Veckomatsedel v 41

Sent inne men här kommer i alla fall veckomatsedeln, en veckomatsedel som är både enkel och känns lite höstig. Korv & potatisgrytan är ”to die for” god och något jag ofta får göra här hemma. Morotssoppan är sååååå god. Tips om du vill ha lite mer drag i den, fyll på med lite chiliflakes. Hoppas denna veckomatsedel ska smaka.

Fler tips: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG

Korv & potatisgryta

Ett riktigt populärt recept här på sidan. Jag förstår att det klickas ofta in på det här receptet för det är supergott och väldigt enkelt att svänga ihop.

Mer korv: KORVRÄTTER (<klicka)

TISDAG: 

Krämig laxpasta med citron 

Åh den här laxpastan älskar jag. Den är härligt lite samtlig av parmesanen och lite syrligt från citronen. Riktigt mums!

Mer fisk: MASSOR MED FISKRECEPT (<klicka)

ONSDAG: 

Köttfärspiroger (ät med grönsallad och en god dressing, tipsar om denna)

Mmmmums, dessa är sådär härligt frasiga på utsidan och krämigt goda inuti. Goda smaker och något du också kan frysa in styckvis och bara ta fram och värma när du blir sugen.

Mer köttfärsrätter: 10 POPULÄRASTE KÖTTFÄRSRÄTTERNA (<klicka)

TORSDAG: 

Morotssoppa (ät med ett gott bröd, tipsar om mina goda vitlöksbröd)

En mild krämig och alldeles fantastisk morotssoppa. Du kan även ha i andra rotfrukter om du vill, dom är ju i säsong nu. och som jag skrev högst upp, fixa lite sting i den med chiliflakes.

Sugen på mer: SOPPOR (<klicka)

FREDAG:

 

Gratinerad kyckling med baconsås 

Ett poppis recept när det kommer till kyckling här på bloggen. Många som älskar det här receptet. Jag förstår dom för detta är så himla gott.

Mer: KYCKLINGRÄTTER (<klicka)

VECKANS GOTTA:

 

Saftig blåbärskaka med smul (ät gärna med rårörd hemmagjord vaniljsås)

Du kan absolut byta ut blåbär mot te x hallon eller äpplen, minst lika gott. En riktigt supergod kaka som du bara måste testa!

Mer: 125 goda kakor (<klicka)

Hoppas du ska hitta massor med inspo från veckans matsedel. Alltid kul att kunna inspirera till en god och enkel matlagningsvecka.

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig gärna så du inte missar något:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FREDAGSLISTAN

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x