Dagens SMINKTIPS

Budget/lyx foundation

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Många av er önskar tips på foundation så jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om det.

Grejen med foundation är typ A och O! Det och mascara skulle jag säga är de två makeup produkterna jag inte skulle vilja vara utan. Foundation jämnar till huden både vad gäller färg och ojämnheter, tar bort trötthetstecken och ger ditt ansikte en ”lugnare” look utan rödhet och mörkhet kring ögonen. Ska man göra underlaget top notch så använder man även concealer men det är ett annat inlägg.

Här presenterar jag 3 bra foundations som alla är bra på sitt sätt och i olika prisklasser.

Budget // Medel // Lyx

Fit me från Maybelline använde jag ofta förr. Tycker det är en foundation som gör sitt jobb. Den är lätt och ger en lätt täckning samtidigt som den återfuktar.

Före/Efter

Natural Glow från Lumene (färgen MEDIUM) är en luftig och lätt foundation som ger mycket lyster. Ger fukt, jämnar ut och ger massa lyster.

Barepro från Bare Minerals är en outstanding foundation som jag är supernöjd med. Denna använder jag just nu och sååå många har sagt att jag strålar. Är inte det typ det finaste någon kan säga till en 47 åring? Tack ni som sagt det! 🙏🏻🥰

Täcker grymt bra, håller grymt bra (24 timmars täckning), jämnar ut jättefint och förbättrar hudstrukturen omedelbart men också på sikt. Täpper ej till porer och låter huden andas. En top notch foundation!

Hoppas du fick lite inspiration på underlag. Jag själv älskar makeup och tycker det är härligt att man med enkla medel kan se och känna sig piggare.

Kram Nina

Kommentarer

 1. Carolin

  Jag änvänder Fit Me! Så bra! Dock har jag ett problem. Jag får utslag/plitor av concealers…suck. Behöver verkligen detta! Svullna, och påsar under ögonen, samt plitor som flyttar sig runt ögat från dag till dag. Det sticker i den tunna huden runt ögonen när jag applicerar, men lägger sig efter en stund. Sen på kvällar o nätter, får jag utslagen…så tråkigt och kliar. Jag behöver verkligen tips på heltäckande concealer som inte ger dessa bieffekter. Någon som upplevt samma? Snälla tipsa mig 🙂

   1. Carolin

    Blandat, men mest Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer och Cover Up Stick’n Brush
    Isadora, men även Camoflage Concealer . Behöver verkligen bra tips av dig. Tack <3

Visa alla 7 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers