Dagens TIPS

Fynd

Tänkte tipsa dig om några erbjudanden som du bara inte får missa! Dessa gäller bara idag på Ellos så vill du fynda så passa på.

En av mina absoluta favoriter till tröja är den >>HÄR!<<(50% rabatt idag) Lite utställda armar, sååå fiiiin (finns i flera färger) och skönaste materialet i världen. Denna använder jag ofta!

Den >>HÄR<< (30% rabatt idag) tröjan har jag också använt massor! Lite figursydd och världens finaste krage. Ärmarna älskar jag också då de är lite större.

En av mina absoluta älsklingströjor är den >>HÄR<<! (10% rabatt idag). Tunt skönt material som känns mer som en skön myströja. Så otroligt skön i materialet.

Sist men inte minst så hittar du mina ursnygga >>stövletter<< (30% rabatt idag) till pangpris idag. Perfekt höjd på klacken och så sköna att gå i. Har kunnat gå i dessa en hel dag utan några som helst problem.

Kika in >>HÄR<< så hittar du massor med fynd på upp till 50% rabatt!

Kram Nina

Kommentarer

 1. AnsoAnna

  Beställde skorna med expressfrakt nu.
  Hoppas de passar min outfit på fredag när jag ska på Hamburger hörs o se Ola Salos show med jobbet 😊.
  Kram

  1. niinis
   niinis

   Du kommer älska dom! Så sköna på och så snygga. Använder mina massor! Underbart med Ola Salo, skulle också vilja se honom. 😍

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers