Innehåller annonslänkar

Ellery Beachhouse med mamma

I förra veckan var jag och mamma på en efterlängtad mamma/dotter dag. Vi åkte ut till Ellery Beachhouse och tillbringade några timmar på dagspa där. Kan verkligen rekommendera. Så mysigt!

Så efterlängtat att få hänga med sin älskade mamma, också så himla härligt att vi båda verkligen såg fram emot det.

Schackbräde HÄR (<klicka)

Här satt vi på de sköna sängarna i eldrummet, mamma lärde mig spela schack. Har aldrig lärt mig av någon konstig outgrundlig anledning, konstigt faktiskt. Men vad roligt det var! Detta är ju bara så perfekt att köpa till någon i present, dessa bräden var riktigt snygga.

Den otroliga mysiga morgonrocken HÄR (<klicka)

Efter eldrummet luftade vi oss utanför och kikade runt vid poolområdet. Ellery Beachhouse ligger ju så otroligt fint precis vid havet. Man ser Finlandsbåtarna passera en efter en. Vi hade himla tur med vädret också. Det var riktigt mysigt att strutta runt i morgonrockarna med mamma. Jag har ju även en sån morgonrock hemma, den sköööööönaaste som finns, älskar den!

Efter den lilla promenaden satte vi oss här, det här mysiga stället är i anslutning till restaurangen på nedre plan. Utsikten härifrån är galet vacker, till råga på allt så sken solen rakt in också.

4 i rad HÄR (<klicka)

Mamma & jag som båda är vinnarskallar ska ju egentligen inte spela sällskapsspel, haha…. Vi kan bli såå osams. Men kors i taket, just den här dagen gick det riktigt bra…. Även om jag vann! 😂 Det här spelet var så fint, så snyggt att ha stå i framme i den snygga kartongen ju. Perfekt julklapp!

Ljuvliga handdukar (<klicka)

Stora ljuvliga badlakan att bädda ned sig med gjorde inte saken sämre när vi låg där med världens utsikt.

Liknande bricka HÄR (<klicka – halva priset just nu)

Vad gott det smakade med fruktfat, rökta mandlar och lite salta chips. De där rökta mandlarna var så goda så man höll på att snälla av alltså. Mamma & jag tog också en varsin mocktail, en alkoholfri ”Le colada”. Farligt god och så fräsch. Hade kunnat dricka 5 till.

Hand & body wash (<klicka)

Sedan var det dags att byta om och ge sig ut i det finns vädret. Kan verkligen rekommendera den omtalade tvålen som finns på Ellery, dofter av citrus och trä och lämnar en absolut inte torr efteråt. Finns även ett kit med både Hand & Bodywash och Bodylotion (<klicka), sen finns det med allt i samma, Schampo/Balsam/Bodywash/Bodylotion (<klicka) – perfekt för en Ellery fantast! Säljer tydligen bäst!

Jacka HÄR (finns några få kvar) // Byxor HÄR (världens skönaste med resår i bak i midjan och så snygga på – REA nu) // Skor HÄR (några få kvar – så snygga från mitt favvomärke som skönaste skorna)

Efter myset med stora brickan av gott klädde vi på oss och gick runt hela udden på Ellery, även om jag varit här tidigare så har jag aldrig promenerat där.

Hittade en fyr och den här bastun med pool bakom Ellery, nere vid vattnet kan man även hitta en bastu som har ett stort fönster mot havet och en brygga man kan plurra i ifrån. Helt missat! Hur mysigt? Såg att det var upplyst hela vägen ned till vattnet, så härligt ju, slipper ramla och slå sig halv fördärvad också.

Så fint precis utanför Ellery. Efter promenaden gick vi in och spelade shuffle board, första gången för mamma. Skitkul ju, och ännu roligare att jag vann igen. Haha! Mamma höll dock god min…. 😂

Älskar inredningen på Ellery! Jag kan gå runt och bara titta på den faktiskt. Så coolt och eget på något vis, och väldigt passande. Den här soffan (<klicka) kan du t ex köpa!

Dessa fåtöljer (<klicka) också. De sitter på en sån snurrfot så du kan snurra dem.

Barstolarna (<klicka) finns också att köpa, dock inte i denna färg. Dom är riktigt feta måste jag säga. Dyra men coola!

Man kan också köpa täcken kuddar (<klicka – 30% rabatt på massor) och sängkläder (<klicka – 60% rabatt på vissa det.) Minns att vi sov så skönt i deras sängar när vi bodde över förut, jag var här när jag fyllde 50. Dessa bilder är från morgonen jag fyllde 50. En liten tiara på huvudet och så få ligga i fluffiga lakan, ja det var väldigt härligt!

Mamma & jag for hem med stora leenden i ansiktet, vi pratade om vårt besök i flera dagar. Är så glad att jag har mina föräldrar på jorden och försöker verkligen njuta av deras umgänge så mycket jag kan. Kan verkligen rekommendera dig att göra ett sånt besök som vi gjorde, inte sponsrad utan bara ett genuint tips. Ta med mamma eller någon du tycker mycket om och njut i några timmar, det var perfekt. HÄR kan du boka dagspa – dagspa finns det begränsat antal platser till och går att boka mån-sön.

Väl hemma lagades det spaghetti & köttfärsås (<klicka för recept), min köttfärssås är alla barnens favorit! Ni må tro att vi är 3 föräldrar som tävlat om den titeln, men jag tror faktiskt att jag leder med den här köttfärssåsen, testa gärna så jag får ditt utlåtande också. 😇

Nu ska jag ta tag i dagen, ska ut på massa jobb idag så dagen startar tidigt här hemma. Ser nu att klockan bara är lite över 5, ja perioden då jag somnar tidigt och vaknar tidigt är här. 🥹

Vi hörs sen igen! Har ett supergott recept till dig!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mjuk pepparkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x