Då kör vi ny vecka och ny veckomatsedel igen. En veckomeny att kopiera rakt av eller varför inte en veckomeny att hämta inspiration ifrån till veckans matlagning. Är det inte denna veckan som räknas som årets fattigaste vecka, veckan innan löning. Så därför tänkte jag att denna veckan äter vi ”billigt” och gott! En veckomatsedel med billiga rätter som inte tar alltför lång tid att laga och så smakar det dessutom gott, vad kan man begära av årets fattigaste vecka tänker jag. Vill man vara sparsam i veckorna framöver så kan den veckan vara bra att ta till också. Senare idag bjuder jag på ett inlägg med hur du kan hålla nere matkostnaderna. Men nu till denna veckas veckomeny, varsågod här har du denna veckas veckomatsedel.
En busenkel och god rätt som jag lagade av Denniskorv. Du kan givetvis laga den av vad som helst för korv, det var det jag hade hemma. Blev hur gott som helst, minsting åt så han sprack nästan. Haha…
Det händer titt som tätt att vi äter varma mackor till middag. Helst när vi inhandlade den perfekta smörgåsgrillen (har länkat till den i receptet ovan). Så enkelt och så vansinnigt gott.
Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
Missa inte TIKTOK(<länk till TikToksidan). Ganska ny på TikTok men det är roligt, häng med vetja.
Finns också på YouTube (<länk till YouTube). Planen är att komma igång på allvar även där.
Häromdagen åt vi så himla gott, det var kycklingfärsbiffar med krämig pasta och till det en härlig grönsallad med bladspenat, rödlök, fetaost, tomat, gurka, sugarsnaps och en snabbdressing jag brukar göra. En senaps & honungdressing (<klicka), passar väldigt bra till. De här kycklingfärsbiffarna är så enkla att svänga ihop och det blir riktigt gott, helst med den krämiga pastan. Nästan så jag får lite craving på det här emellanåt. Vill du äta riktigt gott idag söndag så kan jag varmt tipsa om dessa kycklingfärsbiffar med krämig pasta.
Jag toppade den med hackad persilja när jag hade gojsat ihop allt. Du kan byta den mot någon annan ört du gillar om du vill. Min tonåring lyckades stjäla några biffar innan jag fotade, haha…. Så egentligen är det fler i receptet.
Lägg färsen i en bunke, pressa i vitlök, knäck i ägget och ha i fond, balsamvinäger och alla kryddor. Rör om till en smet.
Ta ut biffar och stek dem i smör. Tips, vill du testa hur färsen smakar först så ta ut en liten liten bit av den och stek och smaka. Stek biffarna på medelvärme i ca 4-5 min på varje sida, biffarna ska vara helt genomstekta. Ställ undan dem.
Koka pasta enligt anvisningarna.
Ta samma stekpanna som du stekte kycklingfärsbiffarna i. Häll i creme fraiche, grädde, kalvfond, soja, balsamvinäger, honung och kryddor. Rör runt och låt koka upp.
Häll av pastavattnet men spar ca 1 dl. Häll i pastan i såsen, rör runt. Vill du ha mer krämighet så häll i pastavattnet, låt värmas upp. Ha sedan i biffarna och strö på lite hackad persilja.
Här kommer recept på världens godaste morotsbröd i långpanna. Det här morotsbrödet blir så saftigt och smakar så himla gott så detta får du bara inte missa att baka. Perfekt att dela upp detta morotsbröd i fyrkanter och frysa in, bara ta fram det antal du önskar när det ska njutas av ett riktigt gott bröd.
Det här morotsbrödet får en så himla fin färg också. Man blir typ glad att av att se det. Det blir alltid väldigt fluffigt och gott och hela familjen älskar det här brödet.
5 dl vatten 50 g jäst 0.5 dl rapsolja 200 g finrivna morötter (ca 2,5 dl finrivna) 2 tsk salt 2 msk honung 2 dl havregryn 13 dl vetemjöl
Gör såhär:
1. Värm vattnet till 37°(fingervarmt). Smula sönder jästen i en bunke (din köksmaskin t ex) och rör ut den med lite av degspadet.
