Veckomatsedel v 43

Dags igen hörni, rusar inte bara Oktober på? Det har gått i raketfart tycker jag. Måndag-Fredag, Måndag-Fredag och så var Oktober nästan slut. Oktober är för oss en födelsedagsmånad då två i familjen fyller i just Oktober, kan vara därför också som det rusar på. Nåväl, här kickar jag igång veckan med en veckomatsedel!

Mer inspo: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG

Pyttipanna med gnocci & parmesan (<klicka)

En galet god korvrätt som familjen älskar! Gnocci till är bara så otroligt smaskigt. Om du vill ha den vegetarisk så byt ut korven mot vegokorv och parmesanen mot vegansk variant.

Mer korv: 10 populäraste korvrätterna (<klicka)

TISDAG

Laxgryta (<klicka)

En ljuvligt god Laxgryta som smakar som allra bäst med ris. Massor med goda smaker och vill du kan du även slänga i lite torsk i den.

Mer inspo: FISKRÄTTER (<klicka)

ONSDAG

Snabba kycklingen med chilimajjo och smörigt ris (<klicka – scrolla ned till receptet)

Åh den här kycklingrätten är så enkel att göra och smakar så himla himla gott! Massor med smaker verkligen. Det är helt klart värt att göra den där Guan Xacuti kryddan är helt klart värd att göra säger jag!

Mer recept: KYCKLINGRÄTTER (<klicka)

TORSDAG

Krämigaste Tomatsoppan (<klicka)

Den här tomatsoppan är så himmelskt god alltså, så krämig och smakerna i är bara föööör goda! Ät med ett gott bröd. Jag lovar att det kommer smaka riktigt smarrismarr! Vill du ha något pannkakssktigt till efterrätt tipsar jag om dessa: PANNKAKSMUFFINS – väldigt gott med sylt & grädde.

Mer inspo: SOPPOR (<klicka)

FREDAG

Godaste Tacopajen (<klicka)

En riktigt smaskig Tacopaj som vi äter med tacotillbehör. Ja men du vet, strimlad gurka, hackad tomat, rödlök (testa gärna picklad rödlök till), riven ost, klick creme fraiche och tacosås. Mums!

Inspo: MER TACOSRÄTTER (<klicka)

VECKANS GOTTA

Saffran & Citronbullar (<klicka)

Snart NOVENT! Galet god kombo med citron & saffran, finns inte mycket som slår det. Jo om du skulle riva vit choklad uppepå dessa bullar när de just kommer ut ur ugnen kanske.

Mer gott med saffran: RECEPT MED SAFFRAN (<klicka)

Hoppas du ska hitta massor med inspo från veckans matsedel. Alltid kul att kunna inspirera till en god och enkel matlagningsvecka.

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig gärna så du inte missar något:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Päronmarmelad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x