Innehåller annonslänkar

Sommarens första fisketur

Igår kväll blev det spontant en superhärlig fisketur, Milo blev medbjuden med sin kusin att åka och fiska. Vi skjutsade ut honom men det var ju hur mysigt som helst där ute så vi blev kvar. Det var en ljuvlig varm svensk sommarkväll så förutsättningarna var perfekta. Myggfritt dessutom!

Långt ute i tjottahejti som jag brukar säga. Mysigt att sitta och studsa på kovägar ut till fiskestället. Det ger så mycket minnen från min barndom också, jag fiskade mycket med min pappa när jag var liten. T.o.m. så jag minns hur man både knackar en fisk och också rensar den. Men just det sistnämnda hoppar jag gärna över.

Milo var miniliten sist han fiskade och hade helt glömt hur man gjorde, dock fick han kläm på det nästan direkt så kanske är det som att cykla? Har man en gång lärt sig så sitter det.

Jeansjacka klicka HÄR // Topp klicka HÄR

Det var helt magiskt att sitta i bakluckan på bilen i lugnet och titta när dom fiskade. De gick lite längre bort också så då fick jag sitta helt ensam. Vilken avkoppling hörni. Nästa gång tar vi med en liten grill eller stormköket och lagar middag där, kanske att man får steka fisken direkt. Stolar, kaffe i termos och fika. Hur mysigt?

Tips att laga i stormkök:

Snabba kanelbullar

Pizzabullar

Saffranspannkakor

Älskar att åka ut med vårt stormkök och laga mat i naturen, det kommer bli mycket mer sånt nu när Milo totalt fastnade för fiske igen. Wieeee, så härligt! Här ska fiskas och lagas massa mat i naturen.

Fiskelyckan var total när han fick denna ganska så stora öring. Tänk dig ugnsbakad öring med vitvinssås med citron. Det blir nog hur smarrigt som helst.

Fler goda fiskrätter:


• Världens godaste fiskgratäng med räkor & parmesan 

• Asiatisk lax med vitlökssås 

• Smörstekt torskrygg med magisk champinjonsås 

• Barbecuelax med kall dillsås 

Det var en härlig kväll och sitta i bakluckan och dingla med benen. Blev faktiskt alldeles uppfylld av denna kväll, det här kommer vi göra många fler gånger.

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tacostavar i tortillabröd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x