3. Tillsätt resten av degspadet, olja, morötter, salt, havregryn, honung och nästan allt mjöl. Spara lite mjöl till utbakningen. Arbeta kraftigt ihop till en deg. När degen nästintill börjar släppa kanterna så är den färdig (obs: viktigt för att brödet ska bli perfekt).
4. Jäs den övertäckt med plastfilm eller handduk i ca 45 minuter.
5. Ta upp degen och platta ut den i en långpanna (ca 30 x 40 cm), smord eller med bakplåtspapper. Jag använde bakplåtspapper.
6. Efter att du plattat ut den på en plåt så tar du en pizzaslicer, bakskrapa eller en kniv och skär igenom till önskat antal fyrkanter.
7. Pudra på lite vetemjöl uppepå och låt sedan jäsa under bakduk i ca 30 minuter.
8. Grädda i 225 grader i mitten av ugnen i 20-25 minuter. Ta ut brödet ur långpannan och låt det svalna på galler under bakduk.
Ät och njut detta bröd till smör, någon smakrik ost och grönsaker. Låt det gärna vara lite varmt när du äter det. Det är himmelskt gott kan jag lova. Tony gav den 5 av 5 ”Tonys”. 🙂 Det godaste brödet jag bakat enligt honom.
Mocktail – eller alkoholfri drink. Coconut virgin Margarita ska du lägga på minnet. Vilken drink! Och helt ärligt så svårt att fatta att de inte är alkohol i den. Coconut virgin Margarita smakar vuxet, syrligt, asgott och så fräscht så den här drinken bara måste du göra! Jag blev jätteförvånad över hur jag hade svårt att fatta att den var alkoholfri, just JÄRN som jag använt mig av i den här drinken har så mycket i sig som påminner om vanlig alkohol, ja förutom alkoholen då som ger ruset, ångesten och baksmällan. Haha…. Testa coconut virgin Margarita, jag lovar dig att du också kommer bli förvånad.
Det har kanske inte undgått någon att mocktails, eller alkoholfria alternativ ökar. Carlsbergs Alkoholfria öl slog sitt eget rekord 2023 (uträkning för 2024 finns inte ännu) med en försäljning på drygt 9 miljoner liter alkoholfri öl i dagligvaruhandeln, en ökning med över 800 000 liter. Alkoholfritt på Systembolaget har ökat med nästan 800% sedan 2000. Alkoholfritt vin ökar markant i hela världen, ökar stadigt med ca 12% per år. År 2030 förväntas världen sälja alkoholfritt vin för 30 miljarder. Helt fantastiskt ju, detta gör att det ställs högre krav på dom som levererar alkoholfria alternativ. Och om jag säger såhär, det är fantastiskt det som hänt bara de sista 5 åren när det gäller utbudet av alkoholfria alternativ. Vill man dricka alkoholfritt idag så behöver man inte dricka pepsi max, man kan stå där med ett härligt glas bubbel som alla andra, och man kan ha en härlig mocktail i sin hand och man kan också läska sig med en härlig kall öl som faktiskt smakar gott! Något som jag kommer göra här på bloggen är att att bjuda dig på mer alkoholfria alternativ. Självklart kan du byta ut det alkoholfria alternativet till en alkohol variant, men jag personligen brinner stort för att hitta goda alkoholfria alternativ som smakar vuxet och gott. Här ska du nu få recept på denna goding!
Järn kan du köpa HÄR. Innehåller källvatten, dill, kummin, fänkål, anis och lite hetta med chili, citron & Ingefära. Magiskt bra är den, vill du ha ett alkoholfritt alternativ till sprit så tipsar jag om denna. I April -2023 vann JÄRN Guld i Global Spirit Awards i London i kategorin alkoholfritt, det säger väl en del.
Glasen brukar ni alltid fråga efter, dessa glas hittar du HÄR.
Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna tills de fått lite färg. Riv limezesten. Blanda sedan allt tillsammans med flingsaltet.
Ha i JÄRN (eller alkohol), limejuice, citronjuice, apelsinjuice, kokosmjölk, lönnsirap och is i en drinkshaker (kommer tips på det längre ned).
