Godmorgon

Födelsedagsvecka dag 1

Godmorgon!

Alltså kan vi börja med att prata om Lejonkungen? Vet knappt var jag ska börja med superlativen, för detta var minst sagt något av det bästa jag sett.

Jag har ju som ni läste igår sett Lejonkungen ”Disneytecknadstyle” triljoner gånger med de stora barnen. Det var nämligen en VHS som gick varm hemma hos oss. Har alltid älskat den filmen varför det var självklart att gå och se den nu när den kom i ny tappning på bio.

Säger bara wow! Stundtals hade jag verkligen svårt att tro att det var animerat, att det inte var äkta vara så att säga. Ögonen på djuren t ex, vattnet, håren…..ja men allt var så fenomenalt bra.

Musiken i början fick håren på hela kroppen att resa sig, ja men faktiskt under hela filmen. Det var en sån flashback tillbaka i tiden samtidigt som det inte var det.

Milo var helt tagen, han har ju aldrig sett originalfilmen heller. ”Det här är den bästa filmen jag sett” sa han efteråt.

Är det en enda film du ska se på bio så kan jag verkligen rekommendera den här!

Taggade till tusen med största popcornslådan i knät! Så mysigt att gå på bio med honom. Så mysigt att kunna se samma film med honom som man sett med de stora barnen när dom var små.

Det blev en perfekt start på födelsedagsveckan! Hade inte kunnat bli bättre faktiskt.

Idag kör vi dag 2 på födelsedagsveckan.

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers