Innehåller annonslänkar och reklam för egen verksamhet

Ny bakform

I veckan kom äntligen min nya bakform hem, jag är så taggad att börja baka med den här. Det här är mitt favoritmärke när det kommer till bakformar. Detta är min tredje form från det här märket och jag bara älskar dom. Kommer garanterat köpa fler. Sååå himla bra är dom, fastnar aldrig och blir så ståtliga och fina kakor.

Sen innan har jag den här formen:

Formen hittar du HÄR

Den här banan & kaffekakan (<klicka för recept) måste du testa att baka, den är sååå goood. Den är så saftig och smakar så himla gott, tänker att den är toppengod att äta till t ex vaniljvisp eller en klick grädde bara. Testa att ha i kanel och florsocker i grädden, mums!

Formen hittar du HÄR

Jag gjorde dessa påsktårtor (<klicka för recept) när jag använde denna formen. Antingen det eller så kan man variera alla 4. En saftig med glasyr (<klicka för recept), en tigerkaka (<klicka för recept) en Silviasockerkaka (<klicka för recept) och en apelsinsockerkaka (<klicka för recept) kanske? Om du klickar på påsktårtor där uppe så får du all mängd som passar till dessa 4 kakor.

Min nya form finns HÄR

Här har du den nya formen! Varje gång jag får hem en av dessa otroliga formar från NordicWare så blir jag sååå sugen på att baka massor med gott med den. Här närmast ska jag baka en päronkaka, var nämligen och hämtade en hel ICA-kasse med päron hos mina föräldrar igår. Kokade päronsylt igår som du ska få recept på sen, det var tänkt som marmelad men blev bättre som sylt. Ja ja, kommer recept på den!

Missa inte att införskaffa mina recepthäften, klicka HÄR.

Du har väl inte missat att jag har receptenhäften som du kan beställa. De kommer till din mejlbox, bara att spara ned på datorn, telefonen eller iPaden. Du kan också enkelt skriva ut dem. Det kommer så småningom att dyka upp ännu fler recepthäften.

Nu ska jag ta tag i dagen här. Hörs sen igen!

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 42

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x