Nu släpps nästa klänning!

I samarbete med Love Forever och min nya klädkollektion.

Launchday för en av mina nya klänningar från min kollektion tillsammans med Love Forever! 👏🏻🦋👌🏻🦋 Nu är klänningen släppt så nu är det fritt fram att beställa. Den här klänningen är så snygg så den är ”to die for” enligt mig. Man lyser verkligen när man har den på sig, älskar älskar älskar! Att ha en (eller fler, det får vi se) leo-klänningar i min kollektion var ett måste. Jag älskar leo och har faktiskt alltid gjort, ända sen jag var liten faktiskt. Så en Leo-klänning var såklart ett måste.

Så, här har ni nu min andra klänning i kollektionen ”Nina”.

Du hittar den HÄR!

En helt underbar omlottklänning i viscose som faller sååå himla fint och är så behagligt att ha på sig. Jag älskar verkligen det tunna materialet som andas. Älskar ärmarna som är sådär härligt puffiga och så knyter jag den på ett speciellt sätt för att få den där perfekta draperingen och att den sitter supersnyggt över bysten. Kommer att visa er knytningen, har t.o.m video på det som jag visade i samband med när vi släppte den förra klänningen. Har man lite mage t ex så ligger det fint över lilla magen också med den snygga draperingen som blir.

Hoppas ni ska gilla den här klänningen lika mycket som jag! 🦋🦋🦋 Ska ta på mig den idag, dagen till ära. Skulle kunna ha den på mig varendaste dag faktiskt. Älskar den!

Kram Nina

74
9 kommentarer

Är jag gravid?

Halloj!

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes, reklam för min vän Emelie och Me and my Boo Boo.

Har precis landat i soffan, ligger här och får fotpill medan jag skriver till dig. Idag jobbade vi först hela dagen, Milo var less. Inga kompisar hemma och han ville bara gööööööra något. Säga vad man vill om sommarlovet men shit vad stress det kan bli av det också. Jag tjatar stenhårt om att man måste kunna ha tråkigt ibland också, annat uppskattar man ju aldrig de riktigt roliga dagarna. På eftermiddagen packade vi i alla fall ihop oss och åkte till stranden.

Svettiga, lite sega i huvudet och laddade för att få lite svalka. Ja alla utom jag då. Jag pms:ar, eller så klimakteriar jag, min mens är 4 dagar sen. Kändes inte som jag hade någon ägglossningen den här månaden så kanske är det nu den där mensen försvinner? Eller så håller den bara på att förklimakteriestrular lite. Känner bara att gaaaaaaah, jag vill ha min mens nu för sen kan jag börja bli normal igen. Eller är det detta som är klimakteriet sen, en enda världsalång pms. Oh my god, giv mig styrka!

Måste måste måste boka tid på Her Care, får liksom inte tummen ur bara. Efter semestrarna är det jag som tar tag i den här saken. Behöver veta hur jag ligger till, sen balansera upp så som jag gjorde för några år sedan. Fasen vad bra jag mådde utav det.

Haha, det är inte längre…… ”Åh hjälp, tänk om jag är gravid” type of thing. Nu är det mer ”Klimakteriet comi’n at ya!” Eller nä, inte fasen kan man väl vara gravid nu? Det måste ju vara nästintill en omöjlighet i min ålder. Jag vet ju att det händer men det måste ju vara svinsvårt att få till va? Säg att det är det…. Usch, jag har ju mått lite illa idag. Eeeh, nej nej nej nej…det är min mage, jag kan må lite illa ibland när jag inte skött mig. Så, nu utesluter vi det! 😅 Snacka om att hjärnan kan dra iväg med en alltså.

Solen gassade från klarblå himmel idag i alla fall. Det var inte belamrat med folk utan många hade nog redan farit hem och tagit fredag.

