Dagens TIPS

Fynda till skafferiet

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart.

Ni vet ju att jag stordiggar Matsmart. Det är klimatsmart, det är billigt och så kan du få det deu handlar hemkört till dörren. Idag tänkte jag tipsa om lite härliga erbjudanden som kommit in där!

Det är TACO-FEST på Matsmart nu. Kolla in alla härliga erbjudanden HÄR!

Massor med härliga Ekologiska produkter hittar du HÄR! Vi har börjat med massa mer ekologiska produkter sen vi började beställa därifrån.

En utav sidorna måste jag dock höja ett varningen finger för, deras sida med ”godis och snacks”. Livsfarligt! Vi har en speciell snacks och godishylla i skafferiet som bara får ätas av på fredag och lördagar. Den var knök inför denna helgen. Tur vi kunde ta med på husvagnsresan så mamma och pappa kunde hjälpa till. 😀🙈

Något som jag aldrig missar att kolla där är deras ”skafferi” avdelning. Där finns det huuuur mycket som helst!

Som den här pastan från Kungsörnen. Det enda som är fel är att det blev fel i produktionen när spaghettin skulle få sitt tryck. Det är alltså sprillans ny och bra pasta från Kungsörnen, bara att etiketten inte ser ut som den ska, inget annat.

Härligt kaffe för 25 spänn är också trevligt! 👍🏼

Japp, inte alls dumt med andra ord. Bästa Matsmart! ❤️

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers