60 årsfest och myskväll

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes och mina egna glas samt skrivet i samarbete med Smakbox

Halloj raringar!

Ett 60 årskalas och en söndag senare har det blivit måndag. I lördags firande vi min farbror så det stod härliga till. Jag var toastmadame och hade röven full halva kvällen, resten av kvällen jobbade jag i baren med Tony som hade fullt upp. Det var superkul och så glad är jag att vi kunde hjälpa till med festen som han anordnat.

Vi kom till lokalen redan vid 16 och det var smällhett! Vi förberedde och fixade inför gästerna skulle entra vid 17 tiden. Tony roddade som sagt i baren och jag förberedde sånghäften jag gjort till borden. Hade också fixat ett program för kvällen såklart och slutligen den roliga pås, sockerbits, snapsglas leksången. Ni som vet, ni vet.

Jag och min farbror hälsade gästerna välkomna här. 60 personer var det på festen.

Underbart fina tal hölls av hans döttrar och också ett av hans syster (min faster) som jag läste på svenska, hon på finska. Det var fasligt bra!

Jag höll också ett tal, ett humoristiskt, skulle aldrig klara ett för kärleksfullt. Min farbror är mer som min bror nämligen, kom och bodde med oss under några år när jag bara var 4 år gammal. Jag hängde hos honom och hans dåvarande sambo var och varannan helg när han väl flyttade ifrån oss. Hade ett eget blått påslakan med näckrosor på som jag alltid fick när jag sov över. Han var min bästa lekkamrat från jag var liten. Hjälpte mig ta mitt första lån när jag köpte en stereo för 10 000 kr till min första lägenhet och har alltid stöttat mig i allt!

Slutet blev lite känslosamt då jag avslutade med att han alltid varit och kommer vara den bror jag aldrig fick. Då knäcktes rösten men då var det ju över.

Inte kan man tro att han fyller 60? Vältränad som aldrig förr är han! Så stolt över den här karln ska ni veta. Han är dessutom en av de roligaste människorna jag känner, man skrattar alltid så man kissar på sig när han är med. ❤️

Sedan var det presentöppning som jag också var med på ett hörn på. Jag läste korten. Han fick så mycket fint må ni tro. Av oss blev det 6 handmålade glas som jag gjort i finska flaggans färger. ❤️

Sen fick jag också äntligen sätta mig en stund! Hade en klänning på mig från Cream, du hittar den HÄR.

Efter vi varit hos mina svärisar hela dagen igår for vi ut till stranden och Milo fick bada lite. Så underbart härligt väder har vi nu. Såhär får det gärna fortsätta hörni.

Igår kväll sen fick jag leveransen från smakbox. Måste bara säga att jag aldrig fått en så bra! Den innehöll precis allt.

Bl a kyl och frysvaror med allt du kan tänka dig. Ostar, ölkorvar, smör, glassar och tom grönsaksburgare. Den här tuttifruttiglassen var laktosfri och så sjukt god!

Just nu har SMAKBOX en superdeal hörni. Börjar du att prenumerera på den nu får du med koden >>NIIINIS<<

• en extra box på köpet

• kyl/frysvarorna (dom jag fick)

Allt detta för 298 kr med frakt! Du har till den 26/6 att beställa, erbjudandet räcker tills dess. När du skriver min kod så kommer det stå -1 i kassan och allt är i sin ordning. Smakbox vet då att du ska få allt lull-lull och din extrabox.

Vi är såå nöjda med vår smakbox. Den har vunnit pris för bästa box och jag förstår verkligen varför. Vi har fått så mycket kul och bra genom åren. Fått möjlighet att testa nya produkter som jag i ärlighetens namn aldrig hade köpt själv men att de sen visat sig bli en stor favorit här hemma. Tuttifruttiglassen är ett bra exempel, jag gillar inte det så mycket och hade nog aldrig köpt glassen, men oj och herreminjee så god den var. Den kommer garanterat köpas fler gånger!

Dukade upp världens härligaste ost o plocktallrik här hemma igår kväll tack vare SMAKBOX. Det enda jag behövde ha hemma var kexen, resten fanns i boxen!

Herrgårdscidern drack jag upp nästan helt själv igår. Så sjukt god! Alltså sjuuuuukt god! Den kommer få fungera alkoholfri bubbel här hemma fr o m nu. Smaken var citronmynta och det är den godaste cider jag druckit i hela mitt liv. Har ni sett den i butik så tipsa mig var, ska åka och köpa ett lager så det räcker hela sommaren! ☀️

Apropå mina glas, här är en beställning jag gjorde för ett tag sen. Rosa och guld var färgkombon, tyckte dom blev sååå läckra!

Mina glas är det jättemånga som frågar om, jag jobbar på en ny hemsida men många vill beställa NU NU! Vill du det, mejla mig på info@ninahermansen.com så kan jag svara på frågor och hjälpa dig därifrån.

Hepp, nu ska jag fortsätta jobba här och sen får vi se vad sommarlovsfirarn och jag hittar på här hemma?

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fia
Fia
4 years ago

Älskade T! Superhärlig fest var det. Du var grym som toastmadame och Tony var ju kung i baren. Snabb som en vessla också! Sista timmarna riktigt sprang han ju mellan gästerna och baren, ha ha! 🙂 kram till er!

Anne-Li
Anne-Li
4 years ago

Jag har inte fått Smakboxen än, fick ett mejl att den var försenad.

Men jag tror inte att alla kan få frysta produkter, det beror på var man bor. Jag hoppas vi får den till Midsommar iaf, det är rena julafton varje gång!

Nästa inlägg

Yes!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x