Innehåller annonslänkar

Nytt på vardagsrumsbordet

Godmorgon Tisdag, idag ska jag besöka Formex-mässan. Ett årligt besök på denna fantastiska mässa som erbjuder allt man kan tänka sig. För mig med mitt jobb så är det en fin inspirationskälla att besöka och få massor av inspiration/tips/ ifrån. Dock börjar jag denna dagen med att visa dig lite nytt på vardagsrumsbordet.

Bry er inte om luftmadrassen till vänster, jag har fortfarande svårt att ligga på soffan i vardagsrummet sen min inflammation så på kvällarna tar vi in luftmadrassen som går mycket bättre att ligga på. Nog om det! Lite höstigt mysigt på vardagsrumsbordet nu. Man blir alltid lite sugen att fixa hemma när hösten börjar närma sig.

Äntligen en liten korg (<klicka) för tändare och fjärrkontroll. En fin korg som passar perfekt på vårt vardagsrumsbord. Är det något vi alltid letar efter hemma hos oss så är det tändare, läsglasögon och fjärrkontroll, haha…. Men nu behöver vi inte det längre. Ska slänga i några läsglasögon i den här också.

Den här fina ljusstaken (<klicka) fick följa med hem också. Älskar ju de här beiga med bruna små prickar på. Blev glad när jag även hittade en ljusstake i samma.

Juteduken/underlägget (<klicka) blev fint att ha under. Det samlar ihop allt på ett fint sätt tycker jag. Har du ett stort vardagsrumsbord är det fint att ha två. En liten duk eller som här ett underlägg av något slag ger alltid ett mer ombonat och mysigt intryck. Såna här underlägg är också väldigt fint att duka med.

De fläckiga ljuslyktorna minns jag inte ens var jag köpt, men hittade jättefina liknande HÄR.

Nej, dags att ta tag i dagen. Ska börja med att mjuka upp min stackars kropp som känns väldigt stel efter 2 dagars försiktiga promenader. Önskar dig en toppenfin Tisdag. 😍

KRAM Nina

20
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 35

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x