Avskedsmiddag

Gokväll raringar!

Ikväll har vi då varit iväg med ”mellan” och haft riktigt mysigt! Det började med lite shopping åt honom inför sin resa och sen åkte vi till Steam Hotel och käkade. Vi har aldrig varit där och gissa om vi blev tagna av stället alltså?! Wow säger jag bara. Dit måste vi åka och bo över!

Jag satt utanför och var smakråd! Övertalade honom om leoskjortan, så fräck ju och jag som ääälskar leo!

Sedan kom vi till detta maffiga. Det känns inte som vi är i Sverige när vi kommer in. Kan inte förklara vad det känns som heller mer än att det är helt jäkla outstanding.

Gigantiska kristallkronor, mörk och murrig inredning med industrikänsla möter 20 tal typ! Så J Ä K L A coolt. Blev störtförälskad!

Bara att hissen har en gammaldags våningsräknare!

Eller att toaletterna var så galet drömmiga! Inga papperslappar utan handdukar, love it! ❤️

Vi käkade på Locavore som ligger på 18:e våningen. En asiatisk restaurang som gjort en alldeles egen twist på all mat. Du får en färdigkomponerad meny men kan säga till om allergier osv så ändrar dem efter det.

Förrätt var dessa friterade rispapper med en röra på löjrom, smetana, gräslök och silverlök. Alla blev helt till sig för det var såå gott! T.o.m Milo åt och mumsade med god aptit.

Ledsamt nog var jag för hungrig för att få med den stekta sparrisen med svart vitlöksmajonnäs, rökt mandel och nouc-cham. Varmrätten var sojabrässerad fläskkött med sötsyrlig sesamglaze och nudelsallad.

Här har ni efterrätten! En friterad rosépepparmunk, yoghurt o jordgubbsglass, rårörda jordgubbar i långpeppar och kristalliserad vit choklad eftersom jag inte äter nötter. De andra fick pistagenötter.

Bild uppifrån 18:e våningen!

Vill ni besöka något coolt så rekommenderar jag verkligen Steam Hotel. Inte sponsrad alls bara ett uppriktigt tips. Wow – vi var helt tagna alltså! 5 av 5 får det av oss!

Nu ska jag kolla lite Bachelorette igen! Imorgon bär det av till Sthlm för dejt med en vän det var evigheter sen jag träffade. ❤️❤️❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Vad ska ”Mellan” jobba med på Mallis?

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Han har lite på gång, blir klart om ett par veckor. Första månaden är tänkt som semester.

Sara
Sara
Reply to  niinis
4 years ago

Spännande men visst skrev du att han hade fått jobb för ett tag sedan eller förstod jag fel? Så bra livserfarenhet att komma ut i världen det ger styrka på alla plan.

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Nä, han hade jobb på gång, var jag som hade missuppfattat bara. Inte lätt för en gammal morsa o hänga med på turerna alltid…..

Ewa
Ewa
4 years ago

Hej fina Nina!
Dina solbrillor var så snygga och dina skor…
Var har du köpt detta?!
Tack för en suuuper bra blogg, den har allt Kram

niinis
niinis
Reply to  Ewa
4 years ago

Men tack snälla Ewa! ❤️❤️❤️ Skorna är från Michael Kors och solisarna från Glitter. Älskar båda! ❤️

Linda
Linda
4 years ago

Hej Nina! Att det är nyttigt för både mamma och son att ”flytta” är ju ingen rocket science, men jäklar vad det känns alltså!! När min minste flyttade hemifrån fick jag en sån depression och jag miste all livskraft trots det var jag som propsade på att det var DAX att flytta, vi gick varandra på nerverna…..Har nog aldrig varit så nere och så ledsen…min sambo tyckte jag var aslöjlig(han har inga egna barn) och tyckte du har ju mej….men det är ju inte på något sätt samma sak.!! Nu nästan ett år efter kan jag förstå min reaktion, herre gud, man har ju liksom haft dom på sig och med sig såååå länge….inte konstigt att man blir knäpp när dom försvinner!
Passa på att hälsa på, passa på att se det som en fantastisk utveckling för er båda, han växer och likaså du! ♥️

Förresten dina jeans…..hur kan man få tag i dom??? Sååå snygga!!! Eller hela du är ju skit snygg jämt! Alltid såååå fina kläder!!! Älskar din Love Forever röda klänning men här hemma på öjn fanns inte den i butik och jag har sent ute och skulle ha den typ igår…..men hittade en svart med dödskallar på som jag förälskade mig i!! ♥️

Vill bara skicka massor av dtyrkektamar och tillåt dig att gråta,väder är mammans rättigheter!!

Kram Linda

niinis
niinis
Reply to  Linda
4 years ago

Men fina Linda! Tack snälla snälla du! ❤️❤️❤️ Dina ord värmer här i min gråt…..

Jeansen är från Love Forever. Sprillans nya så vet ej om de kommit in ännu. http://www.loveforever.se eller så mejlar du Terece som är supertrevlig på info@loveforever.se och fråga om dom. Hälsa att du sett dom här så vet hon.

Stor kram och tack igen! ❤️❤️❤️

Ann-Charlotte
Ann-Charlotte
4 years ago

Min äldsta skulle till London 2-3 månader när hon var 19 (istället för att börja på juristutbildningen hon kommit in på) Nu har det gått snart 5 år och hon är fortfarande kvar i London. Yngste bestämde sig för att börja studera i Luleå (vi bor i Gävle) men trivdes inte där så han flyttade hem (glad mamma). Nu ska han börja läsa igen i LUND! Vad har jag gjort för fel? Är egentligen väldigt glad och stolt att de vågar o vill ”pröva sina vingar”

Nästa inlägg

Värstingprodukt

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x