GodmorgonHappenings

I Båstad

Heeeeeej!

Åh äntligen hinner jag in och skriva lite. Har ju haft fullt upp och vaknar idag upp i Båstad. Huset vi bor i är perfekt och rymmer oss alla.

Efter galen stress igår så kom vi äntligen i alla fall iväg. Jag med tårarna rinnande. Ja men jag fick någon form av meltdown av stressen så tårarna bara rann. Jag återhämtade mig dock efter en stund och kunde bli lite glad över att vi var på väg.

Vi mellanlandade hos våra vänner i Örebro. Där lämnade vi vår bil och fick hoppa in i denna härlighet. En värsting superduper Mustang. En av Tonys våta drömmar när det kommer till bilar. Han var som en liten pojke på julafton. Överlycklig och alldeles nipprig. Det blev en angenäm färd emot Båstad.

På vägen hade Ullis fixat äggmackor och kaffe med kardemumma bullar till efterrätt. Ni vet som på den gamla goda tiden, man stannade på någon härlig rastplats och åt sin matsäck. Såå uppskattat av oss alla!

Efter fikat blev det min tur att prova detta monster till bil. Wow säger jag bara, vilken upplevelse. 🙏🏻

Väl framme vid huset så välkomnades vi med iskallt bubbel och vin. Solstolarna med tillhörande pool stod redo också! 😅

Såå duktiga killar som håller i trådarna här. Lagar mat och servar oss med allt det vi behöver. Så lyxigt så jag smäller av.

Tanja och jag bjöd på en liten överraskning till alla. Specialdesignade glas som jag målat där alla fick ett varsitt. Det står Båstad 2019 på baksidan.

Lite kul att jag fångade Tanja och Anki som stod och fotade alla.

Här har ni tjejerna på resan. Alla med varsin t-shirt på som låg på våra sängar när vi kom hit.

Peter lyckades fånga den fotograferingen på bild också. 😀

Sen blev det middag och ett facetime samtal med Milo. ❤️

Resan har börjat helt fantastiskt. Vi har haft såå trevligt och blivit så bortskämda. Idag ska vi gå på tennis då det är tennisveckan här i Båstad.

Eftersom vår vän Mattias är VD och ägare av Porsche i Örebro så har han sett till att vi fått köra fina bilar hit. 😍 Här ser ni huset, så fint och perfekt åt oss alla.

Sovit med smink och så en bild på Tony som inte orkat upp ännu. Men nu ska han upp, vi ska ut på en promenad allihopa.

Hörs sen!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Ursula

    Hej! Så härligt ni har det. Förstår att du njuter av att åka/köra Mustang. Jag o min man har en Mustang o jag älskar att köra den. Njuter när vi åker nercabbat varma dagar. Ha en skön sommar…

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers