Superhärlig helg!

Men hej!

Jag är sååååå svettig under min nassar nu så ni kan inte ana! Jag håller på och bygger trall på baksidan. Tony och jag gjorde tillsammans grunden till den igår kväll, blev så inihelskotta myggbitna så vi fick lägga ned vid 21.00 tiden.

Men nu jäklar har jag tagit tag i den! Dock så tog virket slut mitt i allt så nu är jag hos pappa och ska få hjälp att hämta mer.

Igår på brädgården så missförstod han mig. Jag sa 25 stycken innan jag gick till reglarna men han hörde 20. Men men, det blir till att köpa lite mer.

I helgen så har det handlat om fotboll för hela konkarongen. Det har varit svettigt och tufft för killarna men shit vad duktiga dom varit. Kämpat och slitit fast motståndet varit alldeles för svårt stundtals.

Vi avslutade cupen med att gå på kinarestaurang i Västerås igår. Slog till med glass och friterad banan till efterrätt. Allt sånt man INTE ska äta med min mage men oj vad det var värt det! Milo blödde lite näsblod därav Tussen i näsan.

Milo och Max (klasskamrat och lagkompis)

I lördags var det 2 matcher och också lite bad på stranden för alla killar. Vi har haft med oss matsäck och försökt sitta i skuggan i hettan.

 

Föräldrar…..

Några av mammorna i laget och jag.

I lördags kväll på initiativ ifrån några av oss föräldrar, så hade vi lite sammankomst vid stranden när vi väl kom hem från cupen. Kidsen badade, vi grillade korv och hade de bara jädrans trevligt.

Det blev en superbra helg på alla sätt och på tisdag är det sommaravslutning för fotbollen.

I helgen drar vi till Leksand Sommarland! Ser sååå fram emot det för Milos skull. Han är verkligen taggad till tänderna! Vagnhild ska packas och sen bär det av tidigt lördag morgon. Wieeee!

Hörni, nu ska jag åka iväg med pappsen här. Uppdaterar er på altanen sen igen. Nu ska Ernst ådran i mig få jobba.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Hagman
Therese Hagman
4 years ago

Vilken härlig helg, längtar tills Svante börjar spela i lag.. haha Vi åker dit på tisdag, är ni kvar då? Pusw

niinis
niinis
Reply to  Therese Hagman
4 years ago

Åker hem på måndagen, åh vad synd.

Christine
Christine
4 years ago

Hej !
Ser att ni ska till sommarland i Leksand
Ville bara tipsa om att vi har en nybyggd och fin skatepark här i Leksand som kanske passar Milo. Den ligger inte långt från campingen, du kommer dit om du följer strandpromenaden in mot Leksand.
Ett litet tips från mig.

Nästa inlägg

Fint till altanen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x