Sommarkvällar på vår altan!

Innehåller annonslänkar för NordicNest & Cellbes

Nu har vi haft ett par riktigt härliga sommarkvällar här hos oss. Vi har sett till att sitta ute och njuta allt vad vi kunnat om kvällarna. Det är verkligen höjden av mys!

Klänning (<klicka – slut i denna färg men finns i flera OBS OBS OBS: Cellbes har just nu en kampanj, använd rabattkod 20EXTRA för 20% extra rabatt // Kofta (<klicka)

Överlycklig över att kunna sitta, det är en otrolig känsla. Det fanns en tid för bara någon månad sedan när det var en fullständig omöjlighet. Varje gång jag sitter så sänder jag en tacksam tanke, det är inte självklart för mig då jag vet att när smärtan var som värst så kunde jag knappt göra något. Inte stå, inte ligga och absolut inte sitta. Så TACK kroppen för att du läker! ❤️🥹

Bord (RUSTA) // Tekopp (<klicka) // Lykta (<klicka) // Ljushållare (tror DOLLARSTORE)

Det var så mysigt och dra på värmaren, krypa i en kofta och dricka en stor kopp te ute. Tror klockan var närmare 23 innan vi till slut gick in. Det är höjdaren av sommaren känner jag. Att kunna vara ute sent på kvällen.

Utestolar (<klicka) // Utebord (slutsålt – kommer säkert till nästa år igen).

Vi är såååå nöjda med runt utebord. Snacka om att mysfaktorn runt matbordet höjdes med 1000%. Hoppas kunna sitta där ikväll när vi ska äta lite god middag. Älskar dessa utemiddagar mer än allt just nu.

Loungegruppen är från Jotex, men är tyvärr slutsåld, kommer säkert igen nästa år. Sett att de haft den år efter år, våra är 3 år gamla.

Har gjort en blomvägg på insynsskyddet (till vänster) här med solcellslampor från Rusta. Ska ta bättre bild på det när det är ljust ute. Himla mysigt! Detta är precis utanför vårt uterum. Här skiner solen som kraftigast sent på eftermiddagen, så här kan det vara fint att ta sig ett litet glas bubbel eller ett glas med iskall Pepsi Max när man varit ute och fladdrat hela dagen. Här satt vi och åt lite plock för inte så längesen. Då i skydd av parasollet, kan bli riktigt varmt här nämligen.

Ja det var lite härliga kvällsbilder från vår altan. Hörs snart igen!

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kristinehamns guldkorn DAG 1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x