Dagens TIPSShopping

Höstnytt

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Lovade ju att du skulle få se lite mer höstnytt. Är såå nöjd verkligen, hur härligt att fylla garderoben med lite höstnytt? Love it! ❤️

Hittade en top som är allt jag önskar. Magvänlig men inte säckig och jag älskar både färgen och mönstret.

Paisley heter det va? Toppen hittar du HÄR. Det finns en >>klänning<< i samma mönster. Den såg superhärlig ut också! Älskar att den är draperad över magen, att den är omlott och ärmarna ska vi inte prata om!

Nästa favvo då! Kolla in denna underbara >>kappa?!<? Är så nöjd med den här, älskar den verkligen. Så skön på, denna kommer jag verkligen ha massor i både höst och vinter. Kragen är avtagbar. Den finns i färgen >>kamel<< också.

Ja detta var lite höstnytt och kul till garderoben. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

Kommentarer

  1. Ann-Louise

    Hej Nina,
    Jag läser din blogg sedan några år tillbaka. Jag har en tid tänkt tipsa dig som har magbesvär om ett mirakelmedel, men det har inte blivit av, men nu så 😉 Det är SPC flakes, mer info finns bland annat här https://www.apotea.se/spc-flakes-450-g?gclid=CjwKCAjwtuLrBRAlEiwAPVcZBrm-jwlFLqmVD7a-0AUS03ajRm84pMkcempm1NXVzLkIFPT_UIMdAxoCuWQQAvD_BwE. Dessa flakes har varit min livlina vid varje barns amning (har tre barn) där jag gång på gång fick hemsk mjölkstockning och blev helt utslagen. Min barnmorska tipsade om detta och så länge jag åt det fick jag aldrig mjölkstockning. Jag såg av en slump att det även hjälper vid magbesvär så jag tänkte att det kan vara värt för dig att prova.
    Önskar dig en fin dag!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers