Veckomatsedel v 40

Dags för en ny vecka och ny inspo för matlagningen, denna veckas veckomatsedel innehåller enkel mat och också mat som vi i vår familj tycker är riktigt god. Veckomatsedel som i alla fall för oss underlättar veckorna massor, det är något speciellt att gå och handla med en veckomatsedel i handen. Det blir mer ordning och man handlar inte bara det man alltid brukar handla. Hoppas att du ska få inspiration från veckans veckomatsedel, berätta gärna om du har någon favorit!

Mera inspo: ALLA VECKOMATSEDLAR (<klicka)

MÅNDAG

Världens godaste linsgryta (<klicka för recept)

Den här linsgrytan är verkligen något av det bästa jag vet. Äter den ofta för att den dessutom går snabbt att svänga ihop. Lätt att göra mycket av, billig maträtt och perfekt matlådemat.

Sugen på mer: VEGETARISKT (<klicka)

TISDAG

Sandefjordslax (<klicka för recept)

Gillar du lax bara måste du laga detta. Sandefjordsås är så himla gott, fick också massor med tips på att röra i en burk med stenbitsrom i såsen.

Mer inspo: FISKRÄTTER (<klicka)

ONSDAG

Godaste korvgrytan (<klicka för recept)

Hela familjens favorit, får tonåringen bestämma är det detta vi lagar när vi äter korv. Gör alltid extra mycket av denna för det går åt. Är taggad att få laga detta i veckan igen, då ska jag skiva i lite chorizo också så den blir lite starkare. Tips!

Gott med korv: 10 populära recept med korv (<klicka)

TORSDAG

Min godaste köttfärssås med spaghetti (<klicka för recept)

Den här köttfärssåsen är ni många som helt gått över till, denna är supergod verkligen och smakar så mycket. Alla mina barns favorit av alla köttfärssåser och det är väl det bästa betyget.

Mer: 10 populäraste recepten med köttfärs (<klicka)

FREDAG

Kyckling i balsamicosås (<klicka för recept)

En alldeles underbar kycklingrätt som jag vet att ni är många som lagat, denna blev så otroligt populär när jag delade med mig av den. En riktigt härlig fredagsrätt att njuta av.

Mer kyckling: 10 populära kycklingrecept

VECKANS GOTTA

Mitt bästa recept på kanelbullar (<klicka för recept)

Ja det har kanske inte undgått någon att på fredag så är det kanelbullens dag. Det ska bli härligt och jag ska baka riktigt goda igen nu i veckan.

Mer bullar: BULLRECEPT (<klicka)

Hoppas du ska hitta massor med inspo från veckans matsedel. Alltid kul att kunna inspirera till en god och enkel matlagningsvecka.

Fler recept: ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 

Följ mig gärna så du inte missar något:

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar. 

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När rengöring är kul – rabattkod från Västerbottenssåpa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x