Innehåller annonslänkar

Ny fräsch start på hösten

Ska bli lite bättre på att kasta in lite allmänt här på bloggen nu i höst. Vardag, mode, smink, inredning m.m. Gjorde en stor undersökning på min Instagram om vad folk vill ha mer av och ja, jag fick så mycket svar och bra pepp inför hösten. Så nu kör vi mina vänner!

Jag har just packat in all pasta jag köpte på Meds. Älskar deras utbud på bra glutenfri pasta. Brukar servera samma till familjen också.

Glutenfria pastautbudet på Meds hittar du HÄR

Många frågor om min blus på Instagram, en gammal köpt för 2 år sedan så den finns inte kvar. Tipsar dock nedan om några fina beiga blusar.

Jag hade en helt underbar födelsedagsvecka förra veckan. Här ett gott glas på ett av mina favoritställen. Införde födelsedagsvecka för några år sedan efter tips från vänner. Jag har ju nämligen alltid älskat att fylla år. En födelsedagsvecka innehåller allt som du själv tycker är härligt under heeeela den veckan som du fyller år. Själv fyllde jag i Söndags så för mig var det Måndag till Söndagen jag fyllde. För mig har födelsedagsvecka handlat om god mat, att man både lagar mat hemma och kanske äter en bit mat ute, fika på någon god kaka, besöka butiker jag älskar, gå på en härlig loppis, jag har fått bestämma filmerna vi sett, sett solnedgången, tagit en långsam härlig promenad, bastat, kollat på en favoritserie, fått fotpill osv. Resten av familjen här hemma har också födelsedagsvecka. När Milo fyller är det han som bestämmer all mat hemma, vi äter på hans favvoställe, kanske att han får shoppa några plagg, gå på bio, favoritfrukostar osv. Samma med Tony.

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR

Beige färg på blus är ju så snyggt tycker jag. Classy och så snyggt till svart också. En snygg beige blus till ett par svarta snygga brallor! Helt rätt!

Svarta vida byxor med resår i midjan i bak (<klicka)

Dessa byxor har jag siktat in mig på. Ääääälskar resåren i bak, hur perfekt för bekvämligheten. Ser supersnygga ut!

OBS: NIIINISAUG24 ger dig 33% rabatt på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor

Fick frågor om min jeansjacka (<klicka) , den sålde slut efter jag tipsade men nu har det kommit in några storlekar igen. På REA nu, massor med denim med 25% rabatt. Kolla HÄR.

Solnedgång i Fredagskväll, så mysigt att stå och se solen gå ned vid horisonten. Jag älskar ju soluppgångar men också solnedgångar, alldeles underbart. Vissa soliga morgnar brukar jag ta bilen och åka ut till vattnet och stå och se solen gå upp, det är verkligen hur mysigt som helst och magiskt på något vis.

Muggar HÄR // Tallrik HÄR

Födelsedagsfika här hemma, blev bara ett litet firande i Söndags med tårta och lite goda kakor. Gjorde min jordgubbstårta (<klicka) som är sååå god! På kvällen dök ”Mellan” upp också så vi käkade middag tillsammans. Så mysigt!

Idag drar skolan igång, jag är uppe med tuppen och fixar och grejar lite. Milo var väl lite ljummet inställd till att skolan börjar igen, vilket jag har full förståelse för. Känner lite samma lika. Nu blir det tidiga morgnar och läxor & prov igen. Nåväl, vi kör på, snart är det lov igen och faktiskt så går det rätt snabbt när det väl drar igång.

Önskar dig en fin Tisdag, hörs snart igen. Denna veckan är fullplanerad här på bloggen. 😍

Kram Nina

27
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
30 days ago

Vilken tycker du är den bästa glutenfria pastan? Perfekt om hela familjen tycker om den 🙂 Så mysigt att följa dig <3

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 34

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x