Gillar du?
Alltså jag gillar det nog mer än vad jag erkänner, minns när jag var liten att jag tyckte det luktade hemskt när mamma lagade kåldolmar hemma? Men sen när jag som vuxen vågade smaka tyckte jag att det smakade jättegott, även fast doften var densamma.
Kolla in detta fantastiska sätt att laga kåldolmar på! Hela kålhuvudet kokas i vatten fylld med mjölk, tar bara 20 minuter så är kålen klar att rivas loss, sen ska det hårda skäras bort på bladen, tyckte det var smart att lägga kålbladet i en skål och sen fylla. Tyckte också att röran som ska vara vara i dolmarna såg såååå himla god ut! Mums!
Du hittar tillvägagångssätt och recept i sin helhet om du klickar HÄR.
Här kan du följa mig: Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR