Steka bacon
Ja det är väl inga konstigheter tänker kanske du? Nej, man tycker ju inte det. Jag har i alla fall stekt bacon på samma sätt i många herrans år och det har väl funkat helt ok.
Men nu när jag sett detta knep så kommer jag förmodligen aldrig mer steka det i stekpannan. Detta är verkligen ett otroligt sätt att göra det på. Inget os hemma, inget ojämnt stekt utan bara helt perfekt avrunnen knaprig bacon, det kan inte bli bättre!
Börja med att vika en bit folie, vik det varannan gång åt varannat håll.
Veckla ut folien på en plåt.
Lägg på baconskivorna uppepå folien.
Still i ugnen på 200 grader i ca 9-12 minuter.
Såhär ser de ut när de är klara! Hur smarrigt ser inte detta ut? Avrunna och perfekt knapriga!
Här kan du se hela videon på hur du går tillväga.
Lycka till!
Ps: Gillar du recepten och inlägget får du mer än gärna klicka i det lilla hjärtat under inlägget.
Följ mig gärna här:
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina
Wow, de blir ju perfekta och att slippa oset det är ju toppen. Håller med, kommer aldrig mera steka bacon 🥓 i stekpannan.
Det måsta man ju testa
Perfekt