Innehåller annonslänkar

Sköna Söndag och kräftis

Hej min vän och hoppas du haft en skön helg, det har jag. Det var ljuvligt med lite ledigt efter en första ganska så stressig vecka. Dock så kommer det vara superstressigt även nästa men jag tar mina stunder med återhämtning. Idag var jag till Lagerhaus för att kika på kräftattiraljer. Men wow så mycket kul de hade, kan inte bli annat än succé!

Kolla in dessa söta platskort (<klicka) Älskade dom, ser så roligt ut med en kräftklo i glaset när man ska hitta sin plats på kräftskivan.

Härlig kräftkonfetti (<klicka), kan väl inte bli mer kräftskivekänsla än såhär? Alltid när vi har festligheter så försöker jag ha någon form av konfetti på bordet.

Underbara papperstallrikar (<klicka) med en festlig kräfta med ett vinglas. Tog ett tag innan jag upptäckte det, men den var ju hur festlig som helst. De nedersta tallrikarna hittar du HÄR, lite mer fancy och clean kanske.

Roliga girlanger till kräftisen är nästan ett måste! Beroende på vilka papptallrikar du väljer så kan du också välja girlang som matchar. Vinkräftan HÄR, fancykräftan HÄR.

Dessa urtjusiga vinglas är ju bara såååå snygga! Gillar det där räffliga i glasen, riktigt snyggt. Tyvärr var dessa slut online men finns kvar i vissa butiker. Såg att NordicNest hade liknande – klicka HÄR.

Blomljushållare i glasvas // Glasvas // Orange ljuslykta // Brun glasvas // Portabel uppladdningsbar lampa i svarta // Rustika ljus i olika färger

Blev lite småkär i dessa små efterrättsbägare (<klicka), så himla fina! Kolla så fint dom gjort här ovan, en fantastiskt vacker dukning. Snacka om härligt höstinspirerat med dessa färger. Älskade att de hade knutit rosetter runt glasen och besticken, så himla fint! Den lilla uppladdningsbara lampan ångrar jag att jag inte inhandlade, så perfekt till hösten & vintern. Förresten, skulle köpt alltihopa ovan, så fin dukning till hösten som sagt!

Något som också är fint om man t ex är rädd om bord eller duk är glasunderlägg. Blev alldeles betuttad i dessa i naturmaterial. Det är ju så snyggt. Dem i valnöt hittar du HÄR, dem i jute hittar du HÄR.

Prosecco presentbok

Gick dock inte hem tomhänt, hittade några godingar som fick följa med hem i påsen. Bl a denna ”Prosecco är svaret på allt” presentbok fick hänga med hem. Den är proppfull av roliga citat, fakta och kul recept.

Goda tips till kräftisen:

Världens godaste Västerbottenspaj

Jag ÄLSKAR västerbottenspaj, så otroligt gott ischiasnerven smakrikt. Man ska våga gå på med osten, det är den som gör smaken.

Räkbakelser

Ett perfekt tillbehör till kräftkalaset är dessa räkbakelser. Enkla att göra och väldigt goda.

Smördegspizza med fetaost

Något av det absolut godaste som finns är den här pizzan med feta och massa annat gotta på.

Skagentårta

Den här är wow på alla sätt. Fräsch och bara så god så man smäller av. Med Skagen kan väl ingenting gå fel.

Skagensnittar

Busenkla att svänga ihop och farligt goda. Perfekt lite mindre tilltugg till kräftkalaset.

Västerbottensmuffins med skagen

Magiska matiga muffins som du bara måste testa att göra. Suuuuupergott.

Himmelskt god och krämig Ost & Skinkpaj

Mättande, supergod och krämig. Ibland kan jag verkligen längta efter den här. Supersmarrig!

Godaste fröknäcket

Perfekt att äta med cream cheese och en god marmelad, eller bara med smör och ost.

Nu ska jag ta tag i denna kvällen. Det blir filmkväll i soffan, vi har siktat in oss på OBLIVION med Tom Cruise. Sett den för många år sedan men ska se den igen ikväll, riktigt bra är den så helt klart värd att se igen. Ha en fin kväll!

Vi ses imorgon igen!

Kram Nina

23
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredagslistan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x