Innehåller annonslänkar

Fredagslistan

Ljuvliga underbara Fredag, första fredagen sedan allt allvar drog igång här hemma. Milo har kommit in fint på gymnasiet och trivs toppenbra. Förstår ni vilken sten som återigen släppte från bröstet? En stor förändring med helt ny skola, ny klass, nya kompisar och man är alltid nervös för hur det ska tas, hur det ska bli för dom? Det blev succé och inga är gladare än vi! 3 sista åren innan han blir vuxen på riktigt, galet…..tycker verkligen han började sjunde klass alldeles nyss.

Jag kickar igång denna Fredag med en Fredagslista.

Humör idag?

Jo men bra! Helgen framför oss och jag önskar att jag får en fin dag med lite smärta. Mycket hänger på det, haft några jobbiga dagar och hoppas att det snart blir bättre igen.

Dagens planer?

Det här hände igår, så skrev till min nageltjej och hon kunde fixa den idag. Vore det inte för att det var så himla irriterande med EN kort nagel hade jag lätt kunnat gå till nästa gång jag ska dit. Men, det finns få saker som irriterar en så mycket som en långfingernagel som är raspig och av. Ska även passa på att köpa present till Milos kusin som har kalas i helgen.

Helgens planer?

Kalas, sen ska vi klippa gräsmattan, jag ska tömma tvättkorgen, rensa min garderob och tvätta några mattor. Får se hur mycket av allt jag får gjort? 😍😂

Berätta något som gör dig glad?

Dessa sensommardagar! De är ju helt ljuvliga just nu! Jag njuter i fulla drag verkligen. Tänker också långsiktigt, jag behöver all den här solen som är just nu för vi har en lång vinter framför oss. Så jag tar allt utomhus. Lunchen, eftermiddagskaffet, middagen….jobbet…. Ja men allt jag kan. Igår tog jag eftermiddagskaffet ute vid vattnet medan jag satt och jobbade. Kunde t.o.m. sitta i linne. Lite ostadigt idag och i övermorgon lovar väderappen – men sen sommar igen. Ni njuter väl?

Dagens tips?

En del nytt som hoppat in i garderoben. Jag kör ju fortfarande FinFredag, gjort i många år faktiskt. Alltid lite finare outfit på Fredagar, ja om jag ska iväg. Är jag bara hemma blir det ju mysmundering som vanligt. 😊

Supermjuk klänning med knyte i midjan (<klicka)

Supermysog klänning som är sååå mjuk, finns i fin beige också. Verkligen så himla fin med knytet i midjan som är en så fin detalj på klänningen. Höstens måste!

Dagens outfit:

Jeans HÄR (världens mjukaste och skönaste på, superstretch dessutom, på REA just nu)

Kavaj HÄR (skön lite oversized kavaj, NIIINISAUG24 ger 33% på dyraste varan, 5% på redan nedsatta varor)

Spetstopp HÄR (så mjuk och skön spetstopp i stretch, NIIINISAUG24 ger 33% på dyraste varan, 5% på redan nedsatta varor)

Favorit TV-programmet i veckan?

Min mysiga supersköna pyjamas hittar du HÄR (<klicka)

Halv 8 hos mig! Hade nästan glömt det programmet lite men nu när kvällarna blivit lite kortare så har vi oftast vid den tiden hamnat i soffan här hemma och så kikar vi på det. Igår tyckte jag allt såg så galet gott ut!

Helgens tips på något gott?

Lyxiga Västerbottenstortillas – alltså dessa är så goda så goda. Ett gott glas bubbel till och jag lovar att ”topplocket” kommer gå. Haha, nej men dessa gjorde sån succé här hemma när jag bjöd på dem. Det är krispigt, krämigt, lite sött & salt och bara så fenomenalt jädrans gott alltså! Du måste testa!

Kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en riktigt härlig & skön fredag! ❤️

Kram Nina

27
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
27 days ago

Kämpar med synen på mig själv, otillräcklig, jobbig snärtproblematik som verkligen hindrar mig på många sätt. Sen riktigt tuffa negativa tankar om min kropp och inte minst efter sommarens utsvängningar med alldeles för mycket onyttig mat som nu visar sig tydligt både på vågen och på kläderna. Är alldeles för gammal för detta men hjärnan spökar hur mycket jag än försöker intala mig annat.
Sen kikar jag in på din underbara blogg där hela du lyser. Trots smärta så hittar du glädjeämnen o positiv inställning. Älskar din blogg o att du berättar både med o motgångar. Du är en sann inspirationskälla🙏☀️

Nästa inlägg

Gurksallad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x