Innehåller annonslänkar

Spaning till köket

En liten spaning på hösten när det kommer till köket och maten. Älskar att gå runt och inspireras och få en känsla för hur man själv vill höra i sitt eget kök, är det några produkter man skulle kunna förgylla köket med, det dukade bordet? Inredning? Här kommer en liten spaning från mig.

Åh dessa glas (<klicka) är toppen om man vill servera pannacotta, har en After Eight pannacotta (<klicka) som är galet god. Den skulle passa toppen, kolla in den. Annat gott kan vara cheesecake i glas och Apple trifle, kika in HÄR för massor med recept i glas.

Så snygga tallrikar (<klicka), den stora är riktigt maffig och perfekt att ha som serveringsskål t ex. Så snyggt att duka med!

De här tallrikarna (<klicka) var också så snygga! Såhär är det ju verkligen supersnyggt att duka, stod och fingrade på servettringarna (<klicka), ångrar nu att jag inte köpte dom. Så snyggt, får lägga en beställning tror jag. Bordsunderläggen (<klicka) till var pricken över i:et. Bomullsservetterna (<klicka) med svart kant – wow!

De höstiga servetterna (<klicka) blev jag också taggad på. Fanns i flera olika härliga murriga färger, snacka om att förhöja höstkänslan med dukningen.

Den här förvaringshyllan för vägg (<klicka) funderar jag på att köpa till köket. Sååå snygg och helt min stil. Du kan hänga vinglas på den då det finns såna smidiga vinglashållare (<klicka) till den. På hyllan därnere har jag tänkt ställa alla mina kokböcker. Det fanns också väldigt fina glas (<klicka) att välja på! Sen har jag tänkt att jag ska hänga upp en vitlöks fläta på den och på hyllan med blomman en stor färsk timjan som jag ska ta in från trädgården.

Blomsterströssel (<klicka) kan jag varmt rekommendera också! Så trevligt att strö på kakor och faktiskt också vissa maträtter.

Det var lite spaning på hösten, har spanat in mycket mer som du kommer få ta del av sen.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Enkel Mandelmassakaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x