Innehåller annonslänkar

Sköna Söndag

Godmorgon vacker! Det är Sköna Söndag idag, och jag har tänkt att jag ska börja med ett riktigt mysinlägg varje Söndag. Fullproppat med tips, mys och annat smått och gott som du bara inte får missa.

Var ute i naturen

Att vara ute i naturen på hösten är verkligen mys på hög nivå. Luften är hög och fräsch, färgerna i naturen är helt oslagbara, klär du på dig ordentligt kan du vara ute i timmar verkligen. Här hade de hunnit bli vinter men detta är verkligen höstmys deluxe annars. Att både laga mat och baka i naturen. Nåväl baka, att använda färdig tjock pizzadeg till bullarna funkar toppen det med. 😊

Kan verkligen rekommendera dig att investera i ett stormkök om du inte redan gjort det. Det skönaste mysigaste stunderna vi haft har varit med ett stormkök i naturen.

Det HÄR (<klicka) stormköket har vi! Det är superbra och vi är verkligen toknöjda. Använt det massor och vi kommer säkerligen ha det för resten av livet.

Goda Pastamiddagar är höstmys på riktigt

Baconpasta

Min godaste köttfärsås

Världens godaste Lasagne med fetaost

Krämigaste kycklingpastan

En riktigt god pastamiddag med ett gott rödvin kan inte bli mer Skön Söndag tänker jag. Eller varför inte med Pepsi Max, går ju lika bra. Här ovan tipsar jag om 4 favoriter. Dessa är så goda!

Snyggt till mysiga pastamiddagen

Vacker Skärbräda // Pastatallrikar // Snyggaste kryddkvarnarna // Snyggt uppläggningsfat // 4-pack snyggaste vinglasen // Snygga underlägg (tag 4 betala för 3)

Laga en riktigt god pasta, det finns galet mycket pastarecept därute som du säkert inte testat. Kanske ska du till tillbringa resten av september till att testa massa nya pastarecept? Pasta är så enkelt att laga, och ett riktigt gott rött vin till, då är det en lyxmiddag. T ex BONTERRA ZINFANDEL till den gräddiga pastan, MASI CAMPOFIORIN till bolognesen t ex. Mums!

Det här kan du tänka på när det kommer till pasta och vin:

  • När det finns mycket syrlighet eller sälta i maten skall man välja ett vin med hög syra.
  • När det finns sötma och/eller kryddhetta i maten väljer man ett vin med tydlig fruktsötma.
  • Om man vill ta fram sträva röda viner ska man undvika söta och kryddheta smaker, medan man jublar över syrliga smaker, sälta, fett och krämiga konsistenser.

Såhär vill jag klä mig i höst

Kofta // Skjorta // Hatt // Jeans // Sandaletter // Väska

Den här känslan vill jag ha i höst. Avslappnat och skönt, älskar att klä mig så. Man behöver inte tänka på något utan bara vara. Skönaste outfiten.

NIIINISSEP24 ger dig 33% rabatt på dyraste varan, 5% på redan nedsatta varor.

Glassen på REA

Passa på att njuta av en glass de soliga dagarna, snart försvinner de nästintill ut frysdiskarna. Denna köpte jag på REA, halva priset, MAGNUM EUPHORIA – det är min absolut godaste glass just nu.

Färgglada tröjor i höst

Tröja // Kjol (<klicka)

Blev totalt superförälskad i den här tröjan. Jag kommer försöka våga färg i höst. Annars känns ju hösten väldigt beige och lugn, men lite då och då så smäller jag till med något glatt och fullt av färg. Den här outfiten är en perfekt höst-outfit.

Sitta vid vattnet

På morgnarna ska jag försöka ta min lilla försiktiga morgonpromenad vid vattnet. Ni vet att man tankar väldigt mycket energi vid vattnet va? För mig är det nästan magiskt – älskar dessa stunder. Det ska jag göra massor i höst!

Nehej! Nu ska jag vara bättre sällskap till mannen, han sitter här bredvid och kör oss till Sandviken. Milo har fotbollsmatch där idag. Önskar dig en riktigt fin Söndag!

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Äppelpaj drink

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x