Veckomatsedel v 34

Jaaa, men dåså, då är skolveckan här igen och jag drar äntligen igång veckomatsedlarna igen. Ni är många om saknat den så det känns riktigt pepp att sätta igång och planerna Veckomatsedlarna igen. Nu blir det ordning på torpet igen minsann. Denna första vecka tänker jag enkelt och lite nyttigare och hälsosammare. Jag behöver det verkligen efter en födelsedagsvecka. 😂 Varsågod, här kommer veckomatsedeln.

Fler Veckomatsedlar: KLICKA HÄR

MÅNDAG

Ninas linsbolognese

En riktigt god vegetarisk rätt att starta veckan med. Mycket smaker och påminner mycket om en vanlig bolognese. Vill du få den riktiga pastakänslan så ös på med parmesan innan servering.

Mer vegetariskt: KLICKA HÄR

TISDAG

Lax med somrig sallad & kall citronsås

Åh den här är sååå god. Fräscht och bara helt perfekt. Vill du ha den ännu nyttigare så tipsar jag dig om att byta ut creme fraiche mot matlagningsyoghurt, gräddfil eller kvarg.

Mer fiskrätter: KLICKA HÄR

ONSDAG

Supergod kyckling med klyftpotatis och kall citron & kokossås

Den här kalla såsen använder jag mycket till grillat, den är så god och mycket nyttigare än en sås med t ex creme fraiche i. Passar perfekt till grillat, men också till både fisk & kött. Testa vetja!

Sidans populäraste kycklingrätter: KLICKA HÄR

TORSDAG

Världens godaste köttfärssoppa

Den här soppan älskar jag. Den är så god och att avnjuta denna med en bit bröd till, nej men mums. Doppa gärna brödet i soppan, det är sååå gott!

Mer soppor: KLICKA HÄR

FREDAG:

Tacostavar i Tortillabröd

Galet gott, alltså galet gott! Detta var verkligen en riktig höjdare. Vill du göra den ännu nyttigare så byt ut creme fraiche mot matlagningsyoghurt, gräddfil eller kvarg.

Mer tacos: KLICKA HÄR

Ett sista tips!

Kika gärna på alla mina receptsamlingar av olika slag, där kan jag nästan lova dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

ALLA RECEPTSAMLINGAR (<klicka) 


Följa mig? 


Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

15
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saftig äppelkaka med vaniljsmör

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x