Tårarna vill inte sluta rinna

Åh HERRE GUD!

Vilken pärs. Mitt barn har åkt och jag grät så jag hulkade. Vi grät tillsammans. Det var ett jobbigt avsked. Inte blir det bättre av att vi sovit minimalt heller….

Med skakig hand tog jag fram mobilen och knäppte en bild på honom 03.59 när han hoppade in i bilen med sina kompisar.

Tårarna sprutade och jag skrek ”Jag älskar dig” över hela området så jag säkert väckte grannarna.

Sen har de där tårarna runnit. Nästan utan stopp. Det enda som hjälper just nu är att googla resor till Palma. Fifasen vad tungt detta var. Ska ha mens när som helst så det förvärrar hela situationen.

Hela min kropp skriker nej medan min logiska hjärna säger självklart ska han åka och uppleva! Detta kommer göra honom så gott och han kommer växa flera meter.

Någon kanske tycker jag är sjåpig, men detta var mycket jobbigare än väntat. Det känns som jag gått sönder och tårarna vill inte sluta rinna. En del av mig försvann nu…. blev som ett tomt gapande hål där.

Nya glas in the making….

Nu är han på flyget och halva tiden har gått. Sitter och målar glas och är så lycklig för jag får uppehålla mig med något. 

Tack för all er pepp, och att jag får skriva av mig, betyder otroligt mycket för mig just nu…. ❤️

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

24 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 years ago

Åh vad jobbigt….. har själv barn i den åldern så förstår hur du känner. Man vill ju att de ska prova nya saker och utvecklas samtidigt som man vill ha de nära där man själv bor. Skickar en stärkande kram till dig genom cybervärlden. Kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Tack fina du! ❤️❤️❤️

Giggi
Giggi
4 years ago

Jag förstår dig,har ju skrivit min dotter bestämde sig åka till Tokyo och bo där. Hon kände inte en kotte där,alldeles själv i ett nytt land,helt nytt kultur,språk osv. Men det har gått bra.
Din son har åkt med kompisar vad jag förstår det kommer gå bra. När du får höra att han har det bra där kommer det kännas lättare för dig. Bamse kramar till dig

niinis
niinis
Reply to  Giggi
4 years ago

Han han också åkt själv…. känner inte den han ska bo hos osv så det är lite samma läge. Talar inte spanska osv…. men man måste bara hoppas att allt går bra och att han trivs. Kram tillbaka! ❤️

Sara
Sara
4 years ago

Stor kram!!! Blir helt tårögd jag med. Det kommer att bli bra och Palma är fantastiskt. Maten, stränderna, husen, sevärdheterna, hamnen mm. Res dit!

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Ja vi åker nog i September som det ser ut just nu. Längtar! ❤️

J
J
4 years ago

Åå en varm kram till dig! Avsked är hemska tycker jag också. Gråter när jag läser din blogg. . Låt tårarna rinna, det läker

niinis
niinis
Reply to  J
4 years ago

Tack fina! ❤️❤️❤️

Annica
Annica
4 years ago

Stor kram ❤️ Vet hur det känns när dottern åkte till Australien

niinis
niinis
Reply to  Annica
4 years ago

Åh! Förstår! ❤️

Helene
Helene
4 years ago

Förstår dig precis, min dotter bor i Australien sen 9 år tillbaka, flyttade när hon var 20, först universitet och sen jobb, hus och man. Jobbigt med avsked och att det tar 30 timmar att flyga dit…..

niinis
niinis
Reply to  Helene
4 years ago

Åh herregud. Hur har du klarat det? Det måste ha varit jättejobbigt. Min son planerar några månader och även om han skulle bli kvar så är det ju fortfarande bara 3,5 timma att flyga. Beundrar dig! Kram

Helene
Helene
Reply to  niinis
4 years ago

Jag klarar det med skype och vetskapen att hon är lycklig och har det livet hon vill ha även om det är tufft att inte träffa henne mer än 1-2 ggr om året.

niinis
niinis
Reply to  Helene
4 years ago

Ja det är ju så man funkar, är dom lyckliga så är vi lyckliga. ❤️

Nina
Nina
4 years ago

Gråter när jag läser detta inlägg ! Min dotter har ett år kvar i skolan sen planera hon ett år i USA, jag mår så dåligt av bara tanken att säga hejdå för ett helt år. Kram till dig.

niinis
niinis
Reply to  Nina
4 years ago

Vet precis hur du känner, hjärtat går itu.

Annica
Annica
4 years ago

Nina ❣

niinis
niinis
Reply to  Annica
4 years ago

❤️

Johanna
Johanna
4 years ago

Jag blir också tårögd när jag läser. För 10 år sedan när jag var 20 så åkte jag ensam till Cypern för att arbeta där i flera månader. Kan tänka mig att mina föräldrar kände samma som du gör. Men nu som tvåbarnsmamma skulle jag knappt låta mina killar gå ut med soporna själv kram

Eva
Eva
4 years ago

Sitter med tårar och läser detta då det är 1 vecka kvar så åker sonen till sig igen…Vi bor i Kungsbacka och han pluggar i Umeå så bra bit mellan oss. Har fått rå om honom 1.5 månad men vill inte han ska åka igen. Han stortrivs i sin nya hemkommun och pluggar men jag blir liksom ”över ”…..

Lotta
Lotta
4 years ago

Har inga egna barn så jag kan inte till fullo förstå… Men jag har ju följt din blogg i många år så jag kan absolut tänka mig hur du har det. Sänder varma styrkekramar till dig❣️

Annika
Annika
4 years ago

Fina Nina – det kommer bli bättre!
Min dotter åkte till Cypern igår med mitt första barnbarn i magen. Borta en vecka bara men…. åh…. hönsmamma som man är. Går inte att jämföra med din sits men ändå liksom….
Många kramar till dig!

Karin
Karin
4 years ago

Samtidigt är det viktigt att de får känna sig vuxna och klara sig själva och att vi föräldrar inte hänger upp så stor del av våra liv på barnen. Det här är det roligaste med att vara ung så låt dem åka iväg. (Dessutom är det bara 3 timmar bort).

Mar
Mar
4 years ago

Jag har aldrig förstått min mammas känslor när det var dags att lämna henne Sista gången innan jag flyttar hit till Sverige,nu har gått 4 sedan det och jag är helt galen att se henne igen 🙁

Nästa inlägg

Efterlängtad dejt och imorgon åker han…..

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x