Helgen

Lördagsfeeling

Hej lördag!

Oj, jag sov som en liten gris här inatt. Skönt! Somnade ifrån mitt i Idol men kollade på det i morse. Jäklarns i gatan så bra det var alltså! Jag var helt salig, Carola och Gottfrid och Tusse och Molly var sååå bra, jag rös ända in på skinkorna.

Jag har varit upp och målat på en tavla här på morgonen. Så skönt när ingen annan är vaken och jag får slukas in i min kreativa värld. Har fått ny inspiration så nu blir det många tavlor på löpande band här igen.

Igår blev en lugn dag med lite hemmafix och handling. Åkte förbi IKEA sen och köpte ljus som är 100% stearin. Dom ska inte rinna lika mycket och är mycket bättre för oss att andas in och för miljön. JUBLA heter dom ifall du också vill köpa.

Lördagen står lite öppen. Vi skulle behöva kratta lite ute på gården och åka till återbruket med massa kartonger. Får se om vi får lite eld i baken och fixar det, hittills har jag i alla fall hunnit skura ett av badrummen. Med ättika och bikarbonat, blev så jädra bra.

Ska fortsätta fixa lite här, vi hörs sen!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Kristin

    Hej Nina
    Vilken fin tavla. Vi har precis gjort om i vårt sovrum och hade gärna velat ha en tavla målad av dig. Tar du beställningar??
    Kram
    Kristin

Visa alla 7 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers