Veckomatsedel v 38

Sentomsider kickar jag igång denna måndag (som faktiskt känns som en höstdag) med en veckomatsedel att inspireras ifrån. Mycket enkelt och gott är ju lite temat just nu. Hoppas att denna ska inspirera till veckans matlagning. Veckomatsedel är ju tänkt att hitta inspiration ifrån, eller varför inte kopiera rakt av? Vilket som funkar. Hoppas att denna veckas veckomatsedel ska ge dig inspiration för veckan.

Alla Veckomatsedlar: KLICKA HÄR

MÅNDAG:

Tacokorv i ugn 

När du vill ”hotta till” den vanliga falukorv i ugn till en annan nivå. Detta är verkligen hur gott som helst och hela familjen gillar massor. Servera gärna med en klick creme fraiche med sweet chili till, hur gott som helst.

Mer gott med korv: 10 populäraste recepten med korv

TISDAG:

Asiatisk lax med vitlökssås 

En stor favorit här hemma, sköter sig själv i ugnen och smakar bara såååå gott! Riktigt smarrigt när du vill att maten ska smaka mycket.

Mer fisk: FISKRÄTTER

ONSDAG:

Kyckling i krämig parmesansås

Den här såsen kan man dricka, så otroligt gott verkligen. Serverar den ofta med sallad med fetaost för att det bara matchar så bra till. Du måste testa denna.

Mer kyckling: Mina 10 populäraste kycklingrecept

TORSDAG:

Krämig rotfrukstssoppa med saltrostade pumpafrön 

Ät med ett riktigt gott bröd, jag har ju ett enkelt och supergott lantbröd (<klicka) som passar perfekt till den här soppan!

Missa inte: MER SOPPOR

FREDAG:

Långkokta kotletter

Magiskt gott. Blir så möra då de nästan faller isär när man nuddar dem med gaffel. Så otroligt gott med den här såsen till också. Oj oj oj!

Mer kött: Mina 20 populäraste kötträtter

VECKANS GOTTA:

Enkel & saftig Mandelmassakaka

Galet god mjuk kaka som blir alldeles fantastiskt saftig. Den smakar så härligt av mandelmassan. Tipsar om att slänga i några skivade äpplen också och äta med vaniljsås. Missa inte min rårörda superfluffiga HÄR.

Missa inte: Över 120 goda kakor

Hoppas du ska hitta massor med inspo från veckans matsedel. Alltid kul att kunna inspirera till en god och enkel matlagningsvecka.

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig gärna så du inte missar något:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Filmjölkslimpa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x