Helgtips – 3 rätters middag

Tänkte slänga in ett gott tips till helgen, en 3 rätters middag som kanske kan vara en inspiration till någon av helgens middagar. Detta är sååå gott och enkelt fixat. 3 rätters middag tycker jag är mysigt att svänga ihop på helgen, då har man tid att laga mat på ett helt annat sätt och att njuta lång stund. Mat är verkligen livet hörni… haha! Jag älskar mat! Testa gärna denna 3 rätters middag vetja.

Fyllda potatisbullar Så gott och väldigt enkelt att göra, har du en muffinsplåt är det bara till att sätta igång. Du kan också variera fyllningen hur du vill. Toppa med t ex räkor.

Fler förrätter: KLICKA HÄR

Lyxiga Västerbottentortillas – Tipsar även om dessa som gjort fullkomlig succé! Över 500.000 uppspelningar på min Instagram och över 100.000 på TikTok.

Fler tilltugg & snittar: KLICKA HÄR

Fläskytterfilé i socierkaksform

En magiskt god köttabit till kvällen? Ja denna underbering till kötträtt kan jag verkligen varmt rekommendera. Så otroligt gott och såsen, ja den kan drickas faktiskt. Höjdare! Ett av mina absolut mest besökta recept.

Inspiration på flera goda kötträtter: Mina 20 mest populära kötträtter.

Ninas hemliga marängswiss

Ja jag kallar den för hemliga för det döljer sig ingredienser i som kanske inte är så vanlig i marängswiss men som gör den extra god! Du måste testa.

Fler goda efterrätter: KLICKA HÄR

Efterrätter i glas

Jag har ett helt inlägg med tips på efterrätter i glas. Ett lite festligare sätt att servera efterrätt på om du frågar mig.

Önskar dig en fin Fredag så hörs vi snart igen!

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Några dagar ledigt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x