Något som är galet enkelt att laga och blir fantastiskt gott är denna kycklingrätt.
KYCKLINGFILÉ MED SOLTORKADE TOMATER OCH PARMASKINKA, ca 4 pers
4 kycklingfileer
1 liten burk soltorkade tomater
1 pkt parmaskinka
Salt
Peppar
Olivolja
Gör såhär:
1) Salta & peppra kycklingfiléerna. (Ska vara färsk eller tinad kyckling). Stek kycklingfiléerna i olivolja i en stekpanna. Ta av från värmen när de fått lite yta.
2) Hacka de soltorkade tomaterna medan kycklingen svalnar något. Lägg en stor klick av det hackade soltorkade tomaterna uppepå kycklingen. Linda sedan in parmaskinkan runt kycklingfiléerna. Hacket sv soltorkade tomaterna ska hamna under skinkan.
3) Placera i en ugnsfast form. Tillaga i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min tills kycklingen är genomstekt.
Servera med en krämig >>potatisgratäng.<<
Tips på god efterrätt är dessa >>morotskakor i micron.<<
Följ mig gärna på min Facebooksida och Bloglovin så du inte missar några inlägg.