Några dagar ledigt

Innehåller annonslänk

Hej och hå! Flera flera dagar sedan jag bloggade, tog några dagar ledigt då jag kände att jag behövde det. Helt ledig är jag ändå inte, uppdaterar alltid min Instastory (<klick) om du känner att du saknar inläggen här. Recepten fortsätter att delas på min Facebooksida (<klicka) dagligen, om än lite glesare men det dyker upp inlägg där också. Just nu befinner jag mig i Spanien, här ska både jobbas och semestras och Milo ska gå fotbollscamp. Resan hit är planerad redan för ett år sedan. Men för bara någon månad sedan trodde jag att vi skulle bli tvungna att avboka den här resan, med all smärta och panik så kändes det som en hel omöjlighet att flyga hit. Faktiskt bara några veckor innan så tänkte jag med sorg att vi nog får avboka, det kändes inte som att det skulle vara möjligt. Men, nu är vi här, och jag är så lycklig ända in i själen för det.

Ska på ett spännande möte på Onsdag. Har också planerat en del matlagning och det känns som min mat-inspo slog i taket när vi kom hit. Kanske någon härlig spansk rätt och mycket härligt som jag känner mig så taggad på, som sagt….totalt överlycklig att vi kunde åka.

Flygresan gick bra, men det är fortfarande bland det obehagligaste jag vet att göra. Det är nervöst varje gång och jag mår piss. Skillnaden är bara att jag gör det idag, det gjorde jag inte förr. Kaptenen var otrolig, berättade att det skulle bli turbulens och hur länge det skulle hålla i sig och också vad det berodde på. Om dom bara visste hur mycket det underlättar rädslan för en annan? Det gör ALLT. Så är du en flygkapten eller känner någon, berätta gärna för dem att det är fantastiskt när dom gör det!

Tillbaka till Al Campo. En av mina favvoaffärer här i Marbella. Billig frukt och ett enormt utbud av glutenfritt. Vill man köpa alkohol så finns typ ett helt systembolag där också. Frukten är det jag längtar efter mest. Så saftig och smakfull, allt i säsong också.

Till åkte till lägenheten som stod och väntade på oss, packade upp allt, in i garderoben med alla kläder, fylla kylen och sen raka spåret till…..

Världens härligaste & skönaste bad & duschhanddukar hittar du HÄR (Tips: REA nu).

…. vår favvoplaya. Så härligt att få komma tillbaka. Extremt varmt har det varit i flera dagar, men nu har det blivit lite lugnare värme. Tempskylten uppepå apoteket visade 45 grader varmt. Det är här det fläktar om man ligger under parasollet.

Första morgonens soluppgång var magisk. Lite dis som skymde solen men oj vad vackert det var. Det gick att titta rakt in i solen.

Elektrolytpulver (<klick) varje morgon, den här är så god! Mina muskelryckningar är så mycket bättre sen jag började med det här pulvret. Perfekt i klimakteriet, när du tränar, svettas mycket, är utomlands osv

Första frukosten såg ut såhär. Maaaassor med underbar och så smakfull frukt, frukten smakar helt annat här.

Har massor att berätta med portionerar ut det lite i taget. 😇

Kram Nina

31
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tacostroganoff

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x