Fikakorgen var packad också. Milos absoluta favoriter är pågens gifflar, alltså han skulle lätt kunna äta 3 påsar om jag inte stoppade, haha! Tonys favoriter Pågens vaniljkrämsbullar. Idsg doftade jag läääänge på en. Jag åt gluten igår och känner av det idag så jag kunde bara inte äta en, även om snålvattnet rann i munnen. Just nu är jag sugen på allt, skulle vilja bada i choklad och doppa huvudet i dill & gräslökschips samtidigt som jag plockade ostbågsbollar från fingrarna och drack pepsi max. Oh my god! 🤤🤤🤤

Klänning HÄR (just nu halva priset, världens skönaste klänning verkligen. Använder den väldigt mycket. Den var för lång men jag klippte helt sonika av den bara. Så bra tyg för det repar inte upp sig alls.

Idag kom mitt paket från Me and my Boo Boo. Detta är min nya Fotlänk/Armband, du hittar den HÄR. Den är nog tänkt som armband men jag har den som fotlänk. Guldhjärtana som ni ser i den är i 24 karats guldplättering. Det är rosa opalstenar i den här länken. Opal sägs ge hopp och förtröstan och är en sten för hjärtat, den sägs hjälpa till att få kontakt med sina känslor och få inre frid. Så fint! 💞 Imorgon ska jag visa mer av det jag beställde.

Nu ska jag ta kväll, hoppas att du haft en fin fredag.

Kram Nina

46
3 kommentarer

Launchday tomorrow

Klockan 09.00 imorgon Lördag släpps nästa plagg! Stay tuned….. kl 09.00 kommer det ligga ett blogginlägg uppe här med mitt nya plagg! Så spänd på vad ni ska tycka?

Kram Nina 🦋🦋🦋

40
2 kommentarer

Vi testade Scarpetta by Ingrosso

Åh! Idag hade vi äntligen bord på Scarpetta by Ingrosso. Som vi har längtat. Vi har testat La Perla och älskade maten där, och inte minst inredningen. Åsa är helt galet duktig på inredning, allt hon tar i förvandlas till fantastisk stil. Så med La Perla i bagaget begav vi oss iväg i eftermiddags. Milo var extra taggad för den Pasta Carbonaran som han fick avnjuta på La Perla pratar han fortfarande om. Det var det godaste han ätit i hela sitt liv sa han. Man bara; Okej, och här sliter en annan i köket till man blir blå liksom. Haha. Tacksamt att vara morsa ibland säger jag.

Restaurangen inuti var verkligen så häftigt, det känns inte som att man kliver in på en restaurang i Sverige. Man kliver in i något som känns så annorlunda och så häftigt.

Hur mycket älskar man inte restauranger som lägger ned lite energi på sina toaletter. Jo men på riktigt!!! Min erfarenhet är att alla restauranger som har fina toaletter är bra.

Blev kär i allt. Handfaten, tapeten (vill haaaaa), de små servetterna i guldkorgen ovanför handfatet, lampan i taket…. Ja men allt! 👌🏻👏🏻🦋 ÄLSK!

Kolla bara de mysiga kuddarna på varje stol! Hur härligt att sitta där!?

Mina fina! ❤️ Vi satt på uteserveringen. Så fint fixat och alldeles kavlugnt, massor med folk som gick förbi på Drottninggatan men man satt sådär ombonat och mysigt där så man märkte liksom inte av det.

Vi tog TRE SCALINI och bondbröd till förrätt. Oh my god vad gott! Brödet och röran, alltså mums. Den lufttorkade skinkan smälte i munnen. Bruscettan var ljuvlig. Ja men allt! 🤤🤤🤤

Varmrätt blev det Carbonara de Lisso till Milo, han var lyrisk och sa nog 15 ggr att det var gott. Sedanini alla nduja tog jag, en oxfilépasta som smakade sååå gott. Fyllig, mustig och köttet var mört. Ravioli non complicato tog Tony. En ricotta och spenatfylld, med skirat smör och massa götta. Så god också, jag smakade. Den smälte i munnen.

Eftersom vi nästan åt så vi sprack så beslutade vi oss för att dela på efterrätterna. Milo valde en friterad nutellapirog, vi tog en Chocolate chip cookie som var mjuk och varm. Serverades med vaniljglass och kolasås. Alltsååååå…… nej men gud, det var så gott så vi smällde av. Ångrade att vi ändå inte tog en varsin, jag hade lätt hittat ett hörn till i magen. Milo, ja hans ögon snurrade nästan i huvudet av hans efterrätt. 😂😂😂

Kan verkligen rekommendera Scarpetta, ska du till Sthlm eller kanske rent av bor där och inte testat, gör det!