Skaka tills att shakern blir immig på utsidan.
Sila ned i 2 glas. Dekorera med limeskiva och myntablad.
HÄR har du en prisvärd (kom ihåg att du dessutom kan använda min rabattkod: NIIINISJAN24 så får du 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta)
HÄR har du ett cocktailmått också som kan vara väldigt bra att ha när man jobbar med drinkar. Ett måste skulle jag säga så man håller koll på måtten.
Moddlare (<klicka) är också en sån bra och ha grej när man gör drinkar. Till min världens godaste gindrink (<klicka för recept) t ex så måste man ha en moddlare.
Vinkylare (<klicka) fanns även i samma stil som de andra drinkprylarna. Det tyckte jag var snyggt! Glöm inte rabattkoden om du handlar.
Följ mina sidor:
• Facebooksida – följs av över 360 000 personer, otroligt!!! Dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
•Instagram – följs av över 100 000. Aktiv dagligen i storys, där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
• TikTok– följs av lite över 4000. Har precis kommit igång med den, TikTok är kul!
•Youtubekanal– Där finns och kommer finnas fler matlagnings/bakningsvideos.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gillar du detta recept blir jag glad om du gillar det på tummen längst ned.
Det var längesen, ja alldeles för längesen ska jag säga så idag kände jag att det var hög tid för FREDAGSLISTAN. Hoppas att du vaknat upp till en fin dag, det blir ljusare och ljusare. Igår gick inte solen ned förrän vid 16 tiden här. Älskar att det är på väg åt rätt håll. Redan i mars kommer det vända vet ni, då när dagarna blir längre och ljuset får ta plats. Vårdagsjämning sker den 20:e mars kl 10.01. När dag & natt är lika långa, sen blir dagarna (ljuset) längre och längre. Iiiiih, pirr hörni.
Humör idag
Vad tusan, det ÄR ju deppigt såhär års alltså. Inte mycket som händer, livet liksom tuggar på. Man sitter och kurar hemma och mörkret sveper in en som ett mörkt täcke. Jag längtar till våren så jag nästan går sönder stundtals.
Dagens planer
Inga större faktiskt, ska helghandla, göra lite ärenden på stan och sminka mig. Haha, har inte sminkat mig på över 2 veckor så idag är det dags!
Har kommit igång med att ligga på IR-madrassen igen. Den gör verkligen så gott för mig. Dämpar ångest och depp, tar bort massor med smärta på min rygg och min nerv, känns som den drivit ut det sista på förkylningen jag haft. Är så himla himla himla nöjd med den alltså. Du vet väl att du har en rabattkod om du vill handla på sidan där min IR-madrass finns. Ninah ger dig 20% rabatt på ett köp. Kika in HÄR, min madrass är den med PEMF, läs gärna recensionerna. Den är otrolig!
Ska beställa denna ortopediska sittkudde nu. Ja men jag har ju stundtals så himla jobbigt att sitta. Den här kudden avlastar ryggrad och svanskota – så många som skriver på sidan att de är nöjda. Kan användas i bilen, på flyget, på tåget, ja men där du behöver den. Tur jag brukar ha stor väska, då kan den följa med i väskan. Du hittar den HÄR.
Dagens ätbara
Stekpanna 20 cm HÄR – min favorit när jag lagar pannkakor och omeletter. Fastnar aldrig! NIIINISJAN25 ger dig 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta.
Måste verkligen tipsa om mina tjocka havrepannkakor som jag gjorde till Milos frukost häromdagen. Vi har ju kört igång projekt med att äta lite mer energirikt och bra här hemma. Framförallt behöver Milo det som tränar så otroligt mycket, han är dessutom hungrig hela tiden. My god, tonåringar äter en ur huset ju. Milo äter 2 middagar varje kväll. En när han kommer hem från skolan och en efter träning. Däremellan är det mellanmål av olika slag. Han måste äta mellis lite senare också för att kunna sova, annars blir han hungrig mitt i natten. Jag minns att mina stora ungar också hade sån här period, man tror inte att det är sant till slut. Haha! Ja så nu jobbar vi hårt på att hitta näringsrik mat som han står sig på och som fördelaktigt då ska vara lite hälsosam också.
