Innehåller annonslänk för Cervera
Ska man äta något riktigt gott till påskfrukost så måste det ju vara detta. Man har säkert både ägg och potatis kvar efter påskens middagar!
Bondomelett, 4 p
400 g kokt potatis
6 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt och peppar efter smak
Smör till stekning
Gör såhär:
1) Dela upp den kokta potatisen i mindre bitar. Stek i en rejäl klick med smör, de ska få lite färg. Stek gärna i gjutjärnsstekpanna som du sedan kan ha i ugnen. (HÄR har du en gjutjärnspanna i lättvikt perfekt för detta ändamål). Annars lägger du i den stekta potatisen i en ugnsfast form.
2) Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. Häll över potatisen, grädda i ugnen på 175 grader i ca 20 min eller tills den fått riktigt fin färg.
Tips: Toppa omeletten med t ex fetaost, rödlök och basilika. Mums! Också gott att ha i ca 200 g rökt skinka i omeletten.
Gillar du receptet får du gärna klicka i det lilla hjärtat under bilden.
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Kram Nina