Nu börjar jag bli trött, så nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig.

Natti natti!

Kram Nina

69
5 kommentarer

Frasiga smördegsknyten med hallon och vit choklad

Reklam för min bakbok ”Baka på 30 minuter.”

Dags för ett väldans gott recept igen hörni. Detta bjöd jag mina föräldrar på när dom var här för några dagar sen. Såååå himla goda när dom är alldeles nygjorda. Frasiga och alldeles underbara. Perfekta små sommarbakelser som man svänger ihop på nolltid.

Frasiga smördegsknyten med hallon och vit choklad, ca 9 st

1 rulle smördeg

Ca 2,5 dl hallon

100 g vit choklad

1 ägg

Florsocker

Gör såhär:

1) Skär (jag brukar köra med pizzaslizer) smördegsplattan i 9 delar.

2) Ha på hallon och bitar av vit choklad på varje bit. Ta sedan hörnen på smördegen och sätt ihop dem över hallonen och chokladen. Knip åt lite med fingrarna.

3) Pensla alla med lite uppvispat ägg.

4) Skjuts in i ugnen på 225 grader, över och undervärme. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 min eller tills de fått fin färg.

5) Pudra med florsocker. Servera varma med vaniljglass.

Tips: Finhacka lite extra vit choklad och strö på det direkt efter de kommer ut ur ugnen.

Detta recept och många fler hittar du i min bakbok: ”Baka på 30 minuter.” En härlig bok där du hittar lättbakade recept på småkakor, muggkaka, bullar, smördeg, mjuka kakor, pajer och matbröd. Du hittar den HÄR!

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

31
Kommentera

Saftig rabarberkaka med maräng

Igår bakade jag en riktig höjdarkaka. Vill du briljera med en riktigt god kaka ska du helt klart skryta med den här saftiga rabarberkakan med maräng. Jag lovar att ALLA kommer humma av välbehag när de äter den. En varning bara, den är FÖR god. Man vill inte sluta äta….

I botten en saftig kaka som bara smälter i munnen. Mellanlagret är en härlig rabarberblandning som har så otroligt härliga smaker. Jag kallar den för en rabarberkompott. Uppepå en söt och len maräng.

SAFTIG RABERBERKAKA MED MARÄNG

Missa inte detta supergoda recept: Rabarberpaj med brynt smör

UGN: 200 grader

100 g mjukt smör

2 dl strösocker

4 äggulor

5 dl vetemjöl

2 tsk vaniljsocker

2½ tsk bakpulver

2,25 dl mjölk

Rabarberkompott

1 stor rabarberstång eller 3 små

1/2 dl råsocker

3 msk vaniljsocker

50 smör

Marängtäcke

4 äggvitor

2½ dl strösocker

Gör såhär

1) Vispa samman smör och socker. Tillsätt sedan gulorna, ett i taget, vispa under tiden.

2) Blanda mjölet med vaniljsocker och bakpulver. Rör ner det i äggsmeten, växla detta med mjölken. Blanda sedan samman till en slät smetmed slickepott.

3) Häll smeten i en långpanna, ca 25×40 cm, med bakpapper. Grädda i mitten av ugnen, ca 20 min.

4) Rabarberkompott: Skala och skiva rabarberna. Lägg i smör i en kastrull. Lägg i rabarberna, häll också i socker och vaniljsocker. Låt puttra i ett par minuter på svag värme.

5) Marängtäcke: Använd vitorna som blev över efter äggulorna. Vispa vitorna tills de börjar skumma. Häll i socker, lite i taget, under fortsatt vispning. Vispa sedan till att det börjar bli blankt och toppigt.

6) Fördela rabarberkompotten över kakan direkt när den tagits ur ugnen. Bred på marängen över.

7) Grädda i mitten av ugnen i 7–10 min eller tills marängen fått fin färg.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

105
13 kommentarer

Ni är härligt galna!

Godmorgon vänner!

Innehåller reklam av min klädkollektion tillsammans med Love Forever.

Men halllåååå! Ni har snart köpt upp alla klänningar, hur kuuuul?!?! Hur härligt galna är ni? Vad glad jag blir att den togs emot så väl, så himla himla kul. Det finns några kvar i alla storlekar fick jag precis veta, du hittar den HÄR!

Innan jag ger mig ut på morgonens promenad tänkte jag skriva till dig. Vi är på dag 25 i min utmaning ”promenera i 30 dagar”. Det är 5 dagar kvar. Efter det tänkte jag dra igång en ny utmaning. För mig är det så bra med en utmaning för det får igång mig, det drar igång mig de dagar det känns trögt. För trögt känns det, tro mig. Som idag! Min pollenallergi är galen just nu, nysattacker och kläggiga ögon. Sen hatar jag tröttheten, det är som man har sockervadd i huvudet. Så svårt att motivera sig till nånting alls. Well well, det finns så mycket värre saker, det är som sagt var bara att klä på sig och ge sig av, det är inte svårare än så.

Igår var en flängdag. Vi hann med både Örebro och Sthlm igår. Jag var upp till Bonnierförlagen och signerade några fler böcker och sen gick jag och Milo och åt en sen lunch på villa Godthem.

De små fåglarna där var helt till sig i trasorna. Så tama så dom gick precis vid våra fötter. Gulligt med de små, vidrigt med de stora skatorna, kråkorna och fiskmåsarna. Haha!

Nu ska jag klä på mig och ge mig av. Vi hörs snart igen. Har ett jättegott och smidigt recept till dig. Perfekt till helgen.

Kram Nina

41
2 kommentarer

Rostad färskpotatis med västerbottenost och dillolja, en god kycklingmarinad också

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart Åh vad roligt att så många beställt klänningen redan (läs mer i detta inlägg), så himla kul att ni gillade den så mycket. Ni verkar gillar den lika mycket som jag, längtar bara till nästa tillfälle jag får ha på mig den. Ser du mig väldigt ofta i den så får du stå ut bara…. Haha! 🖤🧡

Fick 1000 frågor på instagram om maten vi åt häromkvällen. Tänkte att jag ju måste ge dig receptet på allt för det var verkligen sååååå smarrigt.

Världens godaste kycklingmarinad och rostad färskpotatis med dillolja och västerbottenost, 4 port

4 stora kycklingfileer

2 pressade vitlöksklyftor

1/2 dl olivolja

2 msk kalvfond

4 msk coconut aminos (har du inte det så kan du blanda 2 msk vanlig soja med 2 msk honung)

2 msk soja (4 msk om du inte använder coconut aminos)

2 tsk krämig balsamvinäger

2 1/2 tsk torkad timjan

2 tsk paprikapulver

Salt & peppar

Potatis:

1 kg färsk potatis

2 vitlöksklyftor

1 dl hackad dill

1 1/2 dl olivolja

Salt

2 dl riven västerbottenost

Gör såhär:

1) Börja med marinaden. Blanda ihop allt, lägg i de färska kycklingfiléerna och låt gärna stå någon timma. Räcker annars att bara blanda runt om du inte har tiden. Grilla sedan kycklingen eller så ugnsbakat du den med marinaden om du inte vill grilla.

2) Tvätta potatisen noga. Lägg på en stor ugnsplåt. Ta sedan 1/2 dl olja och pressa i en vitlöksklyfta i den, salta och peppra också. Blanda runt potatisen med oljan ordentligt. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 50-55 minuter eller tills potatisen är mjuk inuti. Ett bra tips är att sticka lite hål i potatisen med en gaffel innan den ska in i ugnen.

3) Pressa i vitlökarna i en bunke, häll på resten av oljan. Hacka dillen smått smått, ha i den. Salta. Lätt är också att lägga allt i en matberedare och blanda runt.

4) Ta ut potatisen ur ugnen, lägg den i en skål. Häll på dilloljan och den rivna västerbottenosten, blanda runt och servera!

Vi åt detta med lite olika såser och en grönsallad. Såååå såååå gott!

Måste bara tipsa dig om detta grovkorniga salt som jag ALLTID köper. Detta häller jag i kryddkvarnen och saltar alltid allt med detta. Himalayasalt är ju mycket nyttigare salt att använda så tips tips! Finns HÄR.

Nu när jag ändå tipsar om Matsmart så vill jag verkligen tipsa om detta kaffe. Alla jag bjudit den på har varit helt lyriska, tycker att det är sååå gott. Du MÅSTE testa! Finns HÄR!

Den här chokladen är också sååå god! Nu har jag bara mörk kvar men vi har haft alla sorter hemma. Den mörka finns HÄR. Säljs i 5 pack för superbra pris nu. Sen finns det även i smakerna Caramel Brownie, karamell & kakfyllning, rostade hasselnötter, vaniljkräm & kakaokexbitar och några fler. Så smarrigt så det är inte klokt! Kolla in all choklad HÄR.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

134
2 kommentarer

Pastagratäng med bacon

Pastagratäng

Ja men kan det bli enklare eller godare? Jag vettitusan alltså. Det blir alltid gott, det räcker till många, det är gott i matlådan och alla brukar tycka om det. Så detta är en riktigt höjdarätt om du frågar mig.

Pastagratäng med bacon 6-8 p

500 g pasta (här är det pennepasta)

2 msk olivolja

500 g bacon

1 lök

2 vitlöksklyftor

400 g krossade tomater

1 msk dijonsenap

1/2 dl chilisås

150 g spenatblad

250 g ricotta

1 dl riven parmesan

4 dl riven smakrik ost (t ex prästost)

Salt & peppar

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 180 grader.

2) Koka pastan enligt anvisningarna, låt den gärna vara lite lite al dente, alltså koka den ca 1-2 minuter mindre än vad som sägs.

3) Klipp eller skär baconen i strimlor, stek i lite lite olja (du behöver inte ha i olja alls om du inte vill) tills de börjar bli lite lite knapriga. Lägg på hushållspapper.

4) Häll i resten av oljan och hacka löken och pressa vitlöken i pannan. Stek på medelvärme i 2-3 minuter under omröring. Häll i de krossade tomaterna. Ha också i baconen. Klicka i dijonsenapen och chilisåsen. Salta och peppra (var dock försiktig med saltet då baconen är så sakta). Låt puttra på medelvärme i ca 10-15 min. Rör om då och då. Om det blir för torrt, ha i lite vatten. Mot slutet har du i spenatbladen och rör om tills de mjuknat. Ställ åt sidan.

5) Ha i ricotta, halva parmesanen och 2 dl av den rivna osten i en skål. Rör om.

6) Ha sedan i pastan i oströran och rör om. Sist så har du i baconröran och rör om allt.

7) Häll i allt i en ugnssäker form, häll på resterande ost uppepå, ställ i ugnen i ca 20-30 min. Riv på lite mera parmesan och servera med en god grönsallad.

Gilla gärna receptet genom att klicka i hjärtat till höger under bilden, då blir jag glad! 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

33
Kommentera

Min klänningskollektion

I samarbete med Love Forever

Godmorgon fina ni!

Idag är det launching-day som proffsen brukar säga. Haha…jag är verkligen inget proffs men wow vad kul detta är.

Jag har tillsammans med Love Forever tagit fram en kollektion. Idag visar jag er min första klänning i kollektionen. Åh jag bara älskar den här klänningen alltså. Den är exakt så som jag vill ha den. Superfin i modellen, en omlott som jag bara älskar. Tyget är sådär tunt och faller supersnyggt på kroppen, dessutom så andas det. Sen bara älskar jag printet, min ”Happy dress” skulle man nästan kunna kalla den för den gör mig glad!

Du hittar denna ljuvlighet HÄR!

Åh detta ska bli så himla spännande och kul. Terece på Love Forever är så himla duktig på detta, en riktig guru inom kläder och mode. Hon har varit i branschen länge länge, så jag känner verkligen att jag har att göra med riktiga proffs.

Så kul att äntligen vara igång!

Kram Nina

66
7 kommentarer