De här havrepannkakorna är supergoda med t ex en klick vaniljkvarg med lite färska hallon, jordgubbar eller blåbär till.
HAVREPANNKAKOR ca 4 små:
1 dl havremjöl ( ca 1 1/2 dl havregryn som mixas till mjöl) 1 dl havremjölk (funkar med vilken mjölk som helst) 2 tsk bakpulver 2 ägg 0.5 tsk salt
stek i kokosolja
Gör såhär:
1) Mixa havregrynen i en matberedare tills det blir lite grövre mjöl. Blanda sedan havremjöl med havremjölken.
2) Ha i salt och bakpulver, rör om.
3) Knäck i äggen och rör om efter varje. Se till att äggen är helt utblandade.
4) Stek lite mindre pannkakor så de håller ihop, jag stekte mina i kokosolja.
Dagens tips
Minihackare (<klicka) – min nya kärlek i köket! Jag såg en liknande på Ernst jul och kände att jag bara måste ha en sån här. Detta är en minihackare, men jag tycker den funkar som en matberedare också. I den här gör jag havregryn till mjöl, jag gör hemgjord supergod örtdressing i den, hackar nötter till mjöl, vispar grädde, t.o.m. så jag har gjort olika sorters kaksmet i den. Både till småkakor och till mjuka kakor. Perfekt att göra chokladbollssmet. Nej men jag har sån otrolig användning av den här mackapären så tips tips! Så liten och smidig!
Nämn något som gör dig glad
Att dillskruvar åter finns på hyllorna! Har inte hittat dom ännu men ska ut på jakt idag. Jag älskade dessa då när de fanns för 100 år sedan. Idag är det fredag och då får vi sväva ut lite här hemma, så jag ska bannemig hitta en sån här påse.
En otrolig helgrätt om jag får säga det själv. Så god sås så man smäller av. Här gjorde jag den bara på 2 kycklingfiléer men i vanliga fall gör jag den på 4. Då blir det inte lika såsigt i formen. Men testa! Så gott!
Världens godaste kaka typ, nej men den här är som en dröm och äter du den lite halvvarm med glass. Ja herreminjee alltså!
Helgens planer
Jag hoppas komma vidare med vår budgetrenovering vi håller på med i köket. Ska ta tag i och måla om köksluckorna. Men det beror alldeles på orken, är ju fortfarande rätt trött efter att ha varit så himla dålig i någon influensa som gick. Tony håller som bäst på att återhämta sig också. På lördag ska vi på kalas till bästis vars son fyller 17. Helt sjukt att vi har så stora barn nu? Minstingarna som blivit så stora. Tiden hörni, den springer iväg. Söndagen vill jag åka till något mysigt loppis. Ska sätta mig och googla och se om jag hittar något.
Önskar dig en toppenfin helg! Kom ihåg att ta dig tid till återhämtning också även om schemat är fyllt på helgen. Var rädd om dig! ❤️
Är det några som längtat efter att denna chipsklassiker, eller snacksklassiker kanske man ska säga, ska komma tillbaka? Den har gjort några gästspel, bl a i fjol, men sedan försvunnit från hyllorna igen. Dillskruvar lanserades 1983 första gången. Nu kommer den förmodligen stanna på hyllorna.
Idag är det tulpanens dag, jajemen det är det. Idag ska inhandlas en vacker tulpanbukett. Tulpaner är vår för mig, även om våren fortfarande ligger en bit fram så är tulpaner det som kommer in såhär i vintertider och viskar om vad som komma skall. Men hur lyckas vi hålla liv i våra tulpaner? Jo men visst, vill vi inte alla att dessa vackra tulpaner ska hålla länge? De har ju en förmåga att växa alldeles ofantligt mycket på längden och då också börja sloka. Det här knepet kör jag alltid för att få tulpaner att hålla länge.
Jag låter tulpanerna ligga kvar i förpackningen i nån timma när jag kommer hem, i vatten då såklart. Sedan tar jag av förpackningen, snittar dom längst ned.
