Godmorgon

Surmorgon

Morning!

Hahaha, klockan är halv 2 och jag skriver morning. Den ni… Nä jag har varit vaken en hel evighet men kikar inte in förrän nu. Jag har jobbat hela förmiddagen så jag har inte hunnit in tidigare, men nu så….

Usch, jag är på uruselt humör idag. Känner mig typ uppgiven och less på allt, lite pms känning men det kan inte vara det, jag är ju liksom i ägglossningstider och då brukar jag bara känna mig normal och lugn. Vettitusan vad detta nu kan vara? Hörni, det verkar inte vara lätt att vara kvinna säger jag.

Jag studsade upp i morse och bakade. Kände att jag behövde det.

Blev en god frukost för familjen, jag åt det inte själv då det innehåller gluten men det såg trevligt ut. 🙂 Recept får du sen.

Nu ska jag nog gå och ställa mig i duschen så jag kanske kan få bli på lite bättre humör, herreminjeee det är ju liksom lördag, då får man ju inte vara en surmutta ju.

Hoppas du är på bättre humör min vän, vi hörs sen igen.

Kram Nina

Kommentarer

  1. niinis
   niinis

   Vi spelade in 4 avsnitt som skulle publiceras så fort vi spikat en ”host”. Tyvärr blev Gert sjuk mitt i allt detta så vår podd blev tyvärr inget av. Trist men livet kommer emellan ibland.

 1. Therese @bakaochlagamat

  Här är 3/4 av familjen sjuk, varav den minsta plutten är mest påverkad 💔 så ingen jättekul lördag här heller. Hoppas vi är friska snart då jag är så rädd att tappa allt jag byggt upp inför tjejmilen. Håller tummarna för bättre söndag 🙂

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers