ni vet ju att jag berättat för er att jag verkligen verkligen försöker hitta de där lyckliga stunderna i allt jag gör. Ok, kanske inte när jag går till tvättstugan hemma och ska lägga rena tvätten i torktumlaren kanske…. så duktig har jag inte blivit än. Haha… Men jag försöker verkligen hitta lycka i det mesta. Sen tänker jag flera ggr per dag hur lyckligt lottad jag är och hur tacksam jag är för det jag har. För mina barn, för Tony, för mitt jobb, för mitt hem, för att jag kan kliva upp på morgonen och inte vara sjuk på något sätt. Att jag ser, att jag hör, att jag kan använda min kropp. Att mina föräldrar finns här…. Ja men det finns tacksamhet att hitta i jädrans mycket i livet alltså. Jag önskar verkligen att du testar….

…. för jag kan ärligt säga att livet förändrats sen jag började med det. På något sätt känns det som jag hamnar i ett skönt flow då. Ett härligt flow som man vill vara i liksom. Sen, självklart, så hamnar jag i svarta avgrundshål med min pms osv. Gud, livet pågår ju hela tiden och med livet så kommer motgångar, ångest och oro med vissa saker. Självklart är mitt liv också piss ibland och jag vill ju bara gråta vissa dagar och tycka så oerhört synd om mig själv. Absolut! Men dom stunderna försöker jag rida mig igenom genom att ge mig själv lite mer tid och vara lite snäll mot mig själv. Andningsövningar är asbra, eller ett varmt bad med plingplong musik. Funkar lika fint i duschen med. Kanske inte boka in sig på så mycket utan kolla favoritserien, ta på sig nattlinnet tidigt en kväll och ligga i sängen innan 8. Nu är jag på väg mot pms perioden igen med allt vad det innebär…. men jag grottar kanske inte ner mig riktigt lika djupt i den längre. ”Kom då, men stannar här gör du fasen inte” tänker jag.

Igår hade vi en hemmadag bara. Vi gjorde smashburgers på högrevsfärs. Galet gott! Så enkelt är det. Ta en rejäl klick med högrevsfärs, smasha till den och så saltar och pepprar du. Sist men inte minst penslar du dom med olivolja och sen på grillen. Oj oj! Så gott så gott med alla härliga hamburgertillbehör som gurka, tomat, dressing, lök, ketchup, senap och ost.

Milo satt och mös med vår utekatt ”Mårten”. Han är här varje dag och kikar till oss. Numera kommer han på morgonen och sen sover han i våra möbler och så går han hem på kvällen. Vet dock inte hur det blir i sommar? Han går nämligen in till oss om dörrens står öppen. Majlis går ju inte ut men det blir lite obehagligt när det kliver in en annan katt hemma och sätter sig och äter ut Majlis matskål. Svårt att inte vara fin med honom för han är så go. Många tipsade att vi skulle spraya vatten på honom igår på min Instagram men jag har fan inte hjärta alltså. 😢

Igår hade Golfrestaurangen här i Enköping anordnat pizzabuffe och en dryck för 195 kr/person. 100 kr av det gick till Eriks insamling. Det var bra fixat i deras enorma uterum som sitter i anknytning till restaurangen. Vi var inte så jättemånga men fint att se att vi var några. Aaaaasgoda pizzor, helt klart bäst i stan kan jag säga. Vi var proppmätta och rullade hemåt sen. Vill du ha riktigt god pizza ska du testa deras. Kika in HÄR för att läsa mer.

I morse var jag ute på min timmas promenad. Så skönt att få se solen då jag visste att den typ försvinner nu under en vecka. Ska ju bli riktigt tråkväder. Men på tisdag nästa vecka, då ska det bli 18 grader och halvklart. Lääääängtar!

Hörni! Sååå kul att ni är så många som börjar följa min Youtube kanal! Har du missat det så får du gärna för det, klicka HÄR och sen klickar du i prenumerera. Det enda du behöver göra för att börja följa är att vara inloggad på Google och sen klicka i prenumerera.

Har blivit så pepp av allt så jag kommer nog börja vlogga (video blogga) innan min serie Niiinis Hjärta kommer ut. Den serien kan du läsa mer om HÄR! Den kommer ju ut i höst och tills dess så kan det ju inte stå tomt där tänker jag. På Onsdag tror jag att jag ska spela in en Vlogg. Kul ju, det var väldigt längesen.

Piuh! Heja dig som orkat läsa ända ner hit. Nu ska jag ta tag i middagsplanerna här hemma. Kanske är vi lata och tar en Foodora, vi får se?

Kram Nina

62
6 kommentarer

Sega Havrerutor

Godmorgon godmorgon!

Söndag redan, som vanligt så swishar helgen förbi i raketfart. Men men, ju fortare tiden det går nu desto snabbare blir det sommar. så kan man ju också tänka, ellerhur?

Jag tänkte kicka igång denna Söndag med ett baktips. En kaka som blev så vansinnigt god så det är inte klokt åt det. Perfektion av kaka skulle jag säga, Tony…. som alltid är min försökskanin när det kommer till att testa min bakverk och min matlagning satt med stängda ögon och bara hummade efter första tuggan. ”Magisk” utbrast han sen!

