Städat bort sommaren

Hej och hallå i stugan!

Idag städade vi äntligen av våra altaner. Eller rättare sagt gjorde dom klara för höst och vinter.

Allt har bara legat framme, vi hade inte ens plockat bort dynorna på baksidan och bubbelkoppen såg ut som hej kom och hjälp mig!

Vi skulle låtit bubbelkoppen stått om det inte varit för att vår pump gått sönder. Blir till att köpa ny till nästa år, frågan är bara om man kan köpa en lös pump eller om man måste köpa hela konkarongen?

Jag minns förrförra året när Tony propsade stenhårt på att bubbelkoppen skulle vara kvar. Han skulle minsann bada hela vintern. Vet ni hur det slutade? HÄR kan du läsa om det!

Efter en hel del fix och några timmars jobb så blev det till slut himla mysigt. Här gjorde jag en liten sittgrupp som man kan sitta och njuta av höstsolen på. Med en kopp te. Tända ljuset i lyktan och sånt. Ska VERKLIGEN försöka njuta och sitta här i höst, detta är under tak så man behöver inte tänka på dynor och sånt om det regnar.

Gör ni det? Sitter ni ute med en kopp kaffe och vinterjackan på? Jag satt på stolen där idag och solen gassade i ansiktet, var faktiskt hur mysigt som helst.

Men vad konstigt det känns att städa bort sommaren, det känns som det var evigheter sedan det var sommar. Galet hur det kan kännas så för så längesen är det inte.

Nu ska jag ta kväll här. Har just ätit mig mätt här och nu ska jag nog slå på en film eller nåt.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

20 sjuka fakta som kommer få dig att säga ”Whaaaaat”!?!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x