Sedan tar jag ca 1/2 – 1 msk potatismjöl och blandar ut i blomvattnet. Rör runt ordentligt och sedan är det bara att ha i tulpanerna. Sedan upprepar jag processen ca varannan dag. Skär av stjälkarna och nytt vatten med potatismjöl. Ställer du dem lite kallare på nätterna så kommer dom klara sig ännu längre. Dessutom, otroligt nog så växer de knappt alls på längden som de annars gör.
Vas (<klicka) – med min rabattkod NIIINISJAN25 får du 33% rabatt på dyraste varan och 5% extra på redan nedsatta. Gäller på nästan allt på hela sidan! 😍 Flera fina vaser från ERNST HÄR.
Just i detta nu på vårt matbord hemma hittar du denna bukett. Tipsar om den fina vasen från Ernst som jag tycker blir så fin med tulpaner! Köpte rosa tulpaner som jag blandade med lite eucalyptus. Jag älskar eucalyptus.
Ja här hemma tillbringar jag mycket tid till att komma på goda, energifyllda och härliga mellanmål och snacks. Vi har ju en tonåring hemma som spelar fotboll flera ggr i veckan, går i skolan och behöver all energi han kan få. Bra energi! Enkla mellanmål och snacks som han snabbt kan ta i kylen/skafferiet och känna att han blir lite mätt och att det dämpar det där suget. Jullovet var fyllt av allt annat än bra energi när det kommer till det man stoppar i munnen, och det är alltid lite svårt att vänja sig av med det efter en lång ledighet så nu jobbar den här morsan med att skapa lite sånt gott. Först ut är dessa energibollar. Dessa är så fantastiskt goda så jag har svårt att fatta att det inte är vanliga. Energibollar är perfekt att rulla många av och ha i en tätslutande burk i kylen. Bara plocka när man är sugen! Jättegoda till kaffet för dig som vill ha något gott att nibbla på till eftermiddagskaffet. Kan varmt rekommendera dessa energibollar.
100 g dadlar 1,5 dl havregryn 2 msk kokosolja 2 msk vatten (du kan också ta kaffe) 1 msk kakao (ha i mer om du vill ha mycket kakaosmak, jag gillar svag smak) 1 krm vaniljpulver kokos till rullning
Nypa salt
Gör såhär:
1) Kärna ur dadlarna, ha i det i matberedaren. Ha i havregryn, kokosolja, vatten, kakao och vaniljpulver och en nypa salt.
2) Kör matberedaren tills du har en smet. Är den för lös så ställ den i kylen i ca 20 min innan du rullar dem till bollar i valfri storlek.
3) Rulla dem i kokosflingor (eller i tipsen jag angav högre upp i inlägget). Förvara i en tätslutande burk i kylen.
Önskar du mer såna här recept får du gärna klicka i tummen upp under detta inlägg, eller kommentera så jag vet om jag ska dela med mig av det jag skapar åt honom här hemma.
Den här är det nästan svårt att sluta äta. Perfekt att skära upp i små fyrkanter och njuta av till kaffet. Höjdpunkten på dagen när man ska få ta en sån här!
Den här brukar jag slänga ihop när jag blir sådär sugen så jag håller på och smäller av. Den går riktigt snabbt att göra och är såååå god! 😍
Följ mig gärna så du inte missar något:
Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
Missa inte TIKTOK(<länk till TikToksidan). Ganska ny på TikTok men det är roligt, häng med vetja.
Finns också på YouTube (<länk till YouTube). Planen är att komma igång på allvar även där.
Ja! Då kör vi igång veckomatsedeln igen hörni. Dags att kicka igång livet igen höll jag på att säga. Milos började skolan förra veckan, men vi var ju jättesjuka jag och Tony så det blev liksom ingen komma igång känsla den veckan. Nu börjar jag att se ljuset i tunneln och känna mig någorlunda friskare, Tony har lite kvar, men det är nog denna veckan som livet kommer att återkomma. Hoppas vi! Veckomatsedeln kommer bjuda på enkel & billig mat, kanske är uppskattat såhär i januari när kassan kanske inte är den fetaste. Hoppas du ska gilla veckans veckomatsedel.
Nyttigt, gott och riktigt billigt. Denna brukar jag göra en hel del av och sen ha i matlådor i frysen. Så enkelt att ta fram och bara koka pasta eller ris till.
Vill du göra denna lite nyttigare så byt ut grädden i stanningen mot mjölk. Sen finns det även ost som är fettsnål. Bara ett tips om du tänker lite nyttigare såhär i början av året.
En vansinnigt god och enkel pasta att svänga ihop. Tänk på att du styr mycket av fetthalten även i denna rätt genom att ta en fettsnålare variant. Visste du att Milda har en grädde med endast 4% fett som dessutom är krämig?
En av favoriterna här hemma. Den osten finns tyvärr inte längre (hur kunde den sluta säljas? Godaste osten). Men du kan göra en egen variant som jag förklarar i receptet.
Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
Missa inte TIKTOK(<länk till TikToksidan). Ganska ny på TikTok men det är roligt, häng med vetja.
Finns också på YouTube (<länk till YouTube). Planen är att komma igång på allvar även där.
Marsipanens dag och jag tänker att jag ska bjuda på ett riktigt härligt gammalt recept som tål att upprepas. Marsipan som är såååå gott, fråga min tonåring här hemma så skriker han jaaaaaa. Marsipanens dag behöver ju inte firas över huvudtaget om man inte vill. Men vill du det så kan du fira det med att svänga ihop dessa snabba Punschrullar. Alltså dessa punschrullar fuskade jag ihop. Busenkla att göra, och det tog på pricken mindre än 5 minuter och blev såååå goda! Man behöver inte göra det svårt om man inte vill. Mina punchrullar till Marsipanens dag innehåller inte punch, men dom innehåller arrak och det är kanske det godaste jag vet i livet. Arraksbollar…. Mmmm, svimmar nästan när jag tänker på det. Dessa punchrullar blev olika stora och inte alls så snygga, men vet du, faaaaarligt goda! Jag valde att göra dem rosa idag, originalet är ju med grön marsipan och mörk choklad i ändarna. Det där gör du som du vill. Detta är en snabbvariant, i vanliga fall ställer man smeten i kylen i 30 min men jag hoppade över det, förvara dem i kylen när de är klara kan du däremot göra. Vet ni förresten varför de kallas även dammsugare? Jo, två saker. Det ena är att den påminner om 20 talets dammsugare. Det andra är att det sägs att konditorerna ska ha gjort punchrullar av golvets smulor och dränkt det i punch så man inte känner mögelsmaken. Huuuu…. Jaja, dessa är inte gjorda på några smulor från golvet i alla fall. 😅
Det vackra fatet hittar du HÄR(43% rabatt just nu). Jag älskar den här serien från Rörstrand. Har tekoppar, kaffekoppar, mattallrikar och assietter. Serverar ofta fika på dessa. 💙
2,5 dl smulad sockerkaka (jag köpte färdig idag men har ett riktigt bra recept HÄR)
25 g rumsvarmt smör
0,75 msk kakao
2 krm arraksarom
1 nypa salt
Ca 25-50 g smält vit choklad
Rosa marsinpanlock
Gör såhär:
1) Smula sockerkaka smått i en bunke. Ha i rumsvarmt smör, kakao, arrak och salt. Pressa runt det med en slickepott eller så tar du en elvisp.
2) Forma till avlånga runda bitar, klä varje bit med marsipan. Gör du den lite långsammare varianten så kan du rulla degen till två lika långa ormar som du ställer i kylen i en halvtimma. Klä rullarna med marsipan och sedan skär du varje i ca 4 bitar.
3) Doppa ändarna i den smälta chokladen. Låt de svalna på lite bakplåtspapper. Sedan är det bara att servera.
Kolla gärna in mina receptsamlingar för massor med inspiration: KLICKA HÄR
Hoppas du testar detta snabbrecept på punschrullar, det är riktigt gott och så busenkelt så man nästan skäms. 💕😝
Följ mig:
Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av över 350 000 personer, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration.
Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.
Följ också min Youtubekanal(<länk till kanalen). Där finns och kommer finnas fler matlagnings/bakningsvideos.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gillar du detta recept blir jag glad om du gillar det på tummen längst ned.