Hejsan svejsan!
Har du tacofärs kvar efter helgen? Eller kanske lite köttfärs och grejer till tacos hemma? Vill tipsa om dessa godingar, Tony och Milo tyckte det var så vansinnigt gott. Tony åt 3 stycken. 😋
GRARINERADE TACOBÅTAR, 4 st
250 g tacoköttfärs (gör efter anvisningarna på Tacokryddepåsen, du kan också använda bara köttfärs utan tacokryddan)
tacobåtar
1 hackad lök
1 dl creme fraiche (chili och paprika smak)
1 mozzarellaost (en stor rund i påse)
2 dl riven parmesan
Gör såhär:
1) Har du inte färdig tacoköttfärs och steker du köttfärs enligt anvisningarna på Tacokryddans påse.
2) Lägg köttfärs i botten på tacobåtarna. Ha på hackad lök.
3) Klicka på creme fraiche.
4) På med hackad mozzarellaost.
5) På med massor med finriven parmesan. Den här parmesan som är på bild är såååå god. Köpt på Willys.
6) Gratinera i mitten av ugnen på 200 grader varmluft tills mozzarellan smält och börjat få lite färg!
Se hit!
KIKA GÄRNA PÅ DESSA RECEPT:
DU KAN FÖLJA MIG HÄR:
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
Ja, den parmesanen är verkligen jättegod!
Använder du nötfärs eller blandfärs till tacorätter?
Spelar ingen roll, det gör du som du vill.