Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart
Halloj vänner!
Idag har jag varit i Sthlm och gjort lite ärenden. Sitter i bilen och skriver till dig, ja jag sitter bredvid så det är inte jag som kör. Haha….
I morse hade jag slut på müsli och kom på hur längesen det var som jag gjorde egen. Varför gör man inte det oftare? Jag som köper glutenfri müsli också vet ju hur himla dyrt det är och gör man egen så tillsätts ju inget skit.
Jordgubbsrussin HÄR
Jag har ALLTID såna russinaskar i väskan. Perfekt när man blir sugen, om man blir hungrig eller bara vill ha något att tugga på. Perfekt!
Jag gjorde müslin på känsla och herreminjee så gott det blev! Måste skriva upp det så jag har det här inne, enkelt att hitta det då. Så enkel och svängs ihop så det nästan är löjligt. Ska nog verkligen försöka göra egen fr o m nu.
NINAS HEMMAGJORDA GLUTENFRIA MÜSLI
4 dl glutenfria havregryn
1 1/2 dl riven kokos
2 tsk kanel
1 tsk malen kardemumma
1/1 tsk malen ingefära
1/2 dl honung
2-3 dl vatten
1 låda jordgubbsrussin
Gör såhär:
1) Blanda alla ingredienser i en bunke.
2) Häll ut på en bakplåtpappersklädd bakplåt. Fördela ut den jämnt över plåten.
3) Skjuts in i ugnen på 200 grader i va 15-20 min eller tills den fått fin färg och ”torkat”.
4) Låt svalna helt, häll upp i en burk och häll i russinen.
Tips: Det finns massor man kan ha i en müsli, här kommer några tips som finns på Matsmart:
Jahapp! Nu ska jag fortsätta jobba här i bilen. Vi hörs lite senare.
Kram Nina
Det låter supergott! 🙂 Mvh Jenny.
😋😋😋