Hittade receptet på Allt om Mat men har mixtrat om det lite efter eget tycke. 👌🏻👏🏻🤤🥰

SEGA HAVRERUTOR

2,5 dl vetemjöl

2,5 dl strösocker

5 dl havregryn

1/2 msk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

2 tsk kardemumma (kan uteslutas)

125 g smör

3 msk sirap

2 ägg

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 175 grader. Häll i mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, (kardemumma) och havregryn i en bunke.

2) Smält smöret, häll i det tillsammans med sirapen och äggen i havregrynsblandningen. Blanda ihop till en riktigt kladdig smet.

3) Fördela ut smeten i en bakplåtpappersklädd ugnsfast form på ca 20×30 cm. Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 20 -25 min. Den ska få lite färg uppepå.

4) Skär kakan i rutor när den svalnat lite. Ät och njut allt vad du orkar!

Nu ska jag jobba undan lite här en stund, sen ska jag lura med mig karln på en promenix. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

303
14 kommentarer

Mysig Valborg

Godmorgon 1:a maj!

Vilken konstig morgon. Jag var vaken från 5 först och tänkte att nu kommer jag ju vakna. Somnade om och vaknade halv 8. Hela dagen har ju gått! Haha…. Det är bara en morgonpigg människa som sover till halv 8 som kan säga så.

Har startat dagen med ännu en fuktmask, skrev ju om den i det här inlägget. Älskar den! Suuuuupermycket fukt som trollar till huden på en gång. 39 spänn tror jag den kostar. Ska sitta på medan jag skriver det här inlägget.

Vi hade sååå mysig kväll igår jag och Tony. Milo for iväg med några kompisar så vi satt för oss själva vid matbordet. Vi lyssnade på favoritlåtar och så satt vi och pratade om gamla minnen. Minnen från när vi träffades och hur den första tiden var. Blev typ gaaaaalet förälskad i honom igår igen efter vi satt och mindes tillsammans. Ett hett tips ifall ni vill tända en ny glöd för en stund. Efter snart 18 år tillsammans blir ju kärleken djup och stark, den första förälskelsen man kände de där första 6 månaderna, ni vet när man har sex högt och lågt och inte behöver äta eller sova för man är så förälskad. Haha, Fifasen så härlig den perioden var alltså. Jag kunde ju inte få nog av karlsloken. Men i alla fall, den förälskelsen byts ju ut till en djup kärlek sen.

Hörde förresten av Doktor Mikael på TV4 att det tydligen är fysiskt omöjligt att hålla sig så förälskad i mer än 6 månader. Då är det något i kroppen som avtar som gör att den där ”smäll-förälskelsen” mattas av. Kanske är tur det, man kanske skulle dött av utmattning och svält annars? 😂

Men att sitta och minnas sådär tillsammans – wow, så underbart och härligt. Det kom fram saker som jag inte ens visste från vår första tid tillsammans, åh! 🥰❤️ Testa det om ni inte gjort det. Är fortfarande förälskad idag ju, så häftig känsla. Kan typ inte sluta titta på honom när han ligger här bredvid och sover. 🥰🥰🥰

Drack det här bubblet igår, ett alkoholfritt bubbel som var svingott. Smakar absolut inte saft eller sött utan känns som ett torrt gott bubbel. Kan verkligen rekommenderas. Jag köpte det på Systembolaget och det kostade 94 kr tror jag det var. Jag drack upp hela flarran. Haha… hade ju inte suttit här och trallat som jag gör nu om det hade varit en vanlig flaska med alkohol i. Då hade jag haft fetångest och kippat efter luft typ. 🙈😂

Kanske inte den bästa matbilden jag tagit…. haha, förlåt men var alldeles för hungrig när det var dags att äta igår. Här är i alla fall min grillade kyckling med min gourmetsås och strips. Marinaden till kycklingen blev sååååå god, den godaste marinaden jag någonsin gjort tror jag.

Hade i 3 kycklingfileer i en bunke. På med ca 1/2 dl olivolja, 2 msk japansk soja, salt, peppar, 3 msk coconut aminos (finns HÄR, sååå goood smaksättare i marinader och grytor), 1 msk balsamico och pressa i lite lime också. Galet gott!

Nu har det blivit dags att plocka av masken. Vill önska dig en fin 1:a maj. Själva vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på idag, Milo skulle haft match, men sent igår kväll fick vi veta att restriktionerna ändrats och så som ledarna tolkat det så betyder det att man inte får möta andra lag. Trist såklart, Milo hade sååå sett fram emot det. 😢 Men vi får göra det bästa av den här dagen i alla fall. Solen skiner ju, tror jag ska sparka upp gubben nu som fortfarande sover så får vi ge oss ut på dagens promenad.

Senare ska jag berätta om Erik, en stor tung Sten lättade från mitt bröst igår nämligen.

Kram Nina

53
3 kommentarer

Happy Valborg

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Jeansklänning HÄR // jeans HÄR //

Nu sitter vi och tar ett glas på altanen, solen värmer fortfarande så vi njuter för fullt. Snart är maten klar. Jäääääääklar vilket drag det var i grillen hörni. Haha….. Tony var i chock ute på altanen.

Nu ska vi äta. Det blev en enkel middag. Tony ska äta ryggbiff och jag kyckling. Till det har jag gjort min gourmetsås och så gjorde vi strips i ugnen, det var nog 100 år sedan.

Ville bara önska er en mysig valborg. Hoppas ni får en fin kväll. Nu kan våren och sommaren komma!

Kram Nina

33
2 kommentarer