Svärande gubbe på toan

Heeeej min vän!

Vad snopen jag blev när det gapade tomt på bloggen nu när jag kom hit. Hade tidsinställt 2 inlägg men vettitusan var dom tatt vägen? Får rota bland inläggen, se vad som hänt?

Idag kom svärisarna hit med två nya takluckor till Vagnhild. Svärfar hade köpt fel tidigare så då kunde vi ta dom istället. Våra takluckor såg ut att ha genomgått ett världskrig, 147 vulkaner och 3 bränder typ. Helt bedrövliga. Fyllda av småkryp och skit dessutom. Har de hängt där sen 1984 så har det ju hänt en del så att säga…. 35 år sätter sina spår.

Svärmor uppe på taket helt orädd, jag kissade nästan i byxan bara av att se henne stövla upp där. Jag erbjöd mig men hon schwongade upp där innan jag var klar med meningen ens. Svärfar skruvade och svor inne på den trånga toan. Undrade varför i helvete den ena takluckan inte ville lossna? Well, sitter skruvarna kvar är det lite svårt att få loss dom, ja så kan vi väl säga…. haha!

Men jäklar i min lilla låda så fint det blev! Vagnhild sjöng i högan sky av lycka. Nu ser hon ut ju. Det blev så himla ljust inne i husvagnen nu, sån otrolig skillnad. Behöver inte tända lampan när jag står och lagar mat. Wiooo… fifasen, man blir glad för det lilla hörni.

Sen fikade vi på altanen i flera omgångar. Jag kör ju diet men svärisarna fick smaka kakorna som följde med Smakboxen. Dom var tydligen galet goda….. jag kände lukten av dem och dreglade lite i mungipan.

Sen har jag kokat rabarbersaft också. Hur många vuxenpoäng? Borde vara så höga så det suddar bort allt naivt och dumt man gjort i hela sitt liv hittills tycker jag….. minst! Milo älskade saften och vill dricka den hela tiden. Själv är jag mest chockad över hur enkelt det var. Kommer recept på den sen!

Nu ska jag ta kväll i soffan här. Imorgon ska Vagnhild packas och så ska jag förbereda för desserten som vi ska ha med på midsommar! Let the midsummer show begin typ.

Ha en din kväll, förresten….imorgon börjar Sommar med Ernst. ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Suoma
Suoma
4 years ago

Är så lycklig att du har så helt fantastiska svärföräldrar. Jag vet att du uppskattar dom jätte mycket. Hoppas vi får träffas snart igen Kristina och Janne❤️

Berit
Berit
4 years ago

Härligt med ert husvagnsfix. Ernst får vi vänta på en hel vecka till är jag rädd. Men den som väntar på något gott…
Rabarber är ju bara helt underbara!! Smakar sommar på alla sätt 🙂

Nästa inlägg

Cool och parkhäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x