Hus & Hem

21 dagars rensningen

Ja men eftersom jag redan nu startat ”julförberedelserna” här på bloggen så känns det inte mer än rätt att dra igång årets ”21 dagars rensningen”!!

Detta är den bästa rensarlistan som finns och lagom till decembermånad är här så är man klar och kan njuta av julmånaden allt vad man orkar. Är man inte klar till December är man kanske klar lagom till julafton. Det går ju det med!

Det går till som följande! Här ser ni alla punkter. Dessa punkter ska man sedan beta av en och en. Punkt nummer 1 är att städa ur Medicinskåpet. Vårt är rörigt som tusan just nu så detta kommer sitta som en smäck!

Vilka är med? Klicka gärna i hjärtat om du ska hänga med på detta eller tycker det är är en kul idé! Jag har gjort den här listan för längesen så det ska bli riktigt kul. Jag kommer försöka fota före/efterbilder varefter jag betar av dessa punkter. Kan inte det bli lite kul?

Känner mig toktaggad på att sätta igång med medicinskåpet redan nu men ska göra det imorgon. 😅 Den här listan har sån jäkla bra effekt på mig alltså! 😍🤩👏🏻

Nu ska jag njuta av kvällen. Har några serier som jag missat så ska kolla ikapp dem nu. Ha en fin kväll.

Kram Nina

Kommentarer

 1. Bland Kastruller och Vinglas

  Bra och kul idé!! Jag följer bloggen förvaringsdrottningen som ger en 52 veckors rensning och organisations uppdrag…Fast jag har inte kommit igång riktigt. Ska testa din lista för jag behöver rensa. Medicinkorgen vi har här löpt amok!
  Kram Kajsa

 2. Barbro

  Inspirerad! Ska försöka följa listan men vet redan nu att vissa rum/utrymmen kommer att ta längre tid än en dag. Jobbar på dagarna så tar de enklare rensningarna på kvällarna efter jobbet. Tack och lov så städade jag garaget för någon vecka sedan! Tog en vecka och då gjordes ett antal resor till tippen. Men nu …. jäklar vad fint det kommer bli 🤣👍😉

 3. Irene Löthegård

  Ska verkligen försöka men gör en egen lista. Fotar före och efter. Jag är ju duktig på att göra listor men att fullfölja är svårare! Tänker alltid att nu jä_ _ ar ska här fixas…..så händer nåt annat mycket roligare. Kram å tack för puffen 👍

 4. Therese @bakaochlagamat

  Har rensat typ halva huset senaste veckan och känner mig så nöjd. Igår fick nya skåp flytta in i vardagsrummet så imorgon ska jag börja flytta om saker från köket och få ordning där. Peppad!

 5. Carina

  Angående ditt inlägg om din ”mustasch” och ang mobbingen din son varit med om. Jag blev mobbad av EN person när jag gick i skolan. EN person! Han gjorde så jag mådde dåligt i skolan. Man viste aldrig när han skulle ”slå till” med elaka ord! Men jag fick min revansch! 🥊 efter ett antal år, så stod han som vakt vid ett populärt ”dansställe” i Uppsala. Jag stod i kön och såg att jag kände igen vakten ( min plågoande sedan skoltiden) jag gick förbi kön fram till honom och talade om hur illa han gjort mej! Han stod där med sin ”vaktbricka” trodde han var så stor, men innerst inne så liten!! Men efter jag talat om för honom vad han gjort mot mej och säkert många andra med. Så kändes det så jäkla bra! Sen gick jag in och dansade mej svettig💃🕺ha de gott💕

Visa alla 13 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers