Härliga dagar

Hej på er!

Redan eftermiddag, var tar tiden vägen egentligen? Är rätt loj och urlakad idag och min energi känns som den är i botten. Dags att ladda upp mig igen. Livet som HSP person….

Avslutningen på vår midsommarhelg blev minst lika mysig som självaste midsommarafton. Vi åkte ju till Marholmen för att bara hänga där. Terece och Marcus tog deras båt så där satte vi oss och tog ett glas innan middagen som vi var bokade på till kvällen.

Mysigt att sitta inne i deras båt som är gigantiskt stor. Så lyxigt så jag baxnar.

Dom här fina satt utanför och filosoferade om sitt. Dom har verkligen haft en bäst helg. Milo sa det när vi åkte hem…. ”Det här har varit mitt livs roligaste helg”. Då har man väl haft roligt. ❤️

Här har ni middagsgänget för kvällen. En hel drös med härliga människor som ni ser. Det blev ingen sen kväll alls för oss då många var trötta.

Dagen efter gick vi och mötte upp gänget i båten. Vi drack kaffe uppe på däcket. Så najs!

Vovvarna låg och sov bredvid oss uppe på däcket. Så härligt med hund hörni. En riktig trotjänare. Jag börjar också mer och mer tro att Majlis egentligen är en hund, eller så var hon det i sitt förra liv. Hon beter sig mycket som en hund faktiskt.

Milo badade som vanligt. Han var nog en fisk i sitt tidigare liv. OMG, det finns liksom inget stopp på det. Han skulle kunna ligga i från tidig morgon till sena kvällen.

Jag höll ställningarna på båten när Terece gick ut på en promenad med vovvarna.

Senare så tog vi oss till Furusund och deras gästhamn. Silja Line brassade förbi också. Herreminjee så stor hon var när hon flåsade förbi. Men ändå inget mot MSC cruises fartyget vi var på medelhavskryssning med. Den skulle inte fått plats….

….så mysigt litet ställe i norra skärgården detta. Går att åka bil ut trots att det är en ö. Ta en utflykt nångång vetja.

Mysig inredning på det lilla stället nere vid vattnet. Älskar färgerna och de olika krukorna!

Vi käkade på Marholmens Värdshus. De hade egentligen stängt köket men de var supersnälla och kunde fixa mat åt oss ändå.

Vi åkte ju dit enkom för att äta lunch så det var ett hungrigt och tacksamt gäng.

Milo fick ha Lollo i knäet medan Terece gick på toa. Så sööööta! ❤️❤️❤️

Jag åt kyckling med bl a chorizasmör, deeeet måste jag göra hemma med. Sen hade de gjort ”smör” av färskost och fänkålsfrön. Så gott och fräscht!

Fina älsklingarna! ❤️

Efter maten blev det kaffe och glass vid vattnet. Vi åkte inte hemåt förrän vid halv 6 tiden. Vi utnyttjade verkligen hela dagen.

Vi fick en urmysig helg. Så jädra härligt alltså. Detta lever man på ett tag.

Hemma hade pionerna slocknat i vasen så det första jag gjorde var att plocka ned grenar från vår underbara jasminbuske. Så härligt!

Hepp, gotta go! Vi hörs lite senare.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vår